Şimdi Ara

SIFIR ASUS R7 265 -------- 415 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde iki adet ASUS R7 265 ekran kartı vardır. sadece kontrol amaçlı diş karton kutular açılmıstır. içindeki poşetler dahi açılmamıstır. adınıza faturalı sekılde satılacaktır. fatura tarihinden itibaren iki yıl garantilidir. alacak arkadaşlara simdiden hayırlı olsun... once havale sonra kargo yapabilirim kargo alıcıya aittir. pazarlık vs yoktur. fiyatı cok uygun yazdım ... sanal pazardan almak isteyenler için komisyon uzerine konulmak sartı ile ilan acılabilir

Teknik Özellikler
    Yazdır
    Grafik İşlemci
    AMD Radeon R7 265
    Bus Veri Standardı
    PCI Express 3.0
    Video Belleği
    GDDR5 2GB
    Saat Hızı
    GPU Boost Hızı : 925 MHz
    GPU Hızı : 900 MHz
    Bellek Hızı
    5600 MHz ( 1400 MHz GDDR5 )
    Bellek Arayüzü
    256-bit
    Çözünürlük
    DVI Max Çözünürlük : 2560x1600
    Arayüz
    DVI Çıkışı : Var x 1 (DVI-I), Var x 1 (DVI-D)
    HDMI Çıkışı : Var x 1
    Display Port : Var x 1 (Standart DP)
    HDCP Desteği : Var
    Güç Tüketimi
    150W'a Kadar1 adet ek 6 pin PCIe gücü gereklidir
    Aksesuarlar
    1 x CrossFire kablosu
    1 x DVI - D-Sub adaptörü
    Yazılım
    ASUS GPU Tweak & Driver
    ASUS´a Özgü Teknolojiler
    Super Alloy Power
    Boyutlar
    9.2 " x 4.9 " x 1.5 " Inch
    23.36 x 12.44 x3.81 Centimeter
     SIFIR ASUS R7 265 -------- 415 TL SIFIR ASUS R7 265 -------- 415 TL SIFIR ASUS R7 265 -------- 415 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglarx -- 13 Ağustos 2015; 9:16:33 >

• Caglarx kullanıcısına yanıt
    ikisi mi 475 tl ?
  • Adet fiyatıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    arkadasım mantıklı olursanız satabilirsiniz.
    bimekste 0 ı 420 lira

http://www.bimeks.com.tr/urun/146561/powercolor-r7-265-oc-2gb-gddr5-256b.aspx
  • Millet çıldırmış.
  • hocam kartlar sıfırdır zaten alacak olanın adına faturalanacaktır. asus u bu fiyatta bulmak cook zorrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    buyur asus aynı yerde bimeks 449 tl :)

http://www.bimeks.com.tr/urun/144824/asus-r7265-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-2-ekran-karti.aspx
  • Güzel fiyat
  • Gtx 680'in 450 liraya satılmadığı yerde bu kartlara kimse 450 lira vermez hocam

• Hocam sadece bir tane var ve tek mağazada tehsir olabilir satılmazsa bekleriz acelemiz yok

• bimeks te 1 sene çalıştım. internet satışında özellikle oem parçada kesinlikle teşhir olayı yoktur. zaten oem parça neden teşhire açılsın ki.. bi bilgisayara takılmadan teşhir ne işe yarayacak :))
  • aynı fiyata r9 270x tercih etmemem için bir neden söyleyin bana.
  • Al işte, 0 fiyatı el değmemiş güvenilir yer dururken taksit dururken kargo beleşe dururken ne diye senden alalım. Bu milletin beyni yokmu sizce.

Merhaba hocam.

Öncelikle hayırlı satışlar. Burası sizinde bildiğiniz gibi ikinci el forumu.Genellikle burada ya ucuza alıp pahalıya satan bu işin ticaretini yapanlar bulunur ya da bütçesi sıfıra yetmediği için 2.el bakan insanlar bulunur. Şimdi sizin bu yaptıgınız fiyatlandırma mağazadaki satış fiyatıyla neredeyse aynı fiyat. 10 20 TL için kimse buradan kullanılmamış dahi olsa kutusu açılmış bir ürünü mağaza fiyatıyla aynı fiyata satın almaz.Kutusun açmamış olsanızda kimse satın almaz. Siz fatura vereceğinizden bahsetmişsiniz ama vericeğiniz fatura vatanbilgisayar, inventus vb firmaların verdiği fatura gibi değildir.Vatan, inventus gibi bir mağazadan alındıgı zaman garantilik bir durum olsa alıcak insanların muhattabı belli.Ayrıca taksit imkanıda var. Burada bu sattıgınız ürünlerde ne yazıkkı bu yazdıgım kriterler yok.Siz nekadar fatura versenizde bu ürünü alan insanların muhattabı vatanbilgisayar gibi biyer olamayacagı için garantilik bir durumda garantiye yollamak için uğraşıp durucak.Müşteri hizmetlerini ara, onların sana vericeği kod ile kargoya git, o kargoya servisin verdiği kodu ver.Bunlar zahmetli ve vakit gerektiren işler.Her insan böyle şeylerle uğraşmaz.

Kısaca özetlemek gerekirse bu ikinci el bölümünde sıfır ürün dahi satsanız mağaza fiyatından satmanızın imkanı yok.Misal bu kartlar 400 tl olmadıgı sürece kimse almaz. Fiyat 400 TL Yapsanızda satmanız zaten çok zor olucaktır. Çünkü gtx 670 400 , gtx 680 450 500 lira ya alınabilirken kolay kolay bu kartın satılabileceğini hiç zannetmiyorum. Lütfen bu yazdıklarımı kişisel olarak algılamayın.Bu satışı ben yapsamda bi başkasıda yapsa bu durum böyledir değişmez. Bu satışı ben yapsam sizde benim yerimde olsanız benimle aynı düşünürdünüz emin olun.

Tekrardan hayırlı satışlar dilerim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 2 Ağustos 2015; 19:29:01 >

• Yorumlarınıza Tesekkurler... Yorum Yapan Arkadaşlara Soruyorum Aynı Sekilde Sıfır Garantılı Faturalı Ürun Siz Olsanız Ne Fiyat Biçerdiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caglarx

Yorumlarınıza Tesekkurler... Yorum Yapan Arkadaşlara Soruyorum Aynı Sekilde Sıfır Garantılı Faturalı Ürun Siz Olsanız Ne Fiyat Biçerdiniz....

sen olsan hangisine yönelirdin acaba
    sıfır, hiç açılmamış, kargosu beleş hatta indirim kodu ve banka kampanyaları ile birleştirilen (420-430tl gelıyor bazen), taksit yapabılecegın yerdenmı alırdın kendi sattıgınız gibi satan birindenmi alırdınız?
    Tabıkı saydıklarımı içeren yerden alırdınız.
    Kusura bakmayında bu kartı satabılecegınız hiç ama hiç sanmıyorum ya kendiniz kullanacaksınız yada 2.el fiyatı ne ise onun bir tık ustunden satacaksınız karar sizin tabiki bu sadece uyarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 6 Ağustos 2015; 14:04:56 >
  • bu forumda ürünlerin cicilerine bicilerine değil kartın ne olduğuna ve performansına göre değer biçilir. r7 265 sıfır zaten 400 liralık kart değildir. doların artması bu işleri bu hale getirdi. geçen sene asus marka 2gb olanı 280 tl ye almıştım. o kartı bu fiyatlara ne yaparsanız yapın satamazsınız. forumda r9 270x ler 300 tl ile bulunabilirken azıcık mantıklı olun 2 model aşağı karta neden 450 tl verilsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kartı 2 hafta önce 350TL'ye sattım.Senin kart gibiydi aynı sıfırdan tek farkı poşetleri açıp birkaç saat denemem.
  • Hahahaha kaçırılmayacak fiyat . Tabi ikisini 450 ye verirse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.