Şimdi Ara

Samsung şarj kablosu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar galaxy s3 kullanıyorum ve şarj adaptörüm orjinal 2.0 Amper. bende iki tane şarj kablosu var usb li. biri samsung biri nokia. ama samsung şarj kablosunu takınca çok yavaş doluyo 1 saatte % 10 en fazla ve şarjdayken kullanınca dolmuyo aksine şarjı azalıyo yani kullanamıyosunuz. nokia şarj kablosunu takınca çok hızlı dolduruyo. 1saat 15 dk falan % 100 oluyo. bunun nedeni nedir? samsungun bütün kablolarında denedim yani biyere gidince benimki olmuyo yanmda takmak zorunda kalınca şarjımı dolduramıyorum. acaba hani 2 Amperlik şarj aleti hızlı dolduruyo ama 1 Amperlik şarj aleti yavaş dolduruyo ya kablolarda da böyle bi özellik varmı acaba. Ayrıca küfür etmek istemiyorum ama bu s3ün şarj soketini ben 7 kere tamir ettirdim. bu nedir ya. her tamir ettirdikten sonra 1 ay içinde bozuluyo tekrar. işin garip tarafı bu kullandığım nokia şarj kablosu bozuk ve telefon takınca hemen algılamıyo o yüzden kabloyu kıvırıyom biyere dayıyom falan işkence yani. sadece kabloyu şarja takıp adam akıllı sarj etmek tek hayalim ama olmuyo. ya soket bozuk ya kablo bozuk ya yavaş şarj ediyo hep bi sıkıntı. telefonumu elimi alıp şarjdayken hem şarjı dolarken kullanmak istiyorum bukadar zormu ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 3 Temmuz 2015; 17:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sizin de bildiğiniz gibi telefonu şarj ederken kablomuz da sürekli tekrar eden bozulmalar, bazı zaman kopmalar,kırılmalar her zaman sorun olmuştur.
    Bende bunların çözümü olarak Echo İron Wire çelik şarj kablosunu buldum(iphone,ipad ve Android için) ve bu ürünün de herkese uygun fiyata gitmesi için satış işlemlerini başlattım.
    Artık şarj kablosu derdi bu ürün sayesinde tarih oldu.
    iletişim için bana ulaşabilirsiniz
    ürünün linki:
    https://www.youtube.com/watch?v=kzdZzphOaIU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.