Şimdi Ara

Silver Hatta Oyun Rezillikleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelike herkese merhaba ve iyi forumlar. Ben TR serverinde silver 3'üm hatta 3'düm 4 üm sağolsunlar yaklaşık 15 dakika önce ki arkadaşlar.Ya hemen konuma geçeyim abi ben çok araştırdım yol kümeden nasıl çıkarım diye felan he bu arada mainim sup ya yok diyorlar ki küfür etme takımı motive et herşeyi yapıyorum ben ya adamlar göz göre göre ölüme kafa atar tfye gi,rmeyi bilmez az önce kaybettiğim oyunda ki akalı 23 e 19 bitirdi oyunu 19 skoru niye verdi biliyor musunuz hep 1 e 5 1e 3 tek başına öyle gezdi o adamı kastıran biziz bari emeklerimizi verde oyunu al bize bir adc var ashe aldı böyle bir şey yok dk 30 100 farm ya küfür... Etmicem bak etmicem burada etmeyeceğim ama küfürsüz oynamak çözüm değil oyunda ettim abi bunun çözümü ne yani ne bu bu kümeden supla oyun da taşınmıyor adamlar tf bilmiyor ya abi bu kumeden cıkış yolu ne yani hayır abi gereksiz böyle küfür etme farm yap saygılı ol felan filan bunlar hikaye yani ya benim anlamadığım diamond plat da felan da varmı böyle veled demicem bazı adamlar var 13 yaşında oyunun kralı bazıları var 20 yaşında çocuk gibi davranırlar veled demicem böyle oynamayı bilmeyen sanki arkadaşının çarını oynayanlar var mı yani çok merak ediyorum ya abi yardım felan da mı edemezsiniz soloq da sup ile taşınmıyor mu yok mu maini adc olan gold benle girsin veya maini mid felan hiç önemli değil bıktım ya bak şimdi kulaklık kırdım bu kim bilir kaçıncı birazdan gene gidip alıcam mal gibi ee elbet gene kırıcam anlayamıyorum yani tek sorum platta goldda da böylemi bunlar. Kusura bakmayın biraz agresif oldu ama vakit ayırıp okuduğunuz için sağolun.







  • qq açmak için kayıt olmuş
  • Bende S4 üm main sup ama bunlara bir hal oluyo kill almaya başlayınca durduramazsın o adamları bırak bir kere ölsün sonra gez yanımda dersin gene mi dinleyemiyor boşver adc yi falan ağır koruyan bir şeyler al alistar gibi anca öyle iş yaparsın adc de mi mal o maçtan umudunu kes.Lig lerde çıkmanı sağlayan şey neyi ne zaman yapacağını bilmektir.Ejder buff lı yamadan sonra bile 2 lvl fiddlestick deneyen var bc ile gittim 1 kill + drake alıyorum mesela adamlara kendini dinletebiliyorsan iyi ama dinletemiyorsan boşver yapacağın bir şey yok lane değiştireceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForWinTakeSupport -- 6 Temmuz 2015; 12:09:13 >
  • Haklısın
  • okuduğunuz için sağolun ne la kim okur bunu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverda takimin tasimasinimi bekliyosun :D.Ancak kendin tasirsan cikarsin yoksa surunursun oralarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver 3ten sonrasını okumadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soloqda support taşımıyordan sonrasını okumadım. mainim adcadc ile lose streak atınca arada bir janna oynuyorum direkt win alıyorum freelo çok basit
  • Nokta virgül kullan. bu kadar sinirleniyorsan oynama bence. Her ligde gelebilir böyle oynayan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver seviyesinde support oynamak gereksiz adcni korumak genelde pek bir işe yaramıyor.Sona,annie,morgana,lux al ap olarak yardır.
    Bu arada goldda,platta ve diada da mevcut bahsettiğin tipler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YQQ4 -- 6 Temmuz 2015; 12:40:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzgun bi adc bul pre girin yada jungle bul pre girin boylelikle siz botu kazanirsiniz jungle sayesindede diger koridorlar one gecer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicelerini ver banlatalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle supp oynayarak ordan çıkman çok zor.İlk önce kendine solo q'da god tier olan bir şampiyon bulmalısın.Üst koridor için örneğin irelia,riven vb. o karaktere alışman ve ustalaşman gerekiyor sonra spam yapmaya bak az maçta çıkabiliyorsan yeteneklisindir ve UNUTMA sakın umutsuzluğa kapılma ! Bende bu sezon başı bronzdum irelia oynayarak plat oldum.
  • Silver'dan rahat çıkılır. Maç spamla, bir hero'ya yoğunlaş. Oyunu kendin taşıman gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kale alıp cevap verenler için teşekkürler. Vermeyip konun dışına çıkanlara zaten lafım yok. Önerebileceğiniz sup var mı acaba çoğu açık gerçi :) Bir tek nami ve lulu kapalı.
  • sana kim dedi supla oyun taşınır diye oyun taşıyacaksan al draveni plata kadar götürür.
  • Sup oynama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support oynuyorsan kendine adc bir duo bul. Bu arada supportla oyun taşınmaz diyenlere gülüyorum. Daha da acı tarafı bunca zamandır sektörün içinde bulunup tek başına oyun kazanacağına inananlar var. Takım oyunu bu.
  • duo adc bulmazsan çok sıkıntı yaşarsın.
  • Kardeşim Ben Geçen Sezon Silver 4 Başladım Çok da Zor olmayan Bir Dereceli Dönemi Sonrası Gold 5 olmayı Başardım Bunun Sebebi Hem Benim İyi oynamam Hemde Bizim Takımın iyi oynamasıydı Ama Bu Sezon Garipti Silver 3 başlamıştım Çok çabuk silver 4 e düştüm hatta silver 5 e de düşecektim lp 3 kadar düşmüştü Bunun Sebebi Kötü Oyuncularmıydı Hayır Ha Evet Kötü Oyuncular Geliyordu Hatta Bir Maçımda Bilerek trolleyen 2 duo geldi artık dereceli maçları bırakma safasına geldim Daha Sonra Yavaş Yavaş Maç kazanmaya Başladım Bunun Sebebi Bizim Takımın iyi gelmesi değildi Benim onları iyi yönlendirmemdi Bir Maçımda Solo Sion Aldım 45dk sürdü oyun ve 10-0-17 bitirdim Galibiyetler Ardı ardına Geldi Ve Golda Bu Sezonda çıktım kardeşim demek istediğim Elbet Kötü Oyuncular Gelir Ama Sana gelen 4 oyuncudan elbet biri iyi olur senin yapman gereken o iyi oyniyanla kötü oyniyanları yönlendirmen Ne Yapması Gerektiğini söylemen Elbet Kazanırsınız Silver 1 De Terfi Maçımda Solo pant almıştım Bizim Sup adc miz kötü diye laneyi terketti yanıma geldi adc de hiçbir tf ye gelmemeye başladı Ama 4vs5 oynamamıza rağmen kazanmasını bildik çünkü nerde Ne Yapmamız Gerektiğini iyi bildik Ejder olsun Baron olsun. Kardeşim İsterse 1 değil 2 değil bütün takımın kötü oyniyan olsun afk kalanlar olsun yinede maçı kazanabilme şansın var Bazen Hatayı kendinde Araman gerek Hatanı kabul ettiğin anda emin ol gold-plat-dia olabilirsin




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.