Şimdi Ara

■■##Go Global 19' Widescreen İnceleme By hkacmaz##■■

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
0
Favori
19.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Go Global; ürünleri uzun zamandan beri Türkiyede varolan bir firma değil; ama çok yakın zamanda da gelmiş
    bir firma değil.Firma Çoğu rünlerini çinde üretmekle birlikte Türkiye deki distribütörü Hesmak A.ş. dir.
    Aslında bunca bilginiyi arayıp bulmamdaki neden go global ile samsung arasında ikilemde kalmam ve dolayısıyla daha fazla araştırma yapmamdı.
    Neden Go Global veya neden Samsung değil sorusuna vereceğim cevap ise şu.Go Global'ın 2 yıl ölü pixel garantisi vermesi ve kontrast ının daha fazla
    olması.Başlangıçta Samsung için bu riske girmeye değer diye düşünmüştüm anacak sonra bu monirötrü aldığımda iyiki bu riske girmemişim dedim.Abartmıyorum gerçektende süper ötesi bir ürün.Ürün bütün ölü pixel testlerimden
    ve hareketli sahne testlerimden geçti.Bence süperi bir ürün.Buyrun sırada özellik ver resimleri...
    GO GLOBAL W9006S TFT-LCD MONİTÖR
    Ekran boyutu:19" wide
    Max. çözünürlük:1440x900 60Hz
    Nokta aralığı:0,2835mm
    Gürüş açıları:150º(yatay), 135º(dikey)(bence daha fazla)
    Görülebilir alan:408,24X255,15(mm²)
    Kontarst:700:1
    Parlaklık:300cd/m²
    Tepki süresi:4 ms (G to G)
    Bağlatı tipi:Analog(Dsub15), Dijital(DVI)
    Hoparlör:2X2w
    Güç:45W
    Ağırlık:5.5Kg

İnşallah fayadalı olmuştur.SAYGILARIMLA...

• güle güle kullan hocam. eline sağlık güzel inceleme olmuş,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncakaya -- 2 Aralık 2006; 10:45:39 >

Alette backlıght var 225bwlerde olduğu gibi.samsungda bu sorun yokdu..benmi yanlış görüom yoksa
    "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
    "Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır."
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• hocam hayırlı olsun...ghosting yasıyormusun monitorde?? umarım olmaz ama kullandıkca fark ettigin sikayetlerini de yazarmısın ???

http://suganzm.deviantart.com/
    http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=103519
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kargo dahil 433ytl ye geldi.Buradan aldım.
    Ghosting falan mı oda ne.Öle bişi hiç ama hiç yaşamdım.Ve bugün itibariyle 4 gündür kullanıyorum.Hiçbir şikayetim yok ama olursa tabiki paylaşırım.
    Ve son olarak garanti ile ilgili soruyu cevaplamak isterim.Evet arkadaşım.1 ölü pixel bile çıksa gönderiyorsun sana yenisini veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 2 Aralık 2006; 18:34:05 >

• DOSTUM BENDE SAMSUNG 940BW İLE BUNUN ARASINDA KALDIM FİYATLARI AYNI BİRİ SAMSUNG DİĞERİ SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ 1-2 HAFTA İÇİNDE ALACAĞIM SİZCE HANGİSİ KARAR VEREMEDİM
  • Arkadaşlar ürün gerçekten harika fiyat/performans süper ürünü Tgar teknoloji Markette inceleme fırsatım oldu alınabilirliği yüksek bir ürün ve ölü pixel garantisi artı olarak 4ms tepki süresi can alıcı noktalar.

Orjinalden alıntı: newton20

DOSTUM BENDE SAMSUNG 940BW İLE BUNUN ARASINDA KALDIM FİYATLARI AYNI BİRİ SAMSUNG DİĞERİ SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ 1-2 HAFTA İÇİNDE ALACAĞIM SİZCE HANGİSİ KARAR VEREMEDİM

Arkadaşım samsung'ta 2 hafta ölü pixel garantili... Aynı şey yani... Ama samsung ta 500:1 kontrast, bunda 700:1
    CPU: Ryzen-7 9800X3D AIO: Lian Li Galahad II Lite Performance 360 MB: Asus Rog Strix B850-E Gaming Wifi GPU: Red Devil RX 9070 XT RAM: XPG Lancer 6000mhz cl30 2x32gb SSD: XPG Mars 980 Blade Gen5 2tb + Lexar NQ790 Gen4 4tb HDD: SEAGATE Baracuda Pro 10tb EKRAN: Samsung Odyssey G9 49" 1ms 240hz PSU: Corsair RM1000X KASA: Asus TUF Gaming GT302 KULAKLIK: HyperX Cloud Alpha Wireless TUŞ: Logitech G915 TKL FARE: Logitech G Pro X Superlight CAM: Logitech Brio 4K MİK: HyperX Quadcast SES: Logitech Z200
  • backlıght anlamı nedir ?
  • arkadaşlar bu monitörün kodu olan w9006s i google da aratırsanız sizde göreceksiniz ki bu çinde üretilen jenerik bir ürün ve çeşitli firmalar üstüne kendi markasını basıp bu ürünü piyasaya sürüyor. buraya kadar normal. anormal olan bulunan tüm sonuçlarda bu monitör için tepki süresinin 8 ms olarak verilmesi. sadece türkiye dağıtıcısı hesmak a.ş 4 ms olarak vermiş. yorum yok.
  • panel farklı olabilir. büyük firmalar bile aynı model koduna sahip farklı panelli ürünler piyasaya sürerken biçin firmasının yapmasında da bi sakınca yok. sonuçta bu ürünü ciddiye alıp bi test sitesi test etmedikten sonra 4ms diyorsa öyledir demek zorundayız.

Orjinalden alıntı: zikardo

arkadaşlar bu monitörün kodu olan w9006s i google da aratırsanız sizde göreceksiniz ki bu çinde üretilen jenerik bir ürün ve çeşitli firmalar üstüne kendi markasını basıp bu ürünü piyasaya sürüyor. buraya kadar normal. anormal olan bulunan tüm sonuçlarda bu monitör için tepki süresinin 8 ms olarak verilmesi. sadece türkiye dağıtıcısı hesmak a.ş 4 ms olarak vermiş. yorum yok.

Orjinal kutusunda ve monitörün arkadsında çin malı olduğu yazmakta ancak kutu orjinal ve Türkiye de takılmışa da benzemiyor ve kutu üzerinde tepki süresini 4ms olarak görmekteyiz.Bu arada monitörün kullanma kılavuzu ve osd menüsü Türkçe olduğu için kurulumda ve kullanımda hiçbir sorun yaşamıyorsun.Benim hoşuma gitmeyen tek bir şey var oda tuşları tam monitörün altına koymuşlar güzel bir yer seçmişler ancak işaret ve simgelerini hemen go ambleminin biraz altına siyah fona işledikleri için belli olmuyor.Ama kısa süre sonra el alışıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Kargo dahil 433ytl ye geldi.Buradan aldım.
    Ghosting falan mı oda ne.Öle bişi hiç ama hiç yaşamdım.Ve bugün itibariyle 4 gündür kullanıyorum.Hiçbir şikayetim yok ama olursa tabiki paylaşırım.
    Ve son olarak garanti ile ilgili soruyu cevaplamak isterim.Evet arkadaşım.1 ölü pixel bile çıksa gönderiyorsun sana yenisini veriyorlar.

süpermiş yaw gerçekten... teşekkürler ...
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• @hkaçmaz
    kutu orjinal çünkü bildiğim kadarıyla bu gibi firmalar büyük çaplı
    siparişler aldıkları takdirde siparişi veren firmanın istediği şekilde ambalaj ve dizayn yapıyorlar. misal yeni aldığım inca monitörün içinden çıkan kullanma kılavuzu türkçe ama printed in china.yani çinde basılmış.yani hesmak a.şnin
    üretim yapan firmaya ambalaj üstüne 4 ms yazın demesi ve firmanın bunu yapması da olasılık dahilinde. farklı panel kullanma olayına gelince sadece türkiye için üretilen w9006s lerde 4 ms panel kullanılması ilginç. çinli dostlarımız bizi çok sevmiş olacak ki bize kıyak geçmekteler. sonuç olarak eğer kullanıcı memnunsa bi problem yok. alan arkadaşa da hayırlı olsun güle güle kullansın. malı kötülemek gibi bir amacım yok ama dağıtıcı firmanın göz göre göre yalan söylemesi tüketiciyi enayi yerine koyması da hiç hoş bir şey değil. eğer böyle bir şey varsa tepkimizi koymalıyız ki yarın diğer firmalar da böyle bir işe kalkıştıklarında durup bir düşünsünler.

• @zikardo
    Arkadaşım senin sözlerin üzerine bir araştırayım şu işin aslını dedim.Yalnız karşıma aynı şekilde iki farklı monitör çıktı.Birisinde 8ms ve sadece analog.Diğerinde analog artı DVI ve 4ms.Bence sen bu ikisini karıştırdın.Bu biligileri yanlış hatırlamıyorsam bi tayvan yok yok çin sitesinde buldum.Ama tabiki dediğin gibi olma ihtimali de var.Aslında herşey ihtimaller üzerine.Neyse.
  • ilginç. benim gördüklerim hep 8 ms multimedia vd dvi+vga lı idi. arada atlamış olabilirim tabi. sonuçta önemli olan monitörden memnunsan sorun yok. ama alıcak olanlar da iyice araştırmalı. ben w9006s ve inca -777a arasında seçim yapmak durumundaydım. googledan bulduklarım sonucunda soğudum go globaldan. açıkçası aldığım inca da 4 ms diye geçiyor ama go global örneğinden sonra ondan da emin değilim pek ama aldım kullanıyorum ve de memnunum.
  • Ben de bu monitörü kullanıyorum. Dogrusu alım kararımda 4 ms olması oldukça etkili oldu. LCD monitör Response time ölçen bir program varsa denemek gerekir. Muhakkak bir yolu, yöntemi olması gerekir bu response time ölçümünün.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.