youtube için m tube gerekmıyor sadece real playerdan sebeke ye girin baglantı noktasını o ankı wifi kaynagını secin tamam .sonra youtube izleyin doya doya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 22 Şubat 2008; 11:54:52 >
arkadaşlar bu signed nedir?? sanırım benim telefonumda(e60)programların açmamasının sebebi signed programını kurmadığım için yada ben öyle sanıyorum.. nerden kuracağım.söylerseniz sevinirim.NEDİRBU SİGNED??
-------------------------------------------Telefon kapalı halde * 3 yeşil açma tuşu ve telefonu açma tuşlarına sırasıyla basılı tut 5-10 sn. telefon açılır.saat ve yer sorarsa format olmuştur...
arkadaşlar bnede aldım ve cokda menun kaldım e60dan ve bu telefonda navigasyon prg kullanamdım ban burdan nasıl yapıyoruz bir anlatan cıkarsa menun olurum ve ben bu telefona sis doyalaraını kuramıyorum acab neden kurulmuyor sis uzantılı dosyalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 2 Mart 2008; 9:40:58 >
dün itibariyle telefonmuma hard format attım. ve telefon sanki yeni almışım gibi oldu. HARD format atmamın sebebi. dün bir program yükledim. ve telefon kaldıramadı . tuhaf oldu. açılmadı kapanmadı. ama şu an süper oldu. ŞİMDİ ise sizlerden istediğim virüds programı için link vermeniz. sanırım yüklediğim program virüslü bir dosyaydı ve o sebele oldu. virüs için linlk verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
yıldız 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda 5 saniye basılı tut .telefon kendiliğnden kapanacak açıldığında sana saat ve tarih ayarlamanı sorarsa bilki format atmış olacaksın . format işleminde hafıza kartını çıkartmayı unutma...(bu hard formattır) şarjın full olmasına dikkat et ..
Hafıza kartını çıkar dedinde aklıma geldi benim e60'a hard format atmıştım hafıza kart içerideydi hep silinmişti
quote:
Orjinalden alıntı: rendezvouss
quote:
Orjinalden alıntı: BMW 528
hard format nasıl yapılır;?
yıldız 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda 5 saniye basılı tut .telefon kendiliğnden kapanacak açıldığında sana saat ve tarih ayarlamanı sorarsa bilki format atmış olacaksın . format işleminde hafıza kartını çıkartmayı unutma...(bu hard formattır) şarjın full olmasına dikkat et ..