Şimdi Ara

rom yukleme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    2 aylık tabletimi root etmeye çalışırken aşağıdaki resimlerde göreceğiniz hale getirdim. Tabletim intel z3735d işlemcili 2 gb rem 9,7" retina ekranlı 16 gb hafızalı reeder tablet. Boot loader açılmıyor. Tableti açarken 10 sn ses açma + power tuşuna bastığımda fabrika ayarlarına girilen kısım geliyordu, artık gelmiyor. Ne olduğu ve nasıl çözeceğim konusunda fikri olan varmı? servise gönderdim tamir için tabletin yarı fiyatını istiyorlar. Tablet resimlerde görüldüğü gibi siyah ekranda kalıyor. Otg kablo ile klavye bağlayabiliyorum, delete bastığımda bios ekranı geliyor. Usb boot disk ile kendi orijinal romunu kurmaya çalıştım olmuyor, Windows ve usb boot linux sürümlerinde birkaçını denedim olmuyor. Usb disk içindeki dosyaları görüyor, faka tabletin kendi 16 gb hafızasını tanımıyor. Yardım edin lütfen.


     rom yukleme sorunu.

     rom yukleme sorunu.

     rom yukleme sorunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellx -- 7 Temmuz 2015; 19:39:13 >







  • up
  • Slm
    reader tabletlerin orjinal bir yazılımı var sitesinde onunla bir dene istersen.
  • Tabletin bios dosyasinda sorun var.elinde orjinal bios dosyasi olmadan yapamazsin.tek caren servise gondermek.linkteki konuda teclast air tabletteki ayni sorunun cozumu var ama senin tabletin bios dosyasi gerekiyor.

    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57476825&postcount=2958

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkteki yazıyı okudum ve paylaşılan dosyaları kurmaya karar verdim. seninde dediğin gibi benim tablete uygun bir bios değilmiş. tablet aynen çöp :). Servise bundan önce gönderdim. 250 lira istediler ve o parayı vereceğime cöpe atarım daha iyi dedim. Tablette şu anda hiç bir tuş cevap vermiyor ve ekrana hiç birşey gelmiyor. Bios iyice gitti. Peki bunun çözümü varmıdır? Birde orjinal romunu indirdim, içinde boot.img, bootlogo.bin, capsule-prod.bin bunlardan biri bios olabilirmi?
  • Tablete bios yazma cihazi ile bios yazarak calisir hale getirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet son durum. wersin3230 arkadaşla görüştüm, tabletin biosunu teclast x98 air olarak bios yazma cihazı ile yazdı sağ olsun. şu an tablet calışır durumda. Ses ile ilgili bir sorun vardı araştırıp onuda ben çözdüm. Servis 250 tl karşılığında ana kartı değiştirecekti wesin3230 usta değişime gerek kalmadan olayı çözdü. Tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.