Şimdi Ara

Uygun Fiyatlara Modern ve SEO olarak güçlü İnternet Siteleri Yapıyoruz. (Bir İnceleyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Uygun Fiyatlara Modern ve SEO olarak güçlü İnternet Siteleri Yapıyoruz.  (Bir İnceleyin)



    Zengin Ürün Yelpazesi:

    Overdose Themes, geniş ürün yelpazesi ve varyansları ile size, işinize ve ilgilendiklerinize en iyi tasarım ve programlama hizmetlerini sunar.Ürünlerimize bir gözatın.


    Medya Duyarlı Tasarımlar:

    Web sitelerimiz full responsive tasarım olarak dizayn edilir.Bilgisayar, tablet ve mobil ekran görünümlerinde hiç bir sorun olmadan gezebilirsiniz.


    Güvenilir Destek:

    Overdose Themes olarak yaptığımız işlerin ardından size %100 destek sunuyoruz. Bütün tasarımlarımızda destek ile birlikte güncellemelerimizide ücretsiz sunuyoruz.


    Esnek Çalışma:

    Kolay anlaşılır, temiz kod yapısıyla veya admin panelleriyle sizlerinde içerik üzerinde rahat çalışabileceğiniz ürünler çıkarıyoruz.


    Hizmetler:


    • SEO Optimizasyonu:
      Web sitelerinizin Google, Yandex, Yahoo ve Bing gibi arama motorları tarafından fark edilmesi, ilk sayfadaki yerini alması, reklam ve pazarlama gelirlerinize katkı sağlaması için SEO hizmetlerimizden yararlanmalısınız.Seo işlemini uygularken mutlaka rakiplerinizi analiz ediyor ve çalışma yoğunluğunu belirliyoruz. Seo işlemini uygularken mutlaka rakiplerinizi analiz ediyor ve çalışma yoğunluğunu belirliyoruz.
    • Kurumsal Kimlik Tasarımı:
      Kurumların kendini tanımlama, sunma ve tanıtım stratejilerinin tamamını yönlendiren hizmetler bütünü olarak tanımlanan kurumsal kimlik kavramı vermekte olduğumuz hizmetlerdendir. Logo-amblem, katalog, broşür, kurumsal evrak vb. tasarımları kurumsal kimlik hizmetlerinin temelidir.Biz interaktif veya masaüstü meceralardaki reklam, reklam bannerları tasarımları, slogan ve fikir üretme konularında da iddialı hizmetler sunmaktadır.
    • Sosyal Medya Yönetimi
      Müşterilerimizin marka bilincini genişletmek ve satış grafiğinizi artırmak için etkili çalışmalar yürütüyor ve firmanızı sosyal medya sitelerinde her zaman aktif olmasını sağlıyor ve hedef kitlenizle etkileşime geçiriyoruz. Ayrıca sosyal medya reklam kampanyalarınızı yürüterek etkili bütçe planlamanızı sağlıyoruz. Sosyal medyada firmanızın bilinirliğini artırarak yapacağınız duyuru ve kampanyaların daha çok kişiye ulaşmasını sağlıyoruz.
    • E-Ticaret:
      Son yıllarda herkesin elektronik ortamda alışverişe daha fazla yönelmesi üreticileri ve pazarlama firmalarını değişik yöntemlerle müşteri bulmaya yöneltti.Artık mağaza mağaza gezip saatlerce sıra beklemek, devamlı kıyafet bakmaktan yorulmak yavaş yavaş tarihe karışıyor.E-ticaret sitelerinde ne kabin sırasında bekleniyor nede kasa sıralarında. Müşteri memnuniyetinin ne kadar değerli olduğunun anlayan ve farkına varan mağzalar e-ticaret önemi ve gerçeğinin daha çok anlıyor.
    • Mobil Uygulama Yapımı:
      Mobil uygulamalar teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımızın her alanında yerini almış durumda. Özellikle akıllı telefonların hayatımızın her alanını kolaylaştırması ile birçok web uygulamasının mobil versiyonu çıkmış bulunmakta. Overdose Themes olarak şirketler ve kurumlar için mobil uygulamaların ne kadar değerli olduğunu biliyoruz ve sizi rakiplerinizden farklı kılmayı sağlıyoruz. Özellikle klasik alışılagelmiş uygulamalar yerine kreatif fikirlerle mobil uygulamalar yapıyoruz.
    • Medya duyarlı tasarım:
      Responsive web tasarım, duyarlı, uyumlu web tasarım anlamına da gelir. Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz bu web tasarım şekli ilk olarak 2010 yılında ortaya çıktı ve son bir kaç yıldır dünyada ve ülkemizde popüler oldu. Responsive tasarım, web sitesinin mobil ve tablet cihazlardan girildiğinde site içindeki resim, yazı gibi elementlerin ekran genişliğine göre yeniden şekillenip ekrana tam oturması ile oluşur. Genellikle desktop, tablet ve mobil versiyon olarak 3 kademeli şekilde tasarlanır.
    • İçerik Yönetimi:
      Overdose Themes olarak web sitelerinin ihtiyacı olan özgün ve profesyonel içeriği uzman editoryal kadromuzla sizlere sağlıyoruz. İçerik üretirken web sitelerinin içinde bulunduğu sektöre göre özgün ve ziyaretçi getirecek içerik üretiyoruz. Ürettiğimiz her içerik copyspace onaylıdır. Makale hizmeti verirken arama motorlarında üst sıralamalarda çıkmanız için Seo uyumlu içerik hazırlıyoruz.
    • Grafik Tasarım:
      Grafik tasarım çalışmalarında kurumsal kimlik çalışması,logo ve afiş çalışamaları gibi geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. Grafik tasarım çalışmalarında öncelikle tasarım çalışması öncesinde firmanın yakından tanımak önemlidir, amacı ve hedefleri gibi genel planlamasını iyi bilmek gereklidir. Tasarımı yapılan kurumsal kimlik çalışmasının tüm basılı materyallerinin diğer firmalar nezdinde başarılı bir şekilde temsil etmelidir. Seçilecek renkler amblem firmanın hedeflerini ve amacına uygun olmalıdır.







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.