Şimdi Ara

WebSite X5 Evolution 9 ile Kolayca Web Tasarım Yapabileceksiniz ekwebtasarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  WebSite X5 Evolution 9 ile Kolayca Web Tasarım Yapabileceksiniz ekwebtasarım


    Öncelikle programdan çok kısaca bahsedeyim.Ben biraz kurcaladım kullanımı olsun,özellikleri olsun gayet hoşuma gitti gerçekten etkili bir yazılım olmuş mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.WebSite X5 Evolution 9 en son teknolojiyi desteklemesi ve tasarım konusunda sizi tamamen özgür bırakıyor.Bu kadar kişinin beğenisini kazanan programı biraz tanıtmak istiyorum sizlere.

    Tasarımı istediğiniz gibi yönetebileceğiniz web siteleri yaratma konusunda iddialı olan WebSite X5 Evolution 9’u tanıyalım.

    Bugün artık web sayfası tasarlamak için bir çok hali hazırda servisler var. Magneto, Joomla, WordPress ve Drupal bu alanda öne çıkanlar. Belkide biraz daha özgün işler yapmak isteyebilirsiniz bunun için hazır şablonları bi köşeye kaldırmamız gerekiyor ve işe soyunmamız gerekiyor. Günümüzdeki mevcut bulunan web tasarım programlarının en büyük sorunu, kullanımlarının iyi şekilde roket bilgisi gerektirmesi. Karışık menüler nedeniyle ile çok basit bir web sitesi oluşturabilmek bile eziyete yolaçabiliyor. Tam burada WebSite X5 Evolution 9 bu eziyete son vermek için oluşturulmuş bir yazılım.

    Özgür tasarım

    Web tasarım yazılımları genelde birlikteliğinde bir çok şablon ile sunulur ve bu şablonlardan birini seçip üstünde oynamalar yapmanız istenmektedir. Buda, kullanıcıların tasarım özgürlüğünü kısıtlayan ve sonuç olarak tek tip siteler yapmanıza sebep olan bir işlemdir. Hemde bir sürü zaman harcayıp web tasarımın sonuna gelip web sitenizi yayına koyduktan bir zaman sonra internet üzerinde tasarıma sahip onlarca web site görmeniz hiç te şaşırtıcı olmaz.. WebSite X5 bir şablona bağlı kalmaz,web sitenizi değişik şablonlardan hoşunuza giden eklenti ve özellikler ile oluşturmanıza izin veren yapısı ile hem basitlik hem de özgünlüğü kullanıcılarına sunması programın kullanılmasını oldukça arttırıyor. 1,500’den daha da fazla hazır şablona sahip olan bu yazılımda sadece yapmanız gereken şablonlardaki beğendiğiniz kısmı yada özelliği sayfanıza sürükleyip bırakmak. Üstelik bunları kendi kafanıza göre düzenleye bilmeniz ise programın ne kadar estetik bir yapıda olduğunu kanıtlıyor. Benzersiz ve tamamen özgün bir web sitesine sahip olamak isteyenler için kaçmayacak bir fırsat derim.

    Sürükle bırak

    WebSite X5 Evolution 9 ile basit web sitelerden zor web portallarına kadar uzyan büyük bir alanda tasarım yapabilme özelliği sunulmuş.Yazılım ile kişisel Blog’unuzu kafanıza göre yapabileceksiniz, e-ticaret ve alışveriş üzerine kurulu bir sitenin tasarımını bile yapabileceksiniz. Herşeyden önce bir web site haritası oluşturmanız gerekiyor ve sonra da istediğiniz sayfaları bu şemaya bağlıyorsunuz. Sonra da web sayfalarınızı kafanıza göre yönlendirip her birinin öncelik kısmını ayarlıyorsunuz. Bu website x5 evolution 9 adlı yazılım sizin için ana sayfada gerekli olan değişiklikleri yapabiliyor ve bağlantıları güncelleyebiliyor.. Bu nedenle de arama motorları web sitenize uğradıklarında web sitenizin bütün sayfalarını kolay ve sorunsuz olarak rahatca indeksleyebiliyor. Anlattığım gibi sayfalarınıza değişik içerikler eklemek istersenizde yapmanız gereken sadece bunları sürükle bırak yöntemi sayfanıza taşımanız yeterli olacaktır. Web siteniz için yararlı olacak butun ekletileri bir çok sutun ve tabloyu iletişim formları gibi kısımları sürekle bırak yöntemi ile siteye adapte edebiliyorsunuz..

    HTML5 desteği

    Tüm tarayıcılarda’da (Chrome, Opera, Firefox ve Internet Explorer) gibi tarayıcılar tarafından desteklenmekte olan HTML5, web sektörünün geleceğini yönlendiren bir standart. Yapaağınız web tasarım için en iyi koda sahip olmanızı sağlayan WebSite X5 Evolution 9 bu standardı son derecede destekleyen sağlayan bir program. Google ve diğer arama motorları tarafından daha iyi indekslenip, mobil cihazlarda ise en iyi görüntüyü sunup.mobil uyumlu ve tüm tarayıcıları destekleyen bir sitem için WebSite X5, HTML5 + CSS kodlarını kullanıp keza aynı anda JavaScript jQuery kütüphanesini de kodlarınıza ekleyip bunu UTF8 biçiminde kaydediyor. Bu sistemlede web sitenizi tüm cihazlarda rahat bir şekilde kullanılabilir olmasını garanti ediyor. Sitenizin tasarımını bitirdiniz herşey tamam sunucuya gönderme işlemine geldiniz.Burada güzel bir özelliği daha içinde barındırıyor WebSite X5 Evolution 9 içinde bulunan FTP özelliği sayesinde sunucuya tüm dosyalarınızı hızlı bir şekilde gönderiyor.Web Sitelerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.Burdan demo sürümlerini ücretsiz olarak indirebilir deneyebilirsiniz.

    Kaynak:http://www.ekwebtasarim.com/website-x5-evolution-9-ile-web-tasarim-cok-kolay/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.