Şimdi Ara

Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği nabız ölçebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği nabız ölçebilecek 

     

    Xiaomi akıllı telefon sektörünün yanında ürettiği aksesuarlarla da kendinden oldukça söz ettirmeyi başarıyor. Özellikle kulaklık ve akıllı bileklik konusunda fiyat/performans oranı ile anılan marka hatırlanacağı üzere 13 dolarlık Mi Band bilekliği ile 6 Milyon satış rakamını aşmıştı.

     

    Üretici bu başarılı serinin devamını geliştirirken bir çok dedikodu da gündemde yer alıyor. Daha önce Mi Band 2 adıyla geliştirilen yeni bilekliğin dokunmatik bir ekrana sahip olacağı söylenirken,  modelin ekranı sayesinde akıllı telefona ihtiyaç duymadan takip ettiği verileri ekrana yansıtabileceği de belirtiliyordu.

     

    Çok kısa bir süre önce ise Mi Band 1S Tayvan'ın Ulusal İletişim Komisyonunda ortaya çıktı. Ortaya çıkan fotoğraflara baktığımızda yeni versiyonun da selefi ile aynı tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Ancak yeni Mi Band modelini eskisinden ayıran özellik artık nabız ölçümü de yapabilecek olması.

     

    Mi Band 2'nin dokunmatik ekrana sahip olacağı iddiaları iki farklı modelin piyasaya çıkacağına işaret ediyor olabilir. Daha önce de Mi Band 2'nin fiyat konusunda çıtayı yükselteceği gündeme gelmişti ancak Mi Band 1S modelinin yine yüksek fiyat avantajına sahip olması bekleniyor. Sonbahar aylarında ülkemizde akıllı telefon satışına da başlaması beklenen üreticinin yeni bütçe dostu yeni akıllı bileklikleri de merakla bekleniyor.




  • Xiaomi candır diyorum başka bir şey demiyorum gerek kamera gerek power bank , akıllı bileklik vs. ürünlerini kullanıyorum Xiaomi nin 6-7 ayda sanırım 5 kez şarj ettim.

  • Sürekli senkronize olarak kullanmıyorum , 2 ay şarjı gidiyor ,fiyatinin fazlasını yapan aletlerden biri.

  • Olcumleri nasil hata var mi?
  • yaklaşık 1 hafta önce elime ulaştı ve çok kullanışlı gerçekten parasının fazlasını yapıyor powerbank'ı da var bende onu da kullanıyorum iki üründe bir harika aşağıdaki adresten satın aldım hızlı ulaştı elime

    https://www.dolldur.net/elektronik/tuketici-elektronigi/akilli-saatler/mi-bileklik.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.