"korkma! sadece toprağa gideceksin; sonra toprak olacaksın, sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin, oradan özüne ulaşacaksın, çiçeğin özüne bir arı konacak. belki belki o arı ben olacağım."
...:::ßiz manisanin gerilim scan sokaklarinda daha kalem tutmayi bilmezken esrar sarmayi adam kesmeyi sallama cekmeyi orendik sevdikmi ALLahina kadar vurdukmu sallamayi damarlarina kadar simdi diceksin lan piskopat sen sevmeyi nerden ogrendin sunu unutmaki KAHPELERE sevmeyi biz ogrettik ManisaLee:::...
ya ben bişey sormak istiyorum 3,5 mm jack girişi ne oluyor
Evrensel kulaklık girişi. Kaliteli kulaklıkların girişi 3,5 mm olur. 2,5 mm kulaklıklarda kaliteli bulmak zordur. O nedenle 2,5 mm girişleri 3,5 mm'e çeviren aparatlar bulunur.
valla çok iyi olmuş ya.bilmediklerimi okudum bilgilendim bu arada bi sorum olacak bazı telefonların hemen bir üst modeli çıkınca o model adının en sonuna "i" harfi ekliyorlar.ne anlam ifade ediyor,açılımı ne?örneğin; nokia 6230------> yenisi nokia 6230i ya da sony ericsson k570----------->sony ericsson k570i başka bir soru da "PIM" nedir?
ve Instant Messaging nedir? ceptown'da telefonların özelliklerine yer alıyor da merak ettim.
valla çok iyi olmuş ya.bilmediklerimi okudum bilgilendim bu arada bi sorum olacak bazı telefonların hemen bir üst modeli çıkınca o model adının en sonuna "i" harfi ekliyorlar.ne anlam ifade ediyor,açılımı ne?örneğin; nokia 6230------> yenisi nokia 6230i ya da sony ericsson k570----------->sony ericsson k570i başka bir soru da "PIM" nedir?
ve Instant Messaging nedir? ceptown'da telefonların özelliklerine yer alıyor da merak ettim.
Nokia'da i takısı yeni bir modeli; Sony Ericsson'da ise cep telefonunun sunulduğu pazarı ifade ediyor.
i = international c = china
PIM, Microsoft Outlook, Yahoo! gibi hizmetleri belirtmek için kullanılan personal information manager (kişisel bilgi yöneticisi) teriminin baş harflerinden olmakta. Instant Messaging de anında mesaj iletimi-alımı anlamına geliyor.
Intel® Core™2 Duo E8400 3.0 GHz / Gigabyte GA-X38-DS5 Bearlake / 2 x 1 GB Corsair XMS2 DHX PC2-6400 CL4 2.1V / 512 MB Sparkle 8800 GTS (G92) / 400 GB Samsung 7200 RPM 16 MB cache SATA II NCQ / Asus 2014L1T SATA Light Scribe / Creative X-FI Xtreme Gamer / Coolermaster RC-690 / 500 Watt OCZ StealthXStream / 19'' Samsung SyncMaster 960BG 4 ms / Logitech Z-5500 5.1 / Microsoft SideWinder™ / Logitech Wave™ / HP Photosmart C4272 / Philips ToUcam Pro II / Creative Broadband Blaster 8015U / Windows XP Professional Türkçe
Pentax K100D D-SLR / 18-55 mm f3.5-5.6 kit / 52 mm Hama UV filtre / Parasoley / 2 x 1 GB SanDisk SD / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500