Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 Edge Plus 3000 mAh batarya kapasitesi ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  Samsung Galaxy S6 Edge Plus 3000 mAh batarya kapasitesi ile gelebilir

     Galaxy S6 Edge 

     

    Samsung'un başarılı satış rakamlarına ulaşan Galaxy S6 ailesini "Plus" üyeler ile genişleteceği bir süredir gündemdeydi. Hatta S6 Edge Plus'a ait olduğu iddia edilen bazı görseller görülmüş ve büyüklüğü hakkında bazı dedikodular ortaya çıkmıştı.

     

    Daha önceki dedikodular cihazın 154.45 x 75.80 x 6.85mm boyutlarında olacağını söylese de yeni iddialar daha farklı rakamlar üzerinde duruyor. Bu yeni iddialara bakacak olursak yüksekliğin 151 mm, genişliğin ise 73 mm olacağı söylenenler arasında.

     

    Kıyaslama yapmak gerekirse model Galaxy S6 Edge modelinden (142.1 x 70.1 x 7 mm) yaklaşık 9 mm daha yüksek ve 3mm daha geniş olacak. Diğer bir yandan bu rakamların gerçeği yansıtması halinde cihazın direk rakibi iPhone 6 Plus modelinden (158.1 x 77.8 x 7.1 mm) daha kompakt boyutlara sahip olacağı söylenilebilir. iPhone 6+ modelinin de S6 Edge Plus modelinde beklendiği gibi 5.5" ekran boyutuna sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

     

    Samsung Galaxy S6 Edge Plus 3000 mAh batarya kapasitesi ile gelebilir 

     Galaxy S6 Edge 

     

    Modelin inceliği hakkında henüz iddialar yüksek sesle dile getirilmiyor ancak S6 Edge modelindeki 2600 mAh batarya kapasitesinin 3000 mAh'a yükselmesi beklenen bir gelişme. Diğer bir önemli iddia ise Samsung'un bu kez Qualcomm çözümlerine başvurabileceği. Ancak bu tercih sırasında da ısınma problemleriyle sık sık gündeme gelen Snapdragon 810 modeli yerine LG G4'de gördüğümüz Snapdragon 808 çipsetinin kullanılabileceği belirtiliyor. Modelin beklenen diğer özellikleri ise 32 GB depolama alanı (S6 serisindeki gibi UFS 2.0 teknolojisine sahip), 16 MP optik görüntü sabitleme yeteneğine sahip arka kamera, 5 MP ön kamera şeklinde. Modelin önümüzdeki haftalarda resmiyete kavuşması bekleniyor.

     

    Snapdragon 808 ve 3000 mAh batarya ile çıkacak bir S6 Edge Plus modelini siz nasıl değerlendirirsiniz? Sizce cihaz Note ailesinin sunduğu uzun pil sürelerini sunabilecek mi? Exynos 7420 kullanılmaması performansı ne derecede etkiler ? 








  • samsungu anlamak mümkün değil

  • quote:

    Diğer bir önemli iddia ise Samsung'un bu kez Qualcomm çözümlerine başvurabileceği. Ancak bu tercih sırasında da ısınma problemleriyle sık sık gündeme gelen Snapdragon 810 modeli yerine LG G4'de gördüğümüz Snapdragon 808 çipsetinin kullanılabileceği belirtiliyor.


    Ya arkadaş, dış yayın kaynaklarında çıkan her haberi de çevirip burada paylaşıyorsunuz. Böyle habercilik mi olur? Şunun dayanağı nedir? Neden kendi ürettiği ve daha performanslı işlemcisini kullanmak yerine, dışarıdan para vererek daha kötü bir işlemciyi kullansınlar?
    Muhtemelen sende bu sorunun cevabını bilmiyorsun. Haberi aldığın yere dayanağını sorsana? Muhtemelen totom dicekler. Her içeriği çevirip koymayın şuraya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 30 Haziran 2015; 8:55:37 >
  • Note 5 edge olsa anlayacağımda .

    Ara model çıkartıp büyütmek enteresan olur .
  • Samsung'un daha iyi kendi Exynos chipseti dururken s808 kullanacak olması saçma. Bence S6 serisi ile aynı chipseti kullanırlar yoksa alt model olur otomatikman.
  • Note 5'in çıkmasına 3 ay kala böyle bir telefon yapmak saçmalık olur. Belli bir pazara yönelik kalabilir.

  • İnsanlık dışı elemanlar daha S6'da ki sorunları halletmeden telefon çıkarıyorlar.

    Kimse SAMSUNG almasın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyduruktan haber yapmayın böyle bir telin çıkması imkansız

  • 3000mah pil neyse de 808 kullanmazlar.
    Tüm bileşenleri kendinden.
    Snapdragon eskidendi.
    Böyle bir hata yapmazlar.
  • Hala Samsung amiral gemilerinde Snapdragon kullanacak diye nasıl haber yapıyorsunuz anlamıyorum en başta kendiniz nasıl inanıyorsunuz. Qualcom'un ciddi zararda olduğu bu tarz haberlerle Samsung'a karşı kamuoyu oluşturba çabası olduğu başta xda forumlarında konuşulan bir gerçek o günler geride kaldı bu kadar ileri seviyede işlemci üreten bir firma ve en başta düşünsenize s6 14nm ve Android'in en iyi işlemcisine sahip ama s6'nın büyük versiyonu snap 808 adreno 410 ve 20nm hem gpu hem cpu hem de nanometre açısından siyah beyaz kadar fark olacak Samsung bu saatten sonra anca minisine 808 koyar ki bu iddia daha güçlü bir iddia Sammobile tarafındanda dile getirildi.

  • aynen neden qualcoma para kazandırsın ki tabi bu uyuz işlemciyi kullanacağına yine exynos 7420 biraz frekans değerlerini arttırırlar daha ucuz ve daha başarılı olurlar
    qualcom işlemcileri artık yeni nesil telefonlarında düşünülmediği hatta kullanılmayacağı şeklinde açıklama yapmışlardı

  • haber cihazmi,pil mi ?
    siradan rakipler coktan 4000mAh uzerindeler..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehmistan

    samsungu anlamak mümkün değil

    Anlayamadığından dolayı dünyaynın en başarılı şirketlerinden birtanesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    quote:

    Orijinalden alıntı: Şehmistan

    samsungu anlamak mümkün değil

    Anlayamadığından dolayı dünyaynın en başarılı şirketlerinden birtanesi

    anladigindan portfoyundaki devlet butcesini gorebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.