Şimdi Ara

Yeni i20 11.000 izlenimleri. (Araba döküldü.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
4.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kısa ve net yazayım... Çukurlu ve yamalı Sakarya yollarında araba resmen döküldü.İnanılmaz ses geliyor sağından solundan.Müzik son ses geziyorum arabada o sesleri duymamak için..Konu açmayı düşünmüyordum ama açıyorum.Resmen işçilik konusunda büyük sıkıntısı var arabanın.Daha 11.000'de böyle 111.000'de düşünemiyorum.

    Edit :

    Herkes oruçtan conta yakmış.Arkadaşlar ses dediysek pat küt ses yok....Sadece bagaj kısmından geliyor ses.Ve evet biraz rahatsız edici.Sanki 2 plastiğin birbirine vurması gibi.Çok nadir sürücü kapısında duyuyorum ses.

    Ve evet yine tekrar ediyorum..Sınıfında alınacak en güzel araçlardan bir tanesi.

    Fakat büyük jant,ince yanak lastik ve çok sert süspansiyon bir araya geldiği zaman sıkıntılar olur..

    Kimse bedava söylenmesin yok tipi var yok ledi var o yüzden alıyor millet diye..Araçtan bu ortaya çıkan sıkıntı haricinde gayet memnunum.Video çektim ama sesler anlaşılmıyor telefonum kötü..Bu gece tekrar gece sessizliğinde çekeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 1 Temmuz 2015; 20:16:00 >







  • Video atma imkanınız var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Video atma imkanınız var mı ?

    Yarın iş dönüşü atarım büyük ihtimalle.
  • Arkadaşım kiralamıştı daha 7500 km de tıkırtılar çok demişti demek doğruymuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Hayrabolu denen bir tarlada yaşıyorum. Yollar rezilin de ötesinde. Aracımdan sesler geliyor ama sınıfındakilerden fazla değil kesinlikle. Aracım 4 yaşında 40k kilometrede i20. B sınıfında işçilik nadir görülen bir şey kısacası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trim sesi sorunu yaşayan başka İ20 sahipleri de var.İnternette bazı testlerde de belirtiyor.
    Ben Hyundai markasının samimiyeti ve ilgisine güvenerek size bir gidip serviste trim sorunlarını aşmaya çalışın derim.Detaylı bilmiyorum bir kaç kişiden daha bu sorunu duydum.Bu belki sizin araca özel olabilir.İlk üretilen partiden vs. ise belli sıkıntılar doğmuş olabilir.Genelde trim sorunları kolay aşılmaz ama belki sizin araca özeldir.Bu nedenle bence bir servis ile çözmeye çalışın.Bir de araçta cam tavan var mı? Cam tavanda bazı araçlarda trim sesi yapabiliyor.Önce servis ile çözmeye çalışın derim çözemezseniz kendi çözmeniz için çokta profesyonel olmayan yöntemler var.Bir de bu trim işinde usta olanlar var.Ama kolay kolay bulunmuyor belli forumlarda konuları da var.Yaptırıp memnun kalan çok ama fiyatları tuzlu biraz.
  • Yeniyi bilmemde eski i20 de bayağı işçilik kaynaklı hatalar vardı.İlanlarda birkaç defa rastladığım motor kulakçıkları garantiden değişti,işte şu sensör değişti,elektrik veya elektronik sorunlar... sahipleri garantisinin devam ettiğini belirtmek amacıyla böyle yazmışlardı.Hyundai nin Fiat ve Fransız markalarını neden geriden takip ettiği belli oldu.

    Geçenlerde ntv de şehir içi düzenlenen bir yarışa denk geldim.Bayağı marka katılmış,hyundai marka araçlar hep teknik sorundan ötürü gümlüyordu.
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    hadi ya
    ben de eşime i20 almayı düşünüyordum.
  • B sınıfı araç ve ilk parti araçlar. Bu tür sesler normal. Test ettiğim 5bin km'deki yeni polo da şaşırtmıştı beni. Foruma sorsan iç mekanı kaliteli derler ama her yerinden ses geliyordu 5bin km'deki test aracının. Satış temsilcisine durumu söylediğimde, sessiz istiyorsanız golf öneririm dedi :s
  • Donanıma kanmamak lazim boşuna demiyoruz malzeme kalitesi işçiliği iyi olan araç almak lazim diye hyundai şaşırtmadı açıkçası her hyundai nin hatta uzakdoğu ve japon arabalarında trim sesi sorunu var benim eski yariste çok narin kullanılmasına karşın heryerinden ses geliyordu umarım servis cozer sorunlarınızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Polo forumlarının hepsini günlük takip ederim hemen hickimseden trim sesi şikayeti duymadım polo trim sesi konusunda b sınıfında en basarili araçtır bende 6 aylık polo var en ufak ses kuzenimin 2011 polo suda 70 bin im olmasına ve izmirde araç sürekli sıcakta ve kotu kullanılmasına rağmen araçta en ufak ses yok .toyota forumundaydım 1 sene önce daha önce çok fazla trim sesi konusu vardı size büyük ihtimalle kazalı bir araç denk gelmiş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 yeni bir araç, üretim ve işçilik hataları olabilir. Bir araç ne kadar test edilirse edilsin gerçek hayattaki koşulları simule etmek için son kullanıcı tecrübeleri ve geri bildirimleri araç üreticileri için hayati destektir. Tabi bunu kullanmasını bilene...

    Trim seslerinin düzelmesi ve sonraki makyajlarda bu seslerin düzelmesini istiyorsanız kesinlikle servise gidip bu sesleri sisteme kaydettirmeniz gerekiyor. Sistemde garanti hataları olarak önce Hyundai üretici fabrikaya sonra da gerekiyorsa tedarikçisine kadar geri dönüş yapılıyor. Bu konu çok net arkadaşlar, otomotiv bu tip hataları kesinlikle affetmiyor. En dandik araç firması bile bu şikayet/iyileştirme döngüsünü doğru bir şekilde kullanıyor.

    Ha sizin sorununuz çözülür mü orasını bilmem ama sizin sayenizde bu aracı alacak kişiler sizin tecrübenizden faydalanmış olacaklardır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: beratgazi

    Polo forumlarının hepsini günlük takip ederim hemen hickimseden trim sesi şikayeti duymadım polo trim sesi konusunda b sınıfında en basarili araçtır bende 6 aylık polo var en ufak ses kuzenimin 2011 polo suda 70 bin im olmasına ve izmirde araç sürekli sıcakta ve kotu kullanılmasına rağmen araçta en ufak ses yok .toyota forumundaydım 1 sene önce daha önce çok fazla trim sesi konusu vardı size büyük ihtimalle kazalı bir araç denk gelmiş .

    Size göre zaten polo dünyanın en iyi aracı zaten en iyi motor yine tsi motor size göre polo sınıfının en alınası aracı sınıfının çok üstünde bir malzemesi falan var size göre vw dünyanın en iyi aracı size göre mercedes s serisi ayarında bir araç polo diğer marka modellerin hepsi çöp polo mükemmel bir araba size göre zaten sizin çevrenizdeki tüm doktorlar falan da polo alıyor çok bildikleri çok güvenli olduğu için o yüzden normal yani.




    @gralcan
    Nasıl yorum olmuş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 1 Temmuz 2015; 14:49:53 >




  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Aman efendim sizin o laf söylenemez toyotaniz yaninda polo ya laf düşmez sizin için zaten toyota uzay mekiği gibi birşey bunu forumda bilmeyen yoktur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B sınıfı araçlarda malzeme kalitesinden kaynaklı olabilir. Hyundai'lerde yeni üretim olması sebebiyle malzeme deformasyonu sıklıkla görülebiliyor. Ama Hyundai servisleri ve garantisi geçrekten müşteri memnuniyeti odaklı işliyor. Önceki aracım olan Yeni i30'da direksiyon vites soyulmalarını sorunsuz değiştirmişlerdi, başka insanların yaşadığı cam tavan sesi sorununu da çözüyorlardı. Yani, her markada fabrikasyon veya malzeme kalitesi sebepli sorunlar yaşanabilir, bence tüketicinin satış sonrası garanti koşulları ve servis muamelesine göre karar vermesi gerekir. Hyundai bugün için, bu açıdan bence çok iyi bir marka.
  • şu anda i20 aracımda tık ses yok ve sessizliği şaşırtıcı şekilde iyi.
    ama arabam yeni, ilerideki zamanlarda ne olacağını göreceğiz, ses gelmeye başlarsa üşenmem servise götürürüm, 5 yıl garanti var.
  • i20 de güzel , albenisi olan bir araç aslında. trim sesi işi bozar
  • Kullanıma göre değişir o işler. Bende corsa d var. İnternette her yerde trim sesinin çok olduğunu yazmışlar benim aracımda hiç yok. Hor kullanılan araçlarda ses daha fazla olur.
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    Arkadasim Valla ben Istanbul-Sakarya arasi bayagi gidip geliyorum aracimla...2 hafta da bir geliyorum,Sakarya'nin yollari masallah yani kostebek yuvasi..Serdivan taraflari olsun,cark olsun buyuk buyuk cukurlar mevcut Hangi arac dayanir ki diye dusunuyorum...

    Ancak su var benim yeni Honda Civic Hb'de gram ses yok..Oralar da geziyorum da ama? Hergun senin gibi yol alsam ne olur bilemem...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sat golf al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.