Şimdi Ara

Tek Görevi Navigasyon olan Cihaz Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul içinde sürekli araç kullanıyorum bir de yılda 3-4 defa şehir dışına tatil amaçlı çıkıyorum. Telefonda yandex uygulamasını kullanıyorum fakat telefonun şarjı dayanmıyor ve çağrı gelince haliyle navigasyon iptal oluyor. Fiyatı çok abartı olmayan ömür boyu ücretsiz güncel türkiye haritası sunan ve tek bir amaca hizmet eden navigasyon cihazı arıyorum.

    Yanlış anlamayın da 1000 tl'ye navigasyon cihazları var. Tablet olarak kullanılıyormuş , bluetooth ve fm radyosu, kamersı, google play desteği filan varmış. Ya arkadaş alt tarafı navigasyon alacağız laptop almak gibi bir şey olmuş amacı dışında olduğunu düşünüyorum. Biraz geri kafalıyım galiba ne kadar az özellik o kadar az dert diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyat limiti en fazla 300-350 tl civarı. 200 tl ye ihtiyacımı karşılayacak sorunsuz bir cihaz bulursam daha iyi olur.

    Bir kaç adet buldum ;

    http://www.hepsiburada.com/piranha-cirrus-4-3-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-p-OTPIRCIRRUS

    http://www.hepsiburada.com/piranha-patriot-4-3-inc-gps-navigasyon-sistemi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-p-OTPIRPATRIOT43



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem213 -- 1 Temmuz 2015; 11:20:41 >







  • http://www.hepsiburada.com/goldmaster-nav-437-4-3-navigasyon-cihazi-p-OTGLDNAV437

    hocam bu cihazı alın rahat edin buşuna fazla fara vermeyin bu Arabanın camında güneş altında duracak bir cihaza fazla para vermeye gerek görmüyorum neticede hepsi aynı işi görüyor.

    .Cihazda igo yazılım ve başarsoft harita var ve ömür boyu ücretsiz güncelleme imkanı sunar...

    http://www.hepsiburada.com/piranha-patriot-4-3-inc-gps-navigasyon-sistemi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-p-OTPIRPATRIOT43 bu cihaz da uygun ama servis tarafı biraz sıkıntılı bunun donanımsal arızxa olmadıkça yazılımsal her türlü sorun burada çözülür.




  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz cihazı inceledim fiyat olarakta gayet makul. Siz daha önce bu cihazı kullanmışmıydınız ? Enerjiyi çakmaklıktan mı alıyor ? Yani sürekli çakmaklığa takılı halde kablosu gözümüzün önüde mi olacak ? ve hız limitlerini bildiriyor mu ?
  • Navigasyon cihazları araç için tasarlandığı için devamlı şarj 'a takılı kullanılır takmadan pil ortalama 2 saat kadar gider. Evet hız limitlerini bildirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.