Şimdi Ara

Batman Arkham Origins Geliştiricisinden Superman Oyunu Mu Geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

         Geçtiğimiz hafta bugün sizlere Batman Arkham Origins'in geliştiricisinin başka bir proje üzerinde çalıştığı haberini vermiştim. Warner Bros. Montreal yeni projesi için yeni çalışanlar arıyordu bünyesine. Bilinmeyen biri tarafından internete sızdırılmış olan görüntüde Superman'in New 52 kostümünü görüyoruz.

     

         Bu bir kandırmaca mı yoksa gerçek mi, henüz bilinmiyor fakat önümüzdeki günlerde Warner Bros Montreal tarafından bir açıklama yapılsa hiç de fena olmaz. Batman Arkham Origins'i geliştirmiş olan ekipten bir Superman oyunu çıksa oynar mıydınız?


     









  • şöyle batman grafiklerinde açık dünya bi süperman oyununu kim istemez ki :))) aynı şekilde açık dünya ve kaliteli grafiklerle bi tanede spıder man :))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2016'dan sonra DC evreni Justice League ile birleştirecek . Bu aşamada ben Warner Bros Montreal'den bir Superman oyunu Rocksteady'den de Justice League oyunu bekliyorum . Suiced Squad oyunu bile gelebilir . Warner Bros büyük ihtimal filmlerle eş zamanlı gitmek isteyecektir .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi iyi hoş superman olsunda, gercektende supermanle oynadığımızi anlayabilecez mi? Ucarken bir binaya carpip bina hasar filan almassa cok absürd olur, anlatabildim mi? Ama gelsin oynarız :D:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Valla origins ekibini bilmem de rocksteady yapsa fena olur superman :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Rocksteady'nin bir açıklaması vardı bu konuda; "Superman oyunu yapmak neredeyse imkansız" diye...

    Daha sonra açmışlardı bu açıklamayı; "Oynanabilir, inandırıcı ve o evrene ait bir oyun yapmak" manasında . Yıkım, superman'in güçleri ve onunla orantılı çevre ile etkileşim ve ihtiyaç duyulan teknik güç/uğraş, eğlenceli kılınabilmesi için o tanrımsı güçlerin ne şekilde kısıtlanacağı vs vs... Aynı şekilde Green Lantern, Flash...

    Oyun yapılır, ama paralı askerlere uçan tekme atan bir Superman'dan öteye gidemez.

    Daredevil, Arrow, Deathstroke, Black Canary, Deadshot, Spiderman gibi karakterler çok çok daha uygun oyun evreni için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Superman oyunu gelmesini şahsen çok isterim ancak internetteki bazı dedikodular bu oyunun doğrudan superman değilde suiced squad ile ilgili olucağı yönünde ancak yinede gönül süperman olsun ister zaten arkham knight ta tonla superman easter egg i var ancak daha önce bir röpartajda rockteady de çalışana sorduklarında böyle bir oyunun imkansız olduğunu söylemişlerdiler gerçektende bana biraz imkansız geliyor hadi superman olduk iyi hoşta devasa bir harita gerekir bunun dışında kesinlikle yıkılabilir bir çevre gerekli bana biraz zor geliyor belki hikaye bazlı dc evreninde geçen başka bir oyunda olabilir bakalım bekleyip görücez

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zaten superman yaptığın zaman bu batman deki gibi sıradan suçlara karşı sıradan insanlarla yapılan mücadele olmaz ki. Man of steel deki gibi bi hikaye işlenir çok da güzel olur bence.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • WB Montreal yapmasın kardeşim,ellerine yüzlerine bulaştırırlar.Rocksteady Arkham Knight'a o kadar Superman easter egg'i koydu.Onlar yaparsa müthiş olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • SUPERMAN gerçekten oyun dünyası için sıkıntılı bir karakter. diğer süper kahramanlar gibi insanlara karşı dövüştüremezsiniz SUPERMAN'i. ayrıca SUPERMAN'in en büyük özelliği uçması. en şaşalı özelliklerinden biriside ses duvarını yırtarak uçması (bu muhteşem gücünüde son 3 filminde de vurguladılar) hal böyle olunca SUPERMAN oyununa en az GTA 5 haritası kadar büyük bir harita lazım.Batman haritaları bu oyuna yetmez çünkü. ayrıca oyunda mutlaka dünya dışı güçlerin dünyaya saldırısı lazım. lazım ki SUPERMAN in insan üstü güçlerini kullanabilelim. insanoğluna kendini tanıtma aşamasında amerikan ordusu ile bir mücadele anlatılabilir (insan gücü ve insan teknolojisine karşı) mesela BEN DOSTUM diyene kadar gökyüzünde jetlerle füze sistemleri ile ufak bir giriş mücadelesi verebiliriz. ama illaki dünya dışı bir saldırı olması lazım. yoksa kaç tane batan gemi kurtaracaksın, kaç tane yan görev yapıp insan kurtaracaksın, kaç tren kazası önleyeceksin....falan. bu görevlerle oyunu dolduramazlar. bıkkınlık verir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Harbiden bir superman oyununa hayır demem SAKIN TEKRAR EDİYORUM SAKIN SUPERMAN 64 GİBİ OLMASIN SAKIIIIIN
  • bi bıkmadınız şu süper kahraman filim ve oyunlarından.biraz orjinal yeni şeyler yapın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bi güzel spiderman oyunu da çıksın artık ya
  • Bence yeni bir dc dövüş oyunu,değilse bile başka bir oyundan extra bir içerik olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superman tek basinadir. superman superman olmamistir, superman olarak dogmustur. superman sabah uyandiginda, supermendir... clark kent onun alter egosudur. büyük kırmızı "s" li kiyafeti henüz bir bebekken kent ailesi onu buldugunda sarılı olduğu örtüdür. giysisi odur. kent'in giydigi gözlükler ve takım elbise ise superman'in aramızdan kaybolmak icin giydigi kostümüdür. clark kent, superman'in bizi nasıl gördüğüdür. peki clark kent'in karakteri nasıl? güçsüz, kendine güvensiz... korkak. clark kent superman'in tüm insan ırkı üzerindeki fikridir. "Quentin Tarantino"

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rocksteady den bekliyorum bunu :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Batman oyunları kadar kaliteli bir iş ortaya koyacaklarsa neden olmasın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Süpermen oyununda binaya yumruk atınca yıkılmasını beklerim ben öyle olmazsa hiç olmasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 6 Temmuz 2015; 19:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps2'ye çıkan oyundan sonra o zamandır bekliyorum çıkarsa çok iyi olur cidden. Saatlerce oynarız, uçması bile yeter :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KUMANDANASKER

    SUPERMAN gerçekten oyun dünyası için sıkıntılı bir karakter. diğer süper kahramanlar gibi insanlara karşı dövüştüremezsiniz SUPERMAN'i. ayrıca SUPERMAN'in en büyük özelliği uçması. en şaşalı özelliklerinden biriside ses duvarını yırtarak uçması (bu muhteşem gücünüde son 3 filminde de vurguladılar) hal böyle olunca SUPERMAN oyununa en az GTA 5 haritası kadar büyük bir harita lazım.Batman haritaları bu oyuna yetmez çünkü. ayrıca oyunda mutlaka dünya dışı güçlerin dünyaya saldırısı lazım. lazım ki SUPERMAN in insan üstü güçlerini kullanabilelim. insanoğluna kendini tanıtma aşamasında amerikan ordusu ile bir mücadele anlatılabilir (insan gücü ve insan teknolojisine karşı) mesela BEN DOSTUM diyene kadar gökyüzünde jetlerle füze sistemleri ile ufak bir giriş mücadelesi verebiliriz. ama illaki dünya dışı bir saldırı olması lazım. yoksa kaç tane batan gemi kurtaracaksın, kaç tane yan görev yapıp insan kurtaracaksın, kaç tren kazası önleyeceksin....falan. bu görevlerle oyunu dolduramazlar. bıkkınlık verir.


    Gta 5 supermene küçük gelir bütün galaksi lazım :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.