Şimdi Ara

Cep telefonuna vergi yolda, M4 Aqua 16GB ne zaman gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pek çoğunuz farkında değildir belki ama, muhtemelen cari açığı düşürmek hedefi ile, Çin'den ithal edilen bazı elektrikli eşyalara ve malzemelere %30'a kadar ek gümrük vergisi uygulamaya kondu. Gelen haberler tablet, telefon vb. eşyalara verginin yolda olduğu şeklinde.

    http://www.milliyet.com.tr/bakan-dan-flas-vergi-aciklamasi/ekonomi/detay/2082199/default.htm

    Epeydir ertelediğim emektar telefon ve TV yi yenilemede acele etsem iyi olacak sanırım. Sabırla Sony M4 Aqua yı bekliyordum, ne akla hizmet ise sadece 8GB lığını getirdiler. 16GB lığı ne zaman gelir bir haberi olan var mı ? Daha fazla bekleme imkanı olmayacak sanırım, bu gidişle Samsung/LG gibi birşey almak zorunda kalacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i386 -- 2 Temmuz 2015; 14:23:53 >







  • valla m4 ten her konuda gerıde olan a5 ble 1400 tl m4 aqua ozellıklerınde m4 un fıyatında varsa gidin alın tabi sırf hafıza ıcın vazgecılmez takın bır 32 gb kart atın oyunları içine muzıkle resım zaten kartta olacak hafıza sıkıntısı cekmezsınız
  • M4 aqua

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung A5 1249TL, Sony M4 Aqua 1059TL ikisi de resmi garantili ve aynı satıcıda. Açıkçası eğer OLED ekranlı olmasa kalan şeyleri bir kenara bırakıp Samsung A5 alabilirdim. OLED'in doğal olmayan patlak renkleri sürekli gözüme takılıp rahatsız ediyor.

    Oyunla falan işim olmaz, aşırı hafıza ihtiyacım yok. Ancak programlar genel olarak dahili Flash üzerinden biraz daha hızlı çalışıyor. Hepsinden öteye kullanıcıya 1.3GB kalmışken güncellemeler vb. büyük boyutlu işleri sağlıklı yapabilir miyim emin değilim. Kalanı için hemfikirim, özellikleri fiyatı makul. Bu arada 8GB ve 16GB eMMC arasındaki fiyat farkı komik. Sony'i hakikaten anlamıyorum.
  • m4aqua alırım hem daha saglam hemde bataarya avantajı var samsugnun 3 ay sonra kasma donma yapması malum
  • Haftasonu Teknosa'da başıma dikilen "satış temsilcileri" nin tacizlerine dayanabildiğim kadar bir süre M4 Aqua ve A5'e yanyana tekrar baktım. Samsung'un OLED ekranlarının bana uygun olmadığıan emin oldum. Renklerin geneline hakim eflatun tonu, M4 gibi düzgünce bir TFT ile yan yana koyunca çok daha fazla göze batıyor. OLED olmasına rağmen S6'da ciddi bir renk tonu problemi gözüme çarpmadı. Fazla da kurcamadım gerçi. Şarj olan M4'ün kameranın alt kısmına denk gelen biryer biraz ısınmıştı ( snapdragon 615 in genel olarak ısınma problemi olduğuna dair birşeyler gördüm ama aynı işlemciyi kullanan diğer modelleri detaylı araştırmadım ). Arka kapaktaki şeffaf polikarbonat (?) parçayı da pek beğenmedim, üzeri kabartmalı düz plastik yapsalar daha kullanışlıo lurdu. Onun dışında fiyatına göre iyi geldi gözüme, bir de 16GB olsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i386 -- 6 Temmuz 2015; 12:11:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.