Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E60 GERÇEK KULLANICI TESTİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E60 GERÇEK KULLANICI TESTİ Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rendezvouss

14 Ocak 2008; 12:36:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

ya kafayı yemek üzereyim yüklediğim programları en fazla 2 kere kullanabiliyorum . sonra açmıyor telefonum acaba telefonda sorun mu var .. telefoncuya götürecem ama kurkuyorum bir şey olacak diye .... bilen varsa yardım lütfen

----
telefonun sürümü en son sürüm mu?ben cihazı 2. El aldım ilk sürümlerden di.ama yine de sorun çıkarmadı.en son sürümü yükledim ONDA da bir sorun çıkmadı.deneme sürümü program desek hepsi mi öyle?ama sanırım cihazin yazılımında bir problem var galiba.güncelleme yaptın mi?bazen güncellemelerden sonra sorun çıkabiliyor cihazlarda.eksik ya da yanlış olabiliyor.

evet evet nokia nın sitesinden son sürümü yükledim. ama sorunsuz yükledim. acaba dediğin gibi sürümden kaynaklanabilirmi?? ya bilmiyorum aslında yüklemeden önce olurmuydu hatırlamıyorum .. birde sen yaşadın mı acaba oldumu hiç voip google map asphalt 3D vb.... programları 1 er kere açtı sonra yok açmıyor işte

_KilleR_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ocak 2008; 13:49:15 

Hard format denemenizi öneririm.

Eğer sorun devam ederse formattan sonra servise götürmekten başka bir çare kalmayacaktır ne yazık ki.

rendezvouss

14 Ocak 2008; 16:51:40 

quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Hard format denemenizi öneririm.

Eğer sorun devam ederse formattan sonra servise götürmekten başka bir çare kalmayacaktır ne yazık ki.

hard formatı nasıl atacağız. birde hard formatın sonucu kötü olurmu . yani telefon fabrika ayrlarına mı dönüyor...___????

_KilleR_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ocak 2008; 17:19:51 

Açıkçası her şey gidiyor. Rehber dahil bütün ayarlar mesajlar dahil.

Bütün yedeklemelerinizi yaptıktan sonra hafıza kartını biçimlendirerek başlamanızı öneririm.

Ayrıca telefonun sarjının dolu olması iyi olur.

Gelelim operasyona,

Telefon kapalı vaziyetteyken * 3 ve yeşil arama tuşunun 3üne birden basılı tutarken telefonu açacaksınız.

Yaklaşık 10 saniye basılı tutmanız yeterli olacaktır 3 tuşa.

Eğer başarılı olursanız şehir seçme seçeneği belirecektir.

Ilk denemede başarılı olmayabilirsiniz.

zzzzz

14 Ocak 2008; 18:32:59 

son sürüm yüklediyseniz format atmaya gerek yok zaten atılmış oldu

serkancky

14 Ocak 2008; 20:11:15 

Slm arkadaslar ben E60 imi satiyorum. Cunku E51 ve P1i geldi en sonunda biraz zaman aldi ama E51 i ullaniyorum suan ancak P1 i henuz elime ulasmadi

Eger ilgilenen olursa pm atsin konusalim. saygilar.

HURGENERAL
BUDA YALAN OLDU ZAMAN SU GIBI AKIP GIDIYOR
msn:serkan.cetinkaya@hotmail.com

ShoWWaLyE
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

15 Ocak 2008; 0:15:21 

SIFIR KUTUSU SADECE FOTO ÇEKİLMEK İÇİN AÇILAN SIMCARD DAHI TAKILMAMIŞ E60 SATILIKTIR İLGİLENLER PM ATSN...

http://forum.donanimhaber.com/m_20351549/tm.htm
rendezvouss

15 Ocak 2008; 20:35:04 

bu aralar e 60 lar satılıyor hayırdır ???? kameralılar mı hoşunuza gidiyor acaba satıyorsunuz ????

filenperno

16 Ocak 2008; 20:07:57 

Geçen gün forumu baştan sona kadar okudum. Okurken dikkatimi çekmişti, e60 bulunamıyor diye yazan arkadaşlar vardı. Bugün Eskişehir'de rastgele girdiğim iki telefoncudada e60 vardı. Fiyat ise yaklaşık 450 milyon!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filenperno -- 16 Ocak 2008; 20:08:34 >

???????
filenperno

16 Ocak 2008; 20:12:48 

E60 almayı düşünüyorum. Ama sanırım şu an için e51 ekran boyutu dışında e60 ın tüm özelliklerini taşıyan yeni versiyonu gibi. Ekstra batarya gücü ve daha ince olması da sanırım artıları. Ne dersiniz e60 yerine e51 mi alsam.

Ekteki dosya (2)

???????
cygnus666

19 Ocak 2008; 13:22:15 

Smart movie 3.41 seyrederken veya ileri sardırırken program damaged (33xxxxxx) diye bir kod verip programı kapatıyor...
Başınıza geldimi?
Programı kaldırıp yeniden kurdum ama fayda etmedi...
Çözüm var mı?

cigaro
_KilleR_

Sisteme Gözat

19 Ocak 2008; 14:27:38 

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş.

3.40 sürümünü yükleyecek olursanız bu sorundan kurtulursunuz.

cygnus666

21 Ocak 2008; 13:07:47 

quote:

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sorun çözüldü ama formatla...Galiba smart movie ile ilgili birşey silindi veya silinince yapıyor bunu...Yine yaparsa 3.40 sürümüne geçerim...

cigaro
_KilleR_

Sisteme Gözat

21 Ocak 2008; 13:28:08 

quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

quote:

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sorun çözüldü ama formatla...Galiba smart movie ile ilgili birşey silindi veya silinince yapıyor bunu...Yine yaparsa 3.40 sürümüne geçerim...

Sorun eksik dosya değil büyük ihtimalle programın bir sorunu var, belli bir müddet kullandıktan sonra hata vermeye başlıyor çünkü, yabancı forumlarda da belli bir kullanım sonrası hata vermeye başlamış program.

Ilk başta ben de format atacaktım sırf bu sorun için, ancak sorun programdan ibaretmiş.

rendezvouss

22 Ocak 2008; 12:18:09