Şimdi Ara

FİAT DOBLO MODİFİYE (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
0
Favori
915.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: infinite

sanayide egzosuna metal birşey çakıyorlar sesi KAHTALI MIÇI gibim çıkıyor pohahahahahahahahahah

koptumm gif.
  • quote:

sanayide egzosuna metal birşey çakıyorlar sesi KAHTALI MIÇI gibim çıkıyor pohahahahahahahahahah

muahahahahahzuhxzhdasduhasdhaşld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 8 Eylül 2007; 1:24:48 >

• baba sadece jantları değiş yeter beah
  • ARKADAŞLAR BİZDE 1.5 CONNECT VAR BEN Bİ GÜZEL MOTORA CHIP SONRA SPOR FİLTRE S-FELAN ARBA 200 DİYODU 240 RAHAT DİYO NESYE Bİ ARA ATARIM DOBLO FELAN ARBA DEĞİL GELSİN KAPIŞALIM ARKADAŞLARLA
  • merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar siteye dönüş yaptım son bi kaç sayfayı takip ettim arkadaşlar lütfen bilmeyenler yorum yapmasın sorupta öğrensin, bilgili tecrübeli arkadaşlarımızda biraz daha tatlı dille yaklaşımda bulunursa daha fazla sevineceğim bu konuyu takip edicem mümkün olduğu kadar yazmamaya çalışacam gerektiği yerde müdahele ederim
  • Abimde Doblo Ticarisi War 1.9 jtd 230 yapdı yani bmw 230 la geçememiş ankara yolunda
    buda 200 yaptığı ama bu biraz hızlandırılmış wersiyonu
    http://www.youtube.com/watch?v=0Sebp6GTx64
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiboost

quote:

Orjinalden alıntı: exkonda

kardeş benim arabam skyline ve hidrolik moduda var istersem 80 cm yükseltir istersem 2 cm kadar indiririm benim arabam her yolda gider.Benim demek istediğimben Amerikadayım Türkiyeye arabayla gelinemiyor tabi okyanusta giden araba varsa.Sana zahmet Şahin ve Doğanın kaç beğgir olduğunu yazda millet bi bilgilensin.
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: exkonda

Türkiye deki sotdaşlarımın bu durumuna çok üzüldüm Fiat Dobloyu modife etmek istiyor.Kardeşim Fiat doblo ticari araç siz tutupta bunu modifiye edemezsiziniz hadi ettiniz ne kadar etkili olacak dobloya 20 inchlik jant takamassınız Alter Power takamazsınız,ECU yu STR performansta tutabilirsiniz yani sonuç boya cila eşeğe altın semer takmışlar eşek yine eşek yine eşek.Bu sözüm daha çok Şahincilere benim araban Nissan Skyline modifiyeli 348 yapıyor ama Amerikada oturuyorum bana korşa koyanlarla bir gün görüşmek isterim isteyenlere arabamın fotoğğrafını gönderebilirim modifiye nasıl olurmuş ve hangi arabalarla olurmuş görün.

FİAT DOBLO MODİFİYE

çok iddialısın yaf
    burası türkiye unutma
    burda ne şahinler var ama senin aracına göre yol yok

exconda atıyosun bari düzgün at 80 cm nasıl yükseltirsin bu bir
    2.cisi dobloya bijonu uydugu sürece istedigin jantı takarsın 20 zaten gereksiz showcar yapmıyorusz burda alterpower'ın modifiyeyle pek bi bağdaştıramadım heralde fazla best servis sayfalarında geziniyorsun
    ecu yu nasıl performansta tutabilirim ? str nedir daha bu hayatımda hiç duymadım zaten direk komple ecu değişimi olmaz box denilen modüllerle güç artışı sağlayabiliriz skyline konusunda tecrübeliyimdir r32 gtr kullandım bir süre sana kitabını yazabilirim skylineın bana gelip netten gördügün resmi kakalama sana skyline ile ilgili merak ettiğin bişey olursa yardımı olurum

ama bana gelipte böyle saçma sapan akla sığmaz şeyler konuşma

Biraz geç oldu ama konuyu yeni gördüm; belirteyim bu arkadaşın üzerinde exkonda yazıyor dediği Nissan Skyline fotosu Photoshop Cs2 ile oynanmış ve o yazı üzerine sonradan yazılmış bir resimdir...

Lütfen forumda böyle çocukça hareketlerle kendinizi ve forum kullanıcılarını kandırmayınız...

Not: O Exkonda yazısına yakından bakacak olursanız benzin deposu kapağıyla paralel olarak ilerlemediğini de gözle görebilir ve resmi bilgisayara kaydedip exif bilgiklerine bakarak da photoshop ile editlendiğini anlayabilirsiniz...

• S.a Arkadaşlar Bende bir Doblocu olarak arnıza katılıyorum! Bendede 1.9 multijet 105 hp var 2008 model beyler ben böyle sei bi araba görmedim Herkese Tavsiye ederim mutlaka denemeliler dobloyu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2008_1.9_Multijet -- 1 Ekim 2007; 9:10:43 >
  • meraba arkadaşlar dobloma xenon düşünüyorum önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon88 -- 7 Nisan 2008; 16:00:25 >
  • hadi canım ya ford connect mi araba takz lan o araba tatlısını cok yedım esekkligine doyum olmuyu connectın
  • ARKADAŞLAR SEN MODİFİYE Nİ YAP BİZİM 2 TANE DOBLOMUZ WAR MANYAK ARABA HEM ÇOK AZ YAKIO HEMDE İYİ GİDİO ŞİMDİDE KOMŞU ALDI DOBLO
    ADAMIN KAFASINI SULAMIYIN SATSIN DİYE GÜZEL ARABA
  • Orjinalden alıntı: 1SKA

Orjinalden alıntı: bucakli

doblo
     FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

ARABA GÜZEL AMA 1.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCRiMiNaL. -- 19 Ekim 2007; 10:43:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: civciv44

hadi canım ya ford connect mi araba takz lan o araba tatlısını cok yedım esekkligine doyum olmuyu connectın

sen raadına bakk.. connect takozz sa savunduğun araba ne tanımlayamıyorumm
  • abi connect iyi araba hatta yenileri de motor olarak çok iyi zaten yol tutuşuna diyecek yok ama yakıt olarak dobloyla kıyaslayamaz kimse connect'i..bi de doblo harbi gidiyo.bende 1.3var arkadaşta 75lik 1.8var nerdeyse kafa tutuyo benim doblo ona ki 1.9 105 ps doblo üstüne tanımam..connectle kıyaslamak yanlış bence.binek arabalara kafa tutuyo 1.9doblo bizzat şahit oldum
  • Camlara siyah film çektir.Arka stoplara kırmızı film çektir ki arka lambalar full kırmızı olsun.Önüne-arkasına-yanlarına koruma taktır.Kapı kollarını falan krom yaptır.Jantlarını değiştir.Şu resimlere bak.Linkerini verdim aşağıya

http://www.arzumdizayn.com/resimler/fiat-doblo-1391.jpg

http://img158.imageshack.us/img158/5374/00012920000000077285ur.jpg

Hade kolay gelsin.Doblo güzel araba.Hele bi de 1.9 JTD ise uçuyo

• quote:

Orjinalden alıntı: major03

ARKADAŞLAR BİZDE 1.5 CONNECT VAR BEN Bİ GÜZEL MOTORA CHIP SONRA SPOR FİLTRE S-FELAN ARBA 200 DİYODU 240 RAHAT DİYO NESYE Bİ ARA ATARIM DOBLO FELAN ARBA DEĞİL GELSİN KAPIŞALIM ARKADAŞLARLA

Abi böyle kişilikleri çok seviyorum ya eğlendiriyorlar insanı....

• quote:

Orjinalden alıntı: neon88

meraba arkadaşlar doblo arcıma havalı korna taktırmak istiyorum önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir?

Ciddi olamazsın

Hocam bence hiç yakışmıyor birde havalıdan kastın kamyon ve otobüslerde bulunan kornalarsa mezarda yakınlarının kemikleri sızlar... Olduğu gibi kalsın ...
  • Havalı kornamı yapma dostum ne işin var öle şeylerle sen ferrari kornası taktır, çaldığında millet gülen gözlerle baksınn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

Orjinalden alıntı: Reallife

quote:

infinite harkasin sen yaaaa

kopa kopa buna mı koptunuz :S

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.