Şimdi Ara

Kota sistemi arızası iki günde 80 gb!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar saat başı 4 gb kotadan gidiyor, gece kuşu tarifesi kullanıyorum geçen ay hiçbir sorun yoktu. 1 temmuzdan beri böyle, daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
     Kota sistemi arızası iki günde 80 gb! Kota sistemi arızası iki günde 80 gb! Kota sistemi arızası iki günde 80 gb!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam ben demin baktim 4 günde olmuş 500 gb :) müşteri hizmetleri bile şaşti kaldı ne diyeceklerini bilemediler , toplasan 20gb kullanmadim ama durum böyle senin ki iyimiş :)
  • aynısı bendede mevcut, aradım sizde sorun var diyorum, adam telefonda ısrarla sizin kullanımız var ben müdahale edemem diyor, yaw kullanmadım arkadasım diyorum pc avmadım iki gündür diyorum, sizin kullanımınız bu sekilde gözüküyor ben müdahale edemem diyip duruyor...

    btk şikayet ettim, şikayetvar yazdım, kendi sistemlerindeki sorunu tüketiciye yıkmaya çalışıyorlar, arayın şikayetlerinizi yapın, yoksa bunlar bizden cıkaracaklar bu işi
  • 4GB download yanında 0 upload zaten ortada bir sorun olduğunu gösteriyor.
  • benim de 650 gb gözüküyor şu an. olay şöyle: orada son 1 saatlik kullanım olarak gözüken değer bizim toplam 4 günlük kullandığımız değer. her saat başı kullandığımız megabayt yerine toplam değeri yazıyor, sistemleri bozuk. müşteri temsilcisi de anladı bu durumu, hızım düşmediği için problem etmedim. gece 0-6 arası dikkat ederseniz hiç değişmemiş olması gerektiği gibi :) upload tarafı da sorunsuz.

    yani özet olarak gerçek toplam kullanımınızı şu anda 1-5 temmuz yapıp son 1 saatteki değere bakarak öğrenebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fawkes7emre -- 4 Temmuz 2015; 19:10:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fawkes7emre

    benim de 650 gb gözüküyor şu an. olay şöyle: orada son 1 saatlik kullanım olarak gözüken değer bizim toplam 4 günlük kullandığımız değer. her saat başı kullandığımız megabayt yerine toplam değeri yazıyor, sistemleri bozuk. müşteri temsilcisi de anladı bu durumu, hızım düşmediği için problem etmedim. gece 0-6 arası dikkat ederseniz hiç değişmemiş olması gerektiği gibi :) upload tarafı da sorunsuz.

    yani özet olarak gerçek toplam kullanımınızı şu anda 1-5 temmuz yapıp son 1 saatteki değere bakarak öğrenebilirsiniz.

    bu düzeltilecek mi peki?

    benm müşteri temsilcisi anlamıyor adam tutmustur sizin kullanımız burda gözüküyor sizde girip görebilirsiniz diye, ben zaten girip görmesem seni niye arıyım güzel kardeşim değil mi?




  • hozes H kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ama hız düşmediği için orada yazan değerler bir şey ifade etmiyor, o yüzden uğraşmaya değmez.
  • fawkes7emre kullanıcısına yanıt
    hocam bendede bir dakika içinde hızımın desteklediğinin nerdeyse 10 kati bir indirme var bu sebeple müşteri hizmetleride anlamadi , ve elbette hızım benimde ayni o yüzden sorun etmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.