Şimdi Ara

Dr. Dre, Beats 1 için radyo programına başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dr. Dre, Beats 1 için radyo programına başlıyor


     

     

    Geçtiğimiz hafta çevrimiçi müzik hizmetini resmen yayına sokan Apple, hizmetin içerisine Beats 1 adında canlı bir radyo kanalını da ekleyerek rakiplerinden farklılaşmaya çalışıyor. Dünyanın bir çok şehrinden canlı yayın yapan Beats 1 önemli bir radyo programına başlıyor. 




    Beats Audio'nun kurucusu olarak Apple bünyesine katılan ünlü rapçi Dr. Dre, Beats 1 kanalında The Pharmacy adında bir program sunmaya başlayacak. İlk bölümü dün yayımlanan program sürekli Cumartesi günleri ABD saati ile 15.00'da yayında olacak. 




    The Pharmacy yaklaşık olarak 60 dakika sürecek. Dr. Dre yanında Eddie Francis, DJ Pooh, Wyann Vaughn ve DJ Jus Incredible gibi ünlü isimler de dinleyicilere keyifli anlar yaşatacaklar. 




    Apple Music henüz ülkemizde yayına başlamadığı için ancak iOS cihazınızda ülke ayarlarını değiştirerek Dr. Dre'nin programını dinleyebilirsiniz. Elbette Beats 1 için Apple Music abonesi olmak gerekiyor.  

     








  • Spotify hizmeti 320kbs ile 3 aylık 10tl olması ve içerik bakımından çok zengin ama rekabet iyidir. Dr.Dre yi de severek takip ediyorum.
    ileride zamanla tüm radyo kanalarrı spotify ' ve apple music'e bile geçebilir . yavaçta radyo kanalları kapatılıyor . ve zaten çok sağlıklı çalışmıyor şehirler arası seyhat ediyorsanız .
    Umarım Türk şirketlerde böyle bir online hizmet alt yapsı çalışmaları başlamışlardır. çünkü biizim radyo kanallarımız başka sunuculara kalsın istemiyorum . herşeyimiz onlarda kaldı zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.