Şimdi Ara

Bence forvete kanata artık gerek yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burak yılmaz'ın son maçlarını izlemediniz mi? türkiye maçı özellikle adam resmen her sene geliştiriyor kendini dünya üzerinde böyle hırslı bir oyuncu yok ve ne yapıp edip bu takıma drogba geldiğinde bile kadroya girdiği gibi, drogba'dan iyi oynadığı gibi, bu takıma ibrahimoviç ve ronaldo bile gelse o hırsıyla onlarıda keser.

    Ayrıca zaten podolski'de çok bitirici belkide Sneijder'den bile daha iyi şut kalitesine sahip, huntelaar gibi bitirici bir oyuncu. Taktikte değişime gidilebilir, yani artık umut oynamyacak onu unutun. Mesela burak'ın olmadığı maçlarda;

    Yasin Poldi Bruma

    diğer türlü;

    Poldi, Burak, Yasin

    Yıldız transfer diye takımı yavaşlatmaya gerek yok. Çünkü huntelar gelirse burak mutlaka kadroda olacak o zaman ya sneijder'den tam performans alamayacağız, yada yasin oynamayacak. Yasin'in oynamamsı demek temponun 2x yavaşlaması demek. Yasin bu takımda mutlaka oynamalı, çünkü zaten yaş ortalamamız oldukça yüksek, takımın şuan podolski'den, belkide sneijder'den bile daha önemli, daha fazla katkı sağlayan oyuncusu yasin. Yasin şuan bayern'de olsa ribery'i keser size o kadar diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • şu takıma Huntelaar gelmese, fener ile olabilecek kadro kalitesi farkını göremiyor musun? bu adamın öyle kesin olarak gelmesi gerekiyor. öyle böyle değil yani. bide tam takım oyuncusu Elmander tarzı. bekliyoruz bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak ronaldoyu keser, yasin ribery i keser.

    Tamam kardes...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede Burak'ın tutuk oldugu zamanlar iş bitirebilcek bır alternatıf santrafora ıhtıyacımız var.Niasse iyi futbolcu bu işi çözer.Keske Fernandao yu alsaydık.

    Huntelar gıbı bı oyuncu gelse Burakı da kesemıcekler Podolski-Huntelar-Burak uclusu olcak Burak sağ kanada geccek gene tuhaf tuhaf işler olcak.
    Burakın ligteki son 3 sene ortalaması 24 gol zaten. Bu oyuncu lig için yeterli. Onun yerine Çok sağlam bir orta saha alabılırız. Melo gıtsede kalsada cunku Selcuk sert savunma yapamıyor. Takımda top dagıtcak sneijder var zaten. arkasında bıde selcuk oldugunda hıc olmuyo şl de kevgır oluyoruz.

    1 on lıbero 1 sag bek bence daha onemlı
  • OKUMAYİN beyler Burak İbra ile Ronaldo'yu çok fena kesiyor

    Podolski Sneijder#10 den saha iyi şut atiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • burak hollanda maçındaki gibi tüm sezonu geçtim sadece 14 15 maç oynasa 40 maç içerisinde burada 1 tane burak ı eleştiren adam kalmaz
    o yüzden hikaye anlatma arkadaşım, burak ı anca şu kadar gol atıyor diye savunabilirsiniz başka bir özelliği ile değil
  • Ceza yerinde olmuş.
  • yasine kotu demiyorum ama adam elinden geleni yaparak bu mucadeleyi yapti.yoksa ribery i keser demek biraz sacma geldi bana.Neyse umarim yasin sag kanatta iyi oynar yoksa olcan ve umutla forma savasi yapar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB.Çin Ejderhası nerede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.