Giriş
31 Mart 2007; 15:04:13
Kedinin gözünü iyi korkutmuşsun garibim korkudan kımıldamamış Şaka bir yana renklerdeki canlılık çok güzel eline sağlık!
31 Mart 2007; 16:50:09
QamiQaze çok güzel,kedi de süper HDR da
_____________________________TÜRKÇEMİ TURKCHELESHTIRMEYIN
Asker VurulunCa Değil,Unutulunca Ölür.Unutmayalım,Tıklayalım >
[!] Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Abisinin Hyosong motorunu kıskananlar Fan Kılap.Üye Alımı Bitmiştir.Üyeler = Eda_FB Tık
31 Mart 2007; 23:35:58
quote: Orjinalden alıntı: uruzgar Bir iki denemde benden Diğerleri de burada Çok güzel olmuş
_____________________________ Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir. Brigitte
1 Nisan 2007; 0:20:25
Bulutlu havalarda çekim daha güzel oluyor anlaşılan ellerine sağlık!
1 Nisan 2007; 0:55:17
Sanyo VPC E6EX
1 Nisan 2007; 9:46:45
tebrikler cok guzel olmus, senden bir ricam var, HDR sini yaptigin ilk fotonun farkli ayarlarda cekilmis normal fotolarini buraya koyabilirmisin. yada bu fotolari hdr yaparken kullandigin ayarlari buraya koyabilir misin? tesekkurler... quote: Orjinalden alıntı: uruzgar Bir iki denemde benden Diğerleri de burada
_____________________________ Körler görmesede yıldızlar vardır udtk35@hotmail.com
1 Nisan 2007; 12:32:52
Yildiz ve Uruzgar tebrikler ikisi de birbirinden güzel.Darısı başımıza.
_____________________________TÜRKÇEMİ TURKCHELESHTIRMEYIN
Asker VurulunCa Değil,Unutulunca Ölür.Unutmayalım,Tıklayalım >
[!] Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Abisinin Hyosong motorunu kıskananlar Fan Kılap.Üye Alımı Bitmiştir.Üyeler = Eda_FB Tık
1 Nisan 2007; 14:48:05
bir çalışmada benden (renkleri biraz abarttım)
_____________________________ Adalet,zor zamanlarda sığınılan bir kaledir fakat herkes girdikten sonra kapıyı çekmek ister...
1 Nisan 2007; 16:39:17
1 Nisan 2007; 17:04:39
QamiQaze dostum çok güzel olmuş senden ricam photomatixte hangi ayarlarla yaptın acaba?
1 Nisan 2007; 17:34:36
dostum bende cok soyledim ama kimse vermiyor, burasi paylasim yeri degilmi?? neden paylasmiyorlar ki?? quote: Orjinalden alıntı: khaos QamiQaze dostum çok güzel olmuş senden ricam photomatixte hangi ayarlarla yaptın acaba?
_____________________________ Körler görmesede yıldızlar vardır udtk35@hotmail.com
1 Nisan 2007; 18:35:31
_____________________________ Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir. Brigitte
1 Nisan 2007; 20:37:19
Benden bu kadar elimden gelen en iyisi bu,