Şimdi Ara

Fallout 4'ün Gerçek Pip Boy'u Hangi Telefonları Destekleyecek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Fallout 4'ün koleksiyoncu sürümü serinin birçok hayranını harekete geçirmişti. Gerçek boyutlu bir Pip-Boy'a sahip olacak olan paketteki alete telefonunuzu koyup sunulan uygulamayı da indirerek birçok Fallout oyuncusu hayallerini gerçekleştirebilecek. Peki bu alet hangi telefonları destekleyecek?

Bethesda'dan yapılan açıklamalara göre koleksiyoncu sürümü Pip Boy'u iPhone 6, iPhone 5/5S, iPhone 4/4S, Samsung Galaxy 5 ve Galaxy 4'ün boyutları baz alınarak tasarlandı. Yani iPhone 6+ ya da Galaxy Note gibi popüler cihazların sahipleri Pip-Boy'u kullanmakta bazı sıkıntılar yaşayabilirler.

• bir şey sorucam bu pip boy oyundayken aktif bir şekilde çalışıcak mı? öyleyse çok zevkli bir şey olur sanırım

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir 6+ kullanıcı olarak hayal kırıklığına uğradım. Umarım ''bazı sorunlar'' ya zamanla giderilir ya da çok rahatsız edici düzeyde olmaz.
  • Yani en fazla 5 inç ekranlari problemsiz destekleyecek diyebiliriz sanirim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eğer o kola takılan aleti almayacaksanız bir sorun yaşamazsınız. Yani adamlar sadece boyut açısından o belitrilen telefonlara göre tasarladık demiş. Yani uygulamayı her android ya da ios sahibi kullanabilir. Heyecanlanmayın hemen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reul

bir şey sorucam bu pip boy oyundayken aktif bir şekilde çalışıcak mı? öyleyse çok zevkli bir şey olur sanırım

Oyunla senkron halinde olacak demişlerdi diye hatırlıyorum

• Oyunla ilgili birkaç haber daha var. Creation Kit 2016 öncesi kullanıcıya sunulacakmış muhtemelen Aralık'ta gelir. Haritanın boyutu Skyrim'e yakın olacakmış fakat oyun alanı daha fazla olacakmış çünkü Skyrim'de dağlar yüzünden oyun alanı kısıtlıydı etrafından dolanmak zorundaydık fakat bu oyunda daha açık olacakmış. Sanırım her yerde yükleme ekranı çıkmayacakmış yani Fallout 3'te çıktığı kadar çıkmayacakmış. Sony mod desteğini kabul ederse Playstation 4 için de getirmek isterlermiş. Bunlar yalan haber midir? BSC bunları neden haber yapmadı? Muhtemelen vardır bir bildiğiniz. Ben de Reddit'te gördüm. Oradan röportajın kaynağına gidip bakabilirsiniz. Bir Todd Howard röportajı. Tamamını okudum ve yeni olanlar bunlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyonik Kumanda -- 28 Haziran 2015; 6:50:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.