Bildirim
sunday sn 204 webcam drıver bulamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum aynnısından bende arıyorum.
Bulamıyorum!!!!!
Tam konu açacaktım sen açmışsın..._____________________________ dıgıdık dıgıdık dıgıdık iihühühü -
valla hocam çok aradım sizin için fakat bulamadım sn 204ü
ama 202 yi buldum başka bir forumdan istersen dene. (ben indirip kontol etmedim, indireceksen virus taramasından geçir) (rapid)
http:// rapidshare.de/files/32483048/sunday_202.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncakaya -- 2 Aralık 2006; 22:54:35 >_____________________________ -
üzgünüm link çalışmıyor!
emeğin için saol..._____________________________ dıgıdık dıgıdık dıgıdık iihühühü -
link çalışıyor hocam **** olan yere "r a p i d s h a r e" yaz ama aradaki boşlukları kaldır. kontrol ettim çalışıyor. _____________________________ -
Evet çalışıyor saol
Bakalım bende 204 var. Belki olur diye 202 i deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 3 Aralık 2006; 22:49:47 >_____________________________ dıgıdık dıgıdık dıgıdık iihühühü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler