Şimdi Ara

iOS ve Android için Shazam güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iOS ve Android için Shazam güncellendi 

     

    Ortamda çalan müziklerin belirlenmesi noktasında en çok kullanılan ve en iyi sonuçları sunan uygulamalardan Shazam, iOS ve Android tarafında sanatçı bazlı yeni bir güncelleme aldı.

     

    Kısa süre içerisinde herkes için gelecek olan güncelleme, dünyaca ünlü sanatçılar odağında etkileşimi yüksek bir süreci devreye sokuyor. Artık kişiler sevdikleri sanatçıları takip etmek yanında onların ilgi duydukları, aradıkları ya da paylaştıkları parçaları da aktif olarak görebiliyor. Aralarında Alicia Keys, Coldplay, Enrique Iglesias, Pitbull, Shakira, Adam Lambert, Fifth Harmony, Clean Bandit, Maroon 5, Nick Jonas ve Jason Derulo gibi isimler ile kullanılmaya başlanan özellik, sanatçılara belirli "gizleme" seçenekleri sunuyor ve bulunan parçalar direkt olarak uygulama içerisinde hızlı bir şekilde dinlenebiliyor.

     

    Shazam'ın konu hakkında hazırladığı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 

     









  • Bu uygulama kulaklıkla radyo dinlerken dinlediğimiz müziği bulabiliyor mu yani hoparlörden gelen ses harici bulabiliyor mu. Geçen radyo dinlerken beğendiğim bir şarkı çıktı, ilk kez dinliyordum, shazamı açtım ama öyle bir seçenek bulamadım.

  • Gelmiş geçmiş en iyi uygulamalardan biri

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.