Şimdi Ara

Neler önerir siniz ? 12 e geçtim ( biraz moral verin be abi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum yazdayız günde 5 saatin altında çalışmıyorum.Dershane de var neler önerirsiniz ben ekstra olarak - dershanede ygs görüyoruz - ama ben ayriyetten fizik kimya matematik lys çalışıyorum mattan polinom ikinci dereceden denklem bitti fizik dinamik elektrostatik dalgalar bitti kimyadan kimyasal türler arası etkileşimler ve periyodik cetvel bitti ne önerirsiniz . Dandik bir anadolunun 1.cisiyim sbs puanlarım 360 - 390 -477 malum son sene aklım başıma geldi . Okulda arkadaş ortamına hiç ama hiç katılmadım. Bazen kendimden nefret ediyorum niye 6 ve 7 de sbs ye çalışmadım diye eğer çalıssaydım çok rahat 495 + bir puan yapardım.

    Hadi len oradan demeyin ben 8.sınıfın başında 4+3 / 4.3 işleminde 3 ler sadeleşir cevap 1 dir diyordum özel ders falan da almamıştım . Ama dedim ya lisede arkadaş ortamına hiç uymadım hiç bir zaman derstan kaçmadım - sırf bu gibi nedenlerden herkes benden nefret ediyor lisemde - 9 da ort 90 dı 10 da 93 11 de 96 he şunu da belirteyim bulunduğum lise istanbulda bu yıl ygs sonucunda tüm puan türlerinde anadolu liseleri arasında sonuncu geldi.(fizik öğretmenim söyledi) okul 1. si 40 k idi ygs de ha şunu da belirteyim ilçede bir anadolu lisesi var biraz yüksek puanlı bu yıl 1.si ygs de 5 k daydı işte ilçede deneme 1.si oluyor ben 1. oluyorum o okuldakileride geçiyorum o anlamda söylüyorum 6 deneme sınavı olduk ilçede 9 dan beri. Neyse işte şu aralar dershanede deneme sınavı oluyoruz 10 fen lisesi öğrencisi var en kötü 3. oldum 1 kere 3 kere 2. oldum 2 kere de 1.oldum ( birinde arkadamdakin 20 puan fark attım ) yarın da deneme sınavı var hedef 1. lik hep dikkat hatası yapıyorum :( toplamda 60 kişiyiz ama dedimya 10-15 iyi öğrenci var 10 u fen liseli zaten .


    Konuyu açmamda ki amaç biraz moral ve tavsiye vermenizi istemem. - şu konulara ağırlık ver falan gibi - bu arada 11 dede ygs çalıştım dershane denemelerinde 390-415 arası alıyorum ygs den ama bence bu denemeler kolay bu arada türkçem kötü deneme sonuçlarındada mat ve fen de hep 1. oluyorum ama türkçe beni bitiriyor. seneye şu an gittiğim dershanenin temel lisesinde gideceğim memnunum hele okula göre çok daha iyi . aslında hedef ilk 5 k da tıp 10 k da falan tıpa girmek istemiyorum çünkü biraz kaliteli olsun gireceğim tıp anadolu lisesine gireyim diye o kadar çalıştım geldiğim lisede geometrici geometri bilmiyor.




    not: 8 e geçmiş arkadaşlar şu teog varya ona ölümüne çalışın net söylüyorum yoksa pişman olursunuz ( hani belki biri okur )







  • hocam ben fen lisesindeyim durumumuz yaklaşık aynı bilgi alışverişinde bulunmak istersen burdayım :d rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende burdayım lys görüyorum dershanede kisem ilin 2. Lisesi bunyıl 1. Si 1k ile yerleşti hedefim 2k acıbadem tıp olmadı memlekette kalıp burada okurum ( 13.3k )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.