Şimdi Ara

Selfie çubukları artık Disneyland'a da giremeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Selfie çubukları artık Disneyland'a da giremeyecek 

     

    Hem dünyada hem de ülkemizde son günlerin en popüler aparatı kuşkusuz Selfie çubukları. Özellikle geniş açılı fotoğraflar yakalamak, daha fazla kişiyi Selfie fotoğrafına sığdırmak için bir çok kişi tarafından kullanılan bu çubuklar güvenlik tehlikesi yaratacağı gerekçesiyle bir çok bölgede yasaklanmaya başladı.

     

    Dışarıdan bakınca zararsız olarak görünen bu çubuklar stadyum, konser alanı gibi bir çok kişinin bulunduğu ortamlarda birer suç aletine dönüşebilir. Daha önce selfie çubukları New York müzelerinde, İngiltere'de yer alan stadyumlarda ve bazı konser etkinliklerinde yasaklanarak bazı adımlar atılmıştı.

     

    Bu kez ise Disney benzer bir karara imza attı. Bu karara göre 30 Hazirandan itibaren binlerce turistin ziyaret ettiği Disleyland, DisneyQuest gibi alanlara Selfie çubuğu ile girilemeyecek. Girişte aparatlarını teslim eden ziyaretçiler çıkmak istediklerinde ise selfie çubuklarını geri alabilecekler. Bu uygulamanın gün geçtikçe bir çok yerde yaygınlaşması bekleniyor.








  • Ne olacak yani! Kavga çıkarsa haydar niyetine mi kullanılacak sanki.

  • En ayar oldugum icatlardan birisi. Neymis kendimizi genis acidan cekmek icin cubuk takacaz telefona Su selfi zaten ayri bir sacmalik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep Samsung'un işi, Apple a karşı attığı adımlardan bir tanesi daha :D :D

  • bırakın bu çubuk işlerini. yanınızda selfie arkadaşı taşıyın her gittiğiniz yerde şak şak çeksin fotolarınızı :) ya da birinden rica edin. her halükarda elinde saçma sapan birşey taşımaktan iyidir. biz yağmurlu hava da şemsiye taşıyacağıma ıslanırım diyen bir milletiz. nasıl bu çubuk türkiye de popüler oldu anlamış değilim.

  • SAğda solda parkta görüyorum kamiller ellerinde çubukla geziyorlar. Ulan ne kekolar varmışda haberimiz yokmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savinelli

    bırakın bu çubuk işlerini. yanınızda selfie arkadaşı taşıyın her gittiğiniz yerde şak şak çeksin fotolarınızı :) ya da birinden rica edin. her halükarda elinde saçma sapan birşey taşımaktan iyidir. biz yağmurlu hava da şemsiye taşıyacağıma ıslanırım diyen bir milletiz. nasıl bu çubuk türkiye de popüler oldu anlamış değilim.

    Aynen oldum olası, kendi resmini çeken insanlar garibime gitmiştir.Böyle durumlarda resmini çekecek bi arkadaşı yok ki kendisi çekiyor diye düşünürüm.
  • Medeniyet başka bir şey. Biz da otobüs durakları v.b. yerlerde sigara yasağını tam uygulayamıyoruz.
    Bazı şeyleri yapmamak için de illa bir yasak olmasına da gerek yok.
    Toplu yaşam alanlarında yapılmaması gereken şeyler vardır.
    Bu da onlardan birisi. BÖyle kararları alanları tebrik etmek lazım.
  • Daha ben disneyland a girememişim elalemin selfi çubuğuynan girip girmemesini mi tartışıcam.

  • Samsung alanlar selfie meraklısı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfie çubuğu ne abi, isminde hayır yok zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfie çekmek bana çok salakça geliyor ve eskiden kendi resmini çekilenler ile dalga geçilirdi şimdi bir kaç ünlü yaptı diye bir anda moda oldu, gerçekten insanları kontrol etmenin, etkilemenin ne kadar kolay olduğunu gösteriyor bu durum bize. Geçenlerde tatile gittim Fethiyeye adamlar güzel bir manzara eşliğinde tekneyle yol alıyorlar ve teknenin yarısı kendisini çekmek için telefonu tutmuş yukarı mal gibi duruyor. Bu çubuklarda ilk çıktığı zaman Dünyanın en gereksiz icatları arasındaydı ama şimdi tabi patlama yaptı, ne kadar tehlikeli bilmiyorum ama bu düşüncelerimden dolayı girmemesi haberine sevindim.
  • Konuya gene "selfieden nefret edenler" topluluğu istila etmiş Bırakın Allah aşkına hiç yapmadığınız şey sanki..
  • "Hem dünyada hem de ülkemizde son günlerin en popüler aparatı kuşkusuz Selfie çubukları."

    "aparatlarından biri" olarak değiştirilmesi gerek bu kısmın. Kesinlikle yanlış bir ifade.

  • Kim kimi selfie çubuğu ile dövmüş de bu kadar gürültü çıkıyor anlayamadım.

  • Özentilik + Ego gereksiniminden doğmuş bir ürün. O yüzden oldum olası itici gelmiştir.
  • Yukarıda yorum yazmış ve selfie çubuğunu kötüleyen, beğenmeyen ve gereksiz bulan bir sürü kişiye şaşıyorum. O nasıl bir sığ düşüncedir.

    Benim motosikletim var ve gezmeyi çok seviyorum. Çoğu zaman da yalnız geziyorum. Gezdiğim yerlerde harika manzaralar oluyor ve arkamda bu manzara varken resmim çekilsin istiyorum. Ama telefonu elime alıp kendimi çekince yüzüm çok yakın çıkıyor ve arkamdaki manzara çıkmıyor.

    Sizin söylediğinize göre, boş gezip çalışmayan, işi gücü olmayan ve benim gittiğim her yere motosikletimin arkasında gelecek birini bulacakmışım da. Benim gittiğim yerlere benim resmimi çekmek için o da gelecekmiş. 15 liralık selfie çubuğu yerine arkamızda adam taşıyacakmışım. Ohh ne âlâ. Tabi adam aç durur mu. Yemeğini de mecburen biz ısmarlayacağız. Motorda ağırlık yaparak bana fazladan yaktırdığı benzin de cabası.

    Selfie çubuğu candır. Hiç kimsenin olmadığı Allah'ın dağında, harika fotoğraflarınızı çeker.

    Yeniliğe açık olan kabul eder. Açık olmayanlar ise karalar..





  • Çok başarılı olmasa da video Stabilezer (el titremelerini azaltıyor) olarakta kullanılabiliyor, birde böyle düşünün arkadaşlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: James_Sunderland

    Çok başarılı olmasa da video Stabilezer (el titremelerini azaltıyor) olarakta kullanılabiliyor, birde böyle düşünün arkadaşlar...

    aynı fiyata daha güzel aparatlar varken kim bunu kullanacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen yanlış anlamayın dediğimi bir süredir video çekimleri için (amatör) Steadycam yada GlideCam benzeri bir şeyler arıyorum, kullandığım makinede oldukça amatör canon powershot SX150IS 20 TL gibi bir fiyata aldığım selfie çubuğu bir nebzede olsa titremeyi ve sarsıntıyı alıyor. Bu fiyat aralığında ben bulamadım maalesef :(

    Dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın. İyi çalışmalar dilerim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.