Şimdi Ara

BlueStacks, Android içeriklerin Mac OSX'de çalışmasına imkan veren yeni emülatörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • BlueStacks, Android içeriklerin Mac OSX'de çalışmasına imkan veren yeni emülatörünü duyurdu 

     

    Android uygulamaların ya da oyunların farklı platformlarda çalışması için emülatörler hazırlayan firmalardan BlueStacks, bu sefer Mac bilgisayar kullanıcıları sevindirecek bir haber ile gündeme geldi.

     

    BlueStacks, Android platformunda yer alan uygulama ve oyunların Mac OSX işletim sisteminde çalışmasına imkan veren yeni emülatörünü kullanıcıların beğenisine sundu. Ücretsiz olarak hazırlanan emülatör, x86 ve ARM teknolojileriyle üretilen Android içeriklerine destek veriyor ve özellikle oyun tarafında Mac platformuna inanılmaz bir çeşit getiriyor. Oldukça hızlı çalıştığı belirtilen Mac için BlueStacks, fare ile klavye (Track Pad dahil) kullanımına da imkan tanıyor.

     

    BlueStacks'ın Mac odaklı yeni emülatörü direkt olarak buradan indirilebiliyor. Tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     









  • Windows sürümünden ne hayır gördük anca sistem şişiriyor. 18 gb benim isteğim dışında ya da dayatmalarla istemediğim verileri yükleten emulatör. Zaten kurulumunu yapıp çalıştıran adam bilgisayar işinin yarısını çözüyor.

  • Windows tarafında doğru düzgün çalışmıyor hatta hiç çalışmıyor.. İsim olarak var ama çalışmıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.