photomatix bu isi gayet guzel yapiyor zaten program bu is icin yazilmis, ama is programda foto ile oynamakta, makina ile foto cekmek sorun degil herkes ceker. bi kac arkadas yapmis ama onlarda foruma ugramiyor
quote:
Orjinalden alıntı: codexhoo
arkadaşlar fotoşop 7 bu işi yapabilir mi?
benin sormak istediğim olay şu; bu hdr özelliği fotosop da mevcut mu? öğrenmek istediğim o çünkü photomatix programını bulamadım
Yapanlar programın adını yazabililrermi.Pm den uğrasınlar anladınız siz onu
trial yalnız
aradığınız vakit serial inide bulabileceksiniz
photomatix de ilk birlestirdigimdeki sonuc
Soldaki Kirmizi daire icindeki ayarlar ile biraz oynadim,
Sonuc
Sonuc cok iyi olmadi, coxackie dostum mumkunse sende bu sekilde resimleri ve photomatix de birlestiriken yaptigin ayarlari (yada hangi isimli ayar hangi sayida) onlari buraya koyarsan cok sevinirim, herkes yararlanmis olur.
eger burdaki resimlerimi alip sen hdr ye cevirip burda tekrar yayinlarsan cok iyi olur,
Dostum aslında en kolay yeri o ayarlar. Göz zevkine göre ayarlıyorsun. Bu her fotoğrafta aynı olmak zorunda da değil. Şurası önemli, çektiğin fotoğraflar ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi sonuç çıkar. Bir de çektiğin yerde farklı şekilde aydınlanmış bölgeler olursa sonuç daha çarpıcı oluyor. Benim yaptığım denemede sonuç çok da farklı olmamış seninkinden. Her zaman çok iyi sonuç olmak da mümkün değil zaten. Ben belki 10 tane HDR denemesi yaptıysam, bunun 3-4 tanesini beğendim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 26 Mart 2007; 22:55:40 >