Şimdi Ara

M4 Aqua ALMAYIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıl olmuş 2015.Hala 8 gb hafızalı telefon çıkarıyorlar.Bunun zaten 4 küsür GB'ını sistem kullanıyor. Size kalıyor 3-4 GB hafıza. Resmen tüketici ile, kullanıcı ile dalga geçmektir bu. 2011'in başında çıkan telefonlarda bile 16-32 gb hafıza vardı. Diyeceksiniz ki "ama hafıza kartı" takılabiliyor. Evet doğru hafıza kartı takabilirsiniz. Ama uygulamaların, oyunların çoğunu hafıza kartına atamazsınız.

    "Arkadaşlar dün uygulamalarımı yükledim 1.8 gb boş yer kaldı bugün ise 1.3 gb kalmış gözüküyor önbelleği siliyorum tabiki onla alakası yok ama anlamadım ben 2 gblık uygulama yüklemedim nereye gitti bu hafıza"

    "hafızası cidden çok kötü 8 gb modeli var bende daha ilk günden 2 gb kaldı indirdiğim uygulamalar whatsapp twitter instagram snapchat zedge başka bir şey yok ama yinede doldu"

    "Bunların dışında gelelim zurnanın zort dediği yere. Hafızaya. Hafıza konusunda yanıldığımı itiraf etmem gerekiyor. Nedenini ise hemen açıklıyayım. Ben xperia M kullanırken o telefonda kalan hafiza 1.5 GB birşeydi ve uygulamaları hafıza kartına taşıyamıyordum. Fakat M4 kalan hafiza 3 gb olmasina rağmen uygulamalari hafiza kartına taşıma izni veriyordu. Aha! işte burada çuvalladık.

    Malesef uygulamaların tamamini hafiza kartına taşımıyor. Hatta uygulamaya göre yarısını bile taşımıyor. Hatta ve hatta bazı uygulamalara göre hiç taşımıyor! Örnek Fifa 2015 1.2 Gb dosyayı hafıza kartına taşıyamıyorsunuz. Telefonu ilk açtığınızda 2.9 gb hafızası var. Buna whatsapp twitter instagram vs bilindik uygulamalar yükLEDiğinizde ve kendi mevcut uygulamaları ile bu uygulamalari güncellediğinizde geriye kalan 1.8 gb bir hafıza. Belki daha az. Bunun yanına bir iki tanede 100-200mb oyun attiginizde geriye kaliyor 1.4 gb. "


    Sadece bu da değil. Telefonun kullanıcı yorumlarına bakarsanız telefonda ısınma sorunu olduğunu görürsünüz.

    "youtubede felan 2-3 video izleyince o kameranın oralar bildiğin yanıyor ya elim terliyor"

    "Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum telefonu ve gayet memnunum. Tek sorun diğer arkadaşların da belirttiği gibi ısınma. Şuan mesela müzik dinliyorum ve bir yandan bu mesajı yazıyorum ve telefonun üst kısmı baya sıcak. Rahatsız etmesine ediyor ama performansa bir etkisini görmedim henüz, throttle yok yani.
    Şarjdayken yoğun kullanırsanız ısınma daha da artıyor. Kameranın yanına parmağımı dokundurunca ani refleksle çekmiştim, o derece ısınmıştı."

    "Telefon ısınma durumu var. Kameranın olduğu bölge uygulamalarda, oyunlarda, görüşmelerde kısaca telefonla ne yapıyorsanız hemen ısınmaya başlıyor."

    "ısınıyor abi bu telefon hemde çok çabuk"



    Kamerası iyi değil

    "Arka kamerası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bana yetersiz geldi. Özellikle video çekimlerinde. Daha önce xperia M kullanıyordum sanki M bile daha iyi gibi. "

    "m daha iyi resim çekiyor. Ah sony öküz Sony film ses fotograf sektöründe 1 numara ol , telefon a adam akıllı kamera yazılımı yazma. .."

    "aynen ya kamerası çok kötü gerçekten."



    Tüm bu yorumlar m4 aqua ana konusundan alınmıştır. Telefon alacaklar aceleniz yoksa Eylül-Ekim aylarını bekleyin. Hem Lenovo Vibe Shot Türkiye'ye gelecek. Hem de Xiaomi ülkemize giriş yapacak.







  • sony xperia c4 almayı düşünüyorum ne yapmalıyım hocam ?
  • bizde kardeşime telefon alırken m4 aqua ile vibe x2 arasında kalmıştık hafıza durumu yüzüne vibe x2 aldık memnunuz. O ısınma sorunu ben standlarda denemiştim biraz kamerada video foto almıştım hafiften ısınmaya başlamıştı ama bunu ordaki 7-24 açık durmasına ve şarjda olmasına bağlamıştım. Onun dışında pekte bir eksisini göremedim. Kameralar hemen hemen hepsinde aynı gibi bazıları renkleri daha pastelize veriyor misal vibe x2 nin ağım şahım kamerası yok ama diğerlerinden farklı bir ton çıkarıyor. Ne diyelim h.olsun teknoloji işi her zaman bir sıkıntı çıkarabiliyor 4-4lük cihaz yapan yok yapsada baya bir fiyat etiketiyle gelir. Bende emektar nokia c7 dimi kullanıyorum. 2010dan beri kullanıyorum. Bakalım Xiaomi telefonlarını beğeniyorum. İnce ve güzel bir görünüm katılıyorlar telefona arayüzüde hoş ben değişeceğim zaman onlar gelirse bakarım olmadı bir lenovoda ben alırım




  • Allahtan cogu kullanicinin evveliyatini biliorumda,kim sonyci kim htc kim samsungcu kim kullandigi cihazi ovuyor kim kullanmadigini gomuyor az cok bilgimiz var.


    Neyse herkes istedigi cihazi onerir,istesigi cihazi onermez,elestirir yada over hepsine saygim var kendi fikridir.

    Bildigim ama ispati olmadigi icin daha ney yazamam fakat sukadarini soleyeyim.

    Herkesin her yazdığı mesaj actigi konu dogru degil bunu bilir ve forum ahalisinide bu yönde dusunmesini oneririm nacizane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccc123

    sony xperia c4 almayı düşünüyorum ne yapmalıyım hocam ?

    Ben 5 inç telefon alacağım için 5,5 inçlik telefonları hiç araştırmadım. Ana konusuna girip son dört-beş sayfasına bir göz gezdirip fikir sahibi olabilirsiniz.
  • Cihazın ısındığı doğru. Üst taraf kameranın yan tarafı hemen ısınıyor. Kamera yazılımı üzerinde iyi çalışılmamış. Bu ne demek denklanşöre her bastığınızda iyi foto alamıyorsunuz. Bazen pozlama ayarıyla oynamak gerekiyor, bazen tekrar odaklamak gerekiyor. Şunu söyleyebilirim ki telefondaki kamera kötü değil, yazılımdan kaynaklanan bir sorun mevcut ve birkaç denemede güzel fotolar elde edilebiliyor. Bu arada kendi telefonum LG G2, cihazı daha çok G2'yi referans alarak değerlendiriyorum. G2'den biraz fazla ısınıyor. Fotoğraf çekimi de G2'nin bir tık altında denebilir, ama dediğim gibi biraz ayarlarla oynayarak G2 ayarında fotoğraf almak mümkün. Cihaz kusursuz değil ama kötü de değil. Tek ihtiyacı düzgün bir yazılım optimizasyonu, umarım Sony güzel bir güncelleme verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4everamazan kullanıcısına yanıt
    kaça aldınız acaba birde turkcell romlumu geldi telefon
  • Tüm olumsuz yanları cımbızla çekip almışsın artniyetli olduğun belli.Zaten açık açık söyleyeyim oyun oynayacak adam almasın bu telefonu hafızası yüzünden yoksa performansta en ufak sıkıntı yok.Isınma tüm telefonlarda var bundada belirli düzeyde var abartılan bir ısınma söz konusu değil.Kamerası ortalama bir kamera diyelim fazla bişey beklememek lazım ama yazılımla iyi yerlerede gelir tahminim.Hafıza konusuna gelince ben tüm uygulamalarımı yükledim 1.5 gb yer kaldı 16 gb da hafıza kartını taktım mutlu mesut yaşıyorum.
  • Abi zaten SONY marka telefon alınacaksa Z serisinden başkası alınmaz. Şu sıralar SONY'mi almak istiyorsun? Z2, Z3, Z3 Compact'dan başka seçeneğin yok demektir. M4 Aqua falan nedir Allah aşkına? Paranızı çöpe atmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde kız kardeşimize aldık 16 gb kart taktık resim müzik zaten kartta uygulamalarında yarısını attık karta. k.bakmayında bu kadar üşenmeden yazdıysanız telefonda bir kusur olmamasına rağmen ben iyi niyetli olduğunuzu düşünmem.

    arkadaşlar bizdede var bi tane arayüz hızı tasarım vs herseyıyle mukemmel cok memnunuz. a5 in 1400 ettiği piyasada bu telefon f/p telefonu. bizde HERKESE TAVSİYE EDİYORUZ. şimdiye kadar aldığımız en doğru telefon bu oldu
  • Beni art niyetli olmakla suçlayanlar, benim bundan ne gibi bir çıkarım olabilir ki. Yazdığım cümlelerden hangisi yanlış, hangisi yalan?

    Kendiniz ana konuya girip bakabilirsiniz. Her 1000 TL'lik telefon konusunda M4 aqua tavsiye edildiği için böyle bir konu açma gereği duydum. Benimki art niyet değil. Fakat sizinki marka fanboyluğu. Kendiniz itiraf etmişsiniz; kamerasının kötü olduğunu, ısındığını ve sadece 1,5 GB hafıza kaldığını belirtmişsiniz.Bir telefonun oyunlarda ısınması doğaldır, normaldir. Fakat-M4 aqua gibi-internette, whatsappta, facebookta ısınması normal değildir. Beni art niyetli olmakla suçlayan RavenoLL nickli arkadaş bile mesajında söylediklerimin doğru olduğunu kanıtlıyor.

    Daha nasıl beni art niyetli olmakla suçlayabilirsiniz? @RavenoLL

    @mipa90
  • Ben şubat/2015'te Sony c3 aldım ama aldığıma pişman oldum.

    Öncelikle kamerası tırt. 2011'de aldığım HTC One X'in kamerası bile daha iyi çekiyor.

    Telefonda 8 gb hafıza var ve bu hafızanın çoğunda Sony'nin programları kullanıyor. Sistem güncellemesi yapabilmek için bu programları silmek zorunda kaldım. Hala sistem güncellemesini bitiremedim. Üzerine 16 gb'lık Hafıza kartı olduğu halde hafıza kartını yer açmaya yardımcı olarak kullanamıyorsunuz. Z3 haricinde sony'nin beğendiğim modeli yok.

    Bundan sonra sony telefon alır mıyım bilemiyorum. Android kategorisinde öncelikli telefon tercihim HTC olur.
  • İyiki bu konuyu açtın. Şu sony fanları çok türedi son sıralarda.
  • ya alın bi vodafone smart 6 keyfinize bakın bırakın bu sony samsung htc fanlığını
  • vatandan aldık bro. 999 TLye normal romla geldi türkcell romlu değil. İnternette daha uygun fiyatları ama biz uğraşmak istemedik bu rom rum işleriyle bide vatan güvencesi var. Misal aldıktan 2 gün sonra fark ettik cihazın katmanları tam yapışmadığından sağ alt köşede bastırınca az bişey tık tık ses geliyordu. 2 gün sonra götürdük değiştirdiler direk ordada test ettik. İnternetten alsaydık 14-15 günde iade edebiliyoruz ama bize değişim lazımdı telefon güzel tek sıkıntısı şarj diyebilirim. Bide çok fazla oyunda yorarsanız veya video izlerseniz bu telefonda ısınıyor her telefon gibi yoksa normal işlemlerde ısınma yok sadece çitayı geçicen.
  • Yıl olmuş 2015 8gblık telefona 500tldan fazla verilmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4everamazan kullanıcısına yanıt
    ablamdada var vibe x2 şarjı çok çabuk bitiyor heralde . lollipopla biraz azalmış galiba şarj sorunu.
    bende telefon almayı düşünüyorum.
    g2 , vibe x2 ,c4 , lenovo p70 gibi telefonları uygun buldum
    g2 alacağım galiba
    p70 satışa çıkarsa oda olabilir
    medimarket te haberlerinde temmuzun ilk haftası satışa çıkıcak yazıyordu daha çıkmadı.
  • bro. benimde kardeşim kullanıyor işte kitkatta fazla kullanılmadı aynı gün bütün güncellemelerini yaptık o yüzden farkı bilemem. Lolipopta günü kurtarıyor. Ablanda da varken hazır lolipopda sor yani günü kurtarıyorsa. G2 güzel telefon hakkını yememek lazım. O fiyat aralıklarında iyi ama bizimki ön kameracı :D Batarya daha iyidir g2 nin. p70 için bişey diyemem bro ne yazık ki görmedim. Telefonlarla elektronik eşyalara zam kapıda deniyor. Hoşuna ve kafana hangisi uygunsa onu al burdakilerdende tavsiye al tabi ki.
  • Bir ara bende düşünüyordum iyiki almadım verilen paraya yazık onun yerine zenfone 2 alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle bu telefona para vermeyin. insanları salak yerine koyuyorlar. 1100 lira vericem sen bana 8 gb lik tel vereceksin. yok ya! istediği kadar fp olsun. bunu alacağıma 32 lik g2 alır 1099 a keyfime bakarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.