Bu telefonun sadece ön kapağını kendiniz değiştirebilirsiniz...Arka kapağı sökmeye kalkarsanız garantisi gider...Servise de telefonu fason dandik kapak değişimi için vermek te saçma ve komik olmaz mı? Sadece önceki kapağı değiştirmek ise biraz garip olacak çünkü parlak gri olan içteki nokia yazan yeri gri,sadeceçok az bir kısmı siyah... Demek istediğim gereksiz...Uğraşmaya değmez...
ya ben joystick arıyorum .. daha doğrusu josytick hafif gevşedi. sallanıyor. nerden teminedebilirim acaba??? yada benim gibi joystick i gevşeyen var mı????
o Joystick bu telefonların hepsinde gevşek...Benimkide sallanıyor ama illa değiştirmek istiyorsan servislerine sor..Yan sanayii bilmiyorum çok zor bulman..
ben telefonu ikinci el almıştım. macar malı olan çok çabuk bitiyor, çin malı olansa 1 gün falan gidiyor. demekki macar malı olan orjinal. batarya tükenince adam çin malı almış demekki. Bu arada youtube'nin kapanması kötü oldu cepte video izlemek iyi oluyordu. bilgisayardan çok rahat giriyorum ama telefondan girmeyi beceremedim daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomez2007 -- 16 Mayıs 2008; 14:19:18 >
internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de ram hakketen banada düşük geliyor. rami boşaltmak için kullandığınız programalr varsa full sürümünü burdan paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomez2007 -- 21 Mayıs 2008; 21:08:36 >
slm.bn forma yeni kayıt oldum.gerçekden birsürü arkadaşdan birsürü yararlı bi fikir edindim ve gidim bir e60 aldım (165ytl) fakat bu telefonu kullanmayı hiç bilmiyorum.hiç :) sorularıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teli yeni aldım hard format denen birşey varmış,onu yapmamı tavsiye dermisiniz.yaparsam teli pc de olduğu gibi yeniden kurmam gerekirmi.zira bnde pc bağlantı kablosu yok bulutut cihazı var onla olurmu.şuan telle birkaç kere bağlanmayı denedim sadece birkez bağlanabildim onda da hiçbir siteye giremedim.bana tavsiyeleriniz nelerdir acaba? nete girebilememi ingelleyen şeyler neler ve onları nasıl düzeltebilirim.sorularıma cvp verir ve önerilerde bulunursanız çok sevinirim.herkeze kolay gelsin.iyi akşamlar
slm.bn forma yeni kayıt oldum.gerçekden birsürü arkadaşdan birsürü yararlı bi fikir edindim ve gidim bir e60 aldım (165ytl) fakat bu telefonu kullanmayı hiç bilmiyorum.hiç :) sorularıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teli yeni aldım hard format denen birşey varmış,onu yapmamı tavsiye dermisiniz.yaparsam teli pc de olduğu gibi yeniden kurmam gerekirmi.zira bnde pc bağlantı kablosu yok bulutut cihazı var onla olurmu.şuan telle birkaç kere bağlanmayı denedim sadece birkez bağlanabildim onda da hiçbir siteye giremedim.bana tavsiyeleriniz nelerdir acaba? nete girebilememi ingelleyen şeyler neler ve onları nasıl düzeltebilirim.sorularıma cvp verir ve önerilerde bulunursanız çok sevinirim.herkeze kolay gelsin.iyi akşamlar
Dostum öncelikle telefonu çok uygun fiyata almışsın. Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa hardformata gerek yok. Nasıl giremiyorsun nasıl hatalarla karşılaşıyorsun biraz sorunu açarsan daha iyi yardım edebiliriz.
Edit:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 22 Mayıs 2008; 20:32:45 >
internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de ram hakketen banada düşük geliyor. rami boşaltmak için kullandığınız programalr varsa full sürümünü burdan paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.
dostum gelişmiş seçeneklerden ön belleği sil dediğimde silinmiyor. şöyleki web adresi gir çıktığın da ''w'' tuşuna bastığımda bütün girdiğim siteler aynen çıkıyor. yani olmuyor. peki nerden sileceğim.......
birde nokia sitesinde orjinal kılıfını gördüm çok beğendim. nerden temin edilebilir yardımmmm!!!!
Dostum öncelikle telefonu çok uygun fiyata almışsın. Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa hardformata gerek yok. Nasıl giremiyorsun nasıl hatalarla karşılaşıyorsun biraz sorunu açarsan daha iyi yardım edebiliriz.
Edit:İmla
bir kez bağlanmıonda da ağ çevirici cevap vermiyor demişti galiba