Şimdi Ara

Uber, İstanbul'da tekne kiralama hizmeti başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Uber, İstanbul'da tekne kiralama hizmeti başlatıyor


     

    Dünyanın pek çok ülkesinde taksi çağırma, araç veya şoför kiralama gibi hizmetler sunan ve zaman zaman taksici esnafının protestoları ile gündeme gelen Uber, İstanbul'da farklı bir hizmet başlatıyor. 




    UberBoat veya UberTekne olarak adlandırılan bu hizmette Boğaz kenarında bulunan kullanıcılar dakikalar içerisinde özel sürat teknesi çağırarak hem istediği yere gidiyor hem de Boğaz'ın tadını çıkarabiliyor. 




    Navette Taşımacılık Ulaştırma ve Turizm A.Ş. tarafından üstlenilen hizmette Beneteau model tekneler kullanılıyor. Uber uygulaması içerisinde sahile yakın olan kullanıcılar UberTEKNE çağırma seçeneğini görebiliyor. Çağrı yaptıktan sonra müsait olan teknenin kaptanı teyit amaçlı kullanıcıyı arıyor ve tekne birkaç dakika içinde sahile yanaşıyor. 




    Hizmete UBERTEKNE koduyla kaydolursanız ilk yolculuğunuzda 30TL'ye kadar indirim kazanıyorsunuz. Hizmet içerisinde Beneteau Antares 8 ve Antares 30, 6-8 kişilik sürat tekneleri geliyor. 




    UberTEKNE ücretleri gidilen mesafe (deniz mili) ve süreye göre hesabınıza kayıtlı kredi kartına otomatik yansıtılıyor. Tahmini ücretler mesafeye göre 50TL'den başlayarak ve 435TL'ye kadar çıkabiliyor. Yine Ücret Bölüş üzerinden maliyetler paylaşılabiliyor.  

     

     








  • Wooooow 50 lira mı

  • Sistemin İstanbul'da çalışacak olması mucize

  • Evet evet 50 liradır ama Haydarpaşa kadıköy İskelesi arasıdır o fiyat

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.