Şimdi Ara

308 yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2011 model 308 hdi otomatik millesium bir arac begendim ancak anlamadigim nokta su bu milesiumda yokus kalkis ve esp yokmu saticilarin hicbiri isaretlememisler bu aracin donanim listesi olan varsa paylasirmi acaba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • 308 paketlerine hakim değilim ama şöyle yardımcı olabilirim; eğer esp varsa ön konsolda dörtlülerin sağında esp on-off tuşu olur..

    resim alıntıdır..
     308 yardim
  • gandalf648 G kullanıcısına yanıt
    arkdaşım bu aracın neyini beğendin? Araç malzeme kalitesi ve kalite hissi açısından çok çok çok kötü iken sevebilmeni yanlış aşka yordum. Şimdi bu araçlardaki partikül filtresi sıvısını duydun mu hiç? hani senin hiç kullanmadığının ve her 100.000 km bir biten ve 600 tl istenen naneyi duymuş muydun? Bu nane katalitik konvertörün alt tarafındaki kısım olmakta ve şehir içi kullanımla 1000 km de dolabilen bu şeyin kendi kendine temizliği olmayınca 2000 TL lik parçayı eline alabileceğini biliyor musun? Ayrıca iç kısmındaki kalitesi malzemenin seni çileden çıkaracağını biliyor musun? Güneşlik denilen şeyin yan tarafı neden yırtılır? Üzerinde tepinip futbol oynadım desem yalan! ALt tarafı 20 kere açmışımdır. güneş gözlüğüm olduğundan ihtiyaç duymuyordum bir baktım yandan açılmış. Şimdi ön konsolda o teybin altında bir parça var böyle orayı kapan kısım. Elini at bir oraya. Hoşuna ne kadar gidecek? Bu araç kesinlikle alınmaz..kesinlikle. gidin ikinci el seat ibiza alın. benzinli olursa kafanız hiç ağrımaz.

    bence tabi. inşallah almazsınız




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.