Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E60 GERÇEK KULLANICI TESTİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E60 GERÇEK KULLANICI TESTİ Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rendezvouss

10 Mayıs 2008; 9:33:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

Bu telefonun sadece ön kapağını kendiniz değiştirebilirsiniz...Arka kapağı sökmeye kalkarsanız garantisi gider...Servise de telefonu fason dandik kapak değişimi için vermek te saçma ve komik olmaz mı?
Sadece önceki kapağı değiştirmek ise biraz garip olacak çünkü parlak gri olan içteki nokia yazan yeri gri,sadeceçok az bir kısmı siyah...
Demek istediğim gereksiz...Uğraşmaya değmez...

ya ben joystick arıyorum .. daha doğrusu josytick hafif gevşedi. sallanıyor. nerden teminedebilirim acaba??? yada benim gibi joystick i gevşeyen var mı????

cygnus666

12 Mayıs 2008; 11:34:53 

o Joystick bu telefonların hepsinde gevşek...Benimkide sallanıyor ama illa değiştirmek istiyorsan servislerine sor..Yan sanayii bilmiyorum çok zor bulman..

cigaro
@oğuzhan@

12 Mayıs 2008; 20:14:22 

Benimkide sallanıyor. Uğraşmaya değmez aldırış etmiyorum benim batarya bu arada hungari
gomez2007

16 Mayıs 2008; 14:18:46 

ben telefonu ikinci el almıştım. macar malı olan çok çabuk bitiyor, çin malı olansa 1 gün falan gidiyor. demekki macar malı olan orjinal. batarya tükenince adam çin malı almış demekki. Bu arada youtube'nin kapanması kötü oldu cepte video izlemek iyi oluyordu. bilgisayardan çok rahat giriyorum ama telefondan girmeyi beceremedim daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomez2007 -- 16 Mayıs 2008; 14:19:18 >

fujifilm s5700
@oğuzhan@

17 Mayıs 2008; 9:37:15 

Şuan yeni alınan cep telefonlarının bataryaları nerdeyse hep china. Biz yeni 6300 ve 6131 aldık china

righteous@

21 Mayıs 2008; 13:59:40 

şu telefonun ram hızı biraz daha yüksek olsaymış rakibi olmazdı..

bide arkadaşlar e60 da görüşme kaydı kullanan varmı..yalnız kaydı dinlerken ileri geri alabilen player şeklinde sorunsuz bi pro arıyorum..

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
rendezvouss

21 Mayıs 2008; 18:07:42 

bir şey sormak isterim. internet e girdikten sonra gezilen sayfaları silemiyorum.nasıl silerim yardımmmmm pleaseeeeeee!!!!

bende katılıyorum. ram i düşük ama yinede telefonum 10 numara...

gomez2007

21 Mayıs 2008; 21:07:57 

internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de
ram hakketen banada düşük geliyor. rami boşaltmak için kullandığınız programalr varsa full sürümünü burdan paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomez2007 -- 21 Mayıs 2008; 21:08:36 >

fujifilm s5700
yavuzshn

21 Mayıs 2008; 23:26:23 

slm.bn forma yeni kayıt oldum.gerçekden birsürü arkadaşdan birsürü yararlı bi fikir edindim ve gidim bir e60 aldım (165ytl) fakat bu telefonu kullanmayı hiç bilmiyorum.hiç :) sorularıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teli yeni aldım hard format denen birşey varmış,onu yapmamı tavsiye dermisiniz.yaparsam teli pc de olduğu gibi yeniden kurmam gerekirmi.zira bnde pc bağlantı kablosu yok bulutut cihazı var onla olurmu.şuan telle birkaç kere bağlanmayı denedim sadece birkez bağlanabildim onda da hiçbir siteye giremedim.bana tavsiyeleriniz nelerdir acaba? nete girebilememi ingelleyen şeyler neler ve onları nasıl düzeltebilirim.sorularıma cvp verir ve önerilerde bulunursanız çok sevinirim.herkeze kolay gelsin.iyi akşamlar

kin tutmam ama asla unutmam.(made in kamyonkasası)
@oğuzhan@

22 Mayıs 2008; 20:33:23 

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzshn

slm.bn forma yeni kayıt oldum.gerçekden birsürü arkadaşdan birsürü yararlı bi fikir edindim ve gidim bir e60 aldım (165ytl) fakat bu telefonu kullanmayı hiç bilmiyorum.hiç :) sorularıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teli yeni aldım hard format denen birşey varmış,onu yapmamı tavsiye dermisiniz.yaparsam teli pc de olduğu gibi yeniden kurmam gerekirmi.zira bnde pc bağlantı kablosu yok bulutut cihazı var onla olurmu.şuan telle birkaç kere bağlanmayı denedim sadece birkez bağlanabildim onda da hiçbir siteye giremedim.bana tavsiyeleriniz nelerdir acaba? nete girebilememi ingelleyen şeyler neler ve onları nasıl düzeltebilirim.sorularıma cvp verir ve önerilerde bulunursanız çok sevinirim.herkeze kolay gelsin.iyi akşamlar

Dostum öncelikle telefonu çok uygun fiyata almışsın. Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa hardformata gerek yok. Nasıl giremiyorsun nasıl hatalarla karşılaşıyorsun biraz sorunu açarsan daha iyi yardım edebiliriz.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 22 Mayıs 2008; 20:32:45 >

rendezvouss

22 Mayıs 2008; 22:18:04 

quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de
ram hakketen banada düşük geliyor. rami boşaltmak için kullandığınız programalr varsa full sürümünü burdan paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.

dostum gelişmiş seçeneklerden ön belleği sil dediğimde silinmiyor. şöyleki web adresi gir çıktığın da ''w'' tuşuna bastığımda bütün girdiğim siteler aynen çıkıyor. yani olmuyor. peki nerden sileceğim.......

birde nokia sitesinde orjinal kılıfını gördüm çok beğendim. nerden temin edilebilir yardımmmm!!!!

yavuzshn

23 Mayıs 2008; 10:34:00 

bikere bağlanmıştım sanırsam.onda da ağ çevirici izin vermiyo demişti galiba

yavuzshn

23 Mayıs 2008; 10:41:00 

quote:

Orjinalden alıntı: @oğuzhan@

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzshn

Dostum öncelikle telefonu çok uygun fiyata almışsın. Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa hardformata gerek yok. Nasıl giremiyorsun nasıl hatalarla karşılaşıyorsun biraz sorunu açarsan daha iyi yardım edebiliriz.

Edit:İmla

bir kez bağlanmıonda da ağ çevirici cevap vermiyor demişti galiba

yavuzshn

23 Mayıs 2008; 10:43:09 

ya şöyle k.çekmecede avcılarda oturan bi arkadaş varmı e60 kullanan ve herşeyini bilen.gidiyim yanına banadaöğretsin:)

yavuzshn

23 Mayıs 2008; 16:20:53