ya kafayı yemek üzereyim yüklediğim programları en fazla 2 kere kullanabiliyorum . sonra açmıyor telefonum acaba telefonda sorun mu var .. telefoncuya götürecem ama kurkuyorum bir şey olacak diye .... bilen varsa yardım lütfen
---- telefonun sürümü en son sürüm mu?ben cihazı 2. El aldım ilk sürümlerden di.ama yine de sorun çıkarmadı.en son sürümü yükledim ONDA da bir sorun çıkmadı.deneme sürümü program desek hepsi mi öyle?ama sanırım cihazin yazılımında bir problem var galiba.güncelleme yaptın mi?bazen güncellemelerden sonra sorun çıkabiliyor cihazlarda.eksik ya da yanlış olabiliyor.
evet evet nokia nın sitesinden son sürümü yükledim. ama sorunsuz yükledim. acaba dediğin gibi sürümden kaynaklanabilirmi?? ya bilmiyorum aslında yüklemeden önce olurmuydu hatırlamıyorum .. birde sen yaşadın mı acaba oldumu hiç voip google map asphalt 3D vb.... programları 1 er kere açtı sonra yok açmıyor işte
Geçen gün forumu baştan sona kadar okudum. Okurken dikkatimi çekmişti, e60 bulunamıyor diye yazan arkadaşlar vardı. Bugün Eskişehir'de rastgele girdiğim iki telefoncudada e60 vardı. Fiyat ise yaklaşık 450 milyon!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filenperno -- 16 Ocak 2008; 20:08:34 >
E60 almayı düşünüyorum. Ama sanırım şu an için e51 ekran boyutu dışında e60 ın tüm özelliklerini taşıyan yeni versiyonu gibi. Ekstra batarya gücü ve daha ince olması da sanırım artıları. Ne dersiniz e60 yerine e51 mi alsam.
Smart movie 3.41 seyrederken veya ileri sardırırken program damaged (33xxxxxx) diye bir kod verip programı kapatıyor... Başınıza geldimi? Programı kaldırıp yeniden kurdum ama fayda etmedi... Çözüm var mı?
Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş.
3.40 sürümünü yükleyecek olursanız bu sorundan kurtulursunuz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sorun çözüldü ama formatla...Galiba smart movie ile ilgili birşey silindi veya silinince yapıyor bunu...Yine yaparsa 3.40 sürümüne geçerim...
Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş.
3.40 sürümünü yükleyecek olursanız bu sorundan kurtulursunuz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sorun çözüldü ama formatla...Galiba smart movie ile ilgili birşey silindi veya silinince yapıyor bunu...Yine yaparsa 3.40 sürümüne geçerim...
Sorun eksik dosya değil büyük ihtimalle programın bir sorunu var, belli bir müddet kullandıktan sonra hata vermeye başlıyor çünkü, yabancı forumlarda da belli bir kullanım sonrası hata vermeye başlamış program.
Ilk başta ben de format atacaktım sırf bu sorun için, ancak sorun programdan ibaretmiş.