Şimdi Ara

Moment, iPhone için yeni makro lensini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Moment, iPhone için yeni makro lensini duyurdu 

     

    Geçtiğimiz Şubat ayında mobil fotoğrafçılık için dünyanın en iyi iPhone 6/6+ kılıfı olarak lanse ettiği "Moment Case" için başarılı bir Kickstarter projesi geçiren Moment, bu sefer yine iPhone odağında geliştirdiğini yeni makro lensini görücüye çıkarttı.

     

    iPhone 6 için hazırlanan Moment'ın yeni makro lensi, 28mm odak uzaklığında 10 kat büyütme veriyor ve böylece kullanıcıların detayların dünyasına inmesine aracılık ediyor. Diğer benzerlerinden farklı olarak bünyesinde birden fazla optik element bulunan ve böylece oldukça yüksek fotoğraf kalitesi vaat eden ürün, ayrıca özel olarak geliştirilen parasoley (Lensin ucun takılan plastik parça) birimiyle de çekim için daha yumuşak ve dengeli bir ışık dağılımı ortaya koyabiliyor.

     

    Oldukça modern bir tasarımı bulunan Moment Macro Lens, 100$ civarı olduğu tahmin edilen fiyat etiketiyle Ağustos ayında satışa çıkıyor. Lens ile çekilmiş örnek fotoğrafları aşağıda inceleyebilirsiniz. Sonuçlara bakıldığı zaman, uygulama yardımıyla yapılacak "Focus Stacking" ya da Türkçe karşılığıyla "Odak İstifleme" tekniği ile çok daha iyi fotoğrafların da elde edilebileceği görülüyor.

      

    Moment, iPhone için yeni makro lensini duyurdu 

     Göz bebeği 

     

    Moment, iPhone için yeni makro lensini duyurdu 

     Yaprak 

     







  • Bence s6 vede lg g4 için ciksa daha başarılı sonuclar ortaya koyabilirlerdi. Umarim aynısı android camiasi içinde çıkar.

  • silver0021 S kullanıcısına yanıt
    Aslında farklı modeller için (Nexus 5, Glxy s5 vs) mounting pad' le çıkardılar ama yeni modeller içinde bunu sundular mı bilmiyorum. Haberdeki gibi sadece iphone için değil aslında.

    Hatta bu lens için şöyle yazmışlar; "Compatible with Moment Case and Moment Mounting Plates."


    Bilgi için; link
  • Diğer cihazlarda çalışmıyor mu? Sonuçta kameranın önüne takılan bir lens değil mi? Yazılımı mı var ayrıca?

  • Aslında bu adamlar ilk olarak iphone için yaptıkları moment case ile çıktılar ortaya. O kılıfta fotoğraf makinası gibi deklanşör falan var, güze ve ilginç bir alet. Tabii güzel yani kendi uygulaması olması ve bazı manuel ayarları size sunması idi. Lens kısmındada iphone kadar olmasada diğer cihazlarada sacdan yapılma mounting plate ler yaptılar lensleri başka cihazlarlada kullanılsın diye. Tabii biz android kullanıcıları uygulama konusunda o onura nail olamadık, yani android için uygulama yok anlayacağın. Ama lens yinede çok iyi çalışıyor.
  • Aksesuarda apple ürünleri cok kaliteli

  • ilginç bir ürün bakalım daha neler çıkacak

  • aynı görüntüyü olloclip de veriyor makroda zaten? hatta 4in1 var bende 5s ile kullandındığım 15x çekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.