Şimdi Ara

General Motors araçlarına güncellemeleri kablosuz olarak verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • General Motors araçlarına güncellemeleri kablosuz olarak verecek


     

    Otomotiv sektöründe yazılım tabanlı araç içi eğlence sistemleri artık ana akım bir özellik haline geldi. Bir arayüz üzerinde çalışan bu sistemler bununla birlikte yeni özellik eklenmesi gerektiğinde güncelleme için servise yönlendiriliyor. Bu da sürücünün sistemi benimsemesini geciktiriyor.




    Bu konuda en iyi çözüm elbette güncellemeleri kablosuz olarak sistemlere aktarabilmek. Bununla ilgili üreticilerin çalışmaları sürüyor. Tesla'dan sonra General Motors da güncellemeleri kablosuz olarak sağlayabilmek için ilk adımı attı.




    GM global ürün geliştirme direktörü Mark Reuss, Global B adını verdikleri ve bilgi sistemini kısmi olarak bulut altyapısına bağladıkları yeni bir elektriksel mimari üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Bu mimaride güncellemeler de kablosuz olarak verilecek.




    GM bu proje için Boeing ve bazı askeri amaçlı üretim yapan firmalar ile işbirliği yapıyor ve son derece güvenli bir ağ oluşturmanın yollarını arıyor. Böylece problemsiz bir şekilde güncellemeler sistemlere kurulabilecek.




    GM şimdilik net bir tarih veremiyor ancak bunun yakın bir zamanda gerçekleşeceğini belirtmekle yetiniyor. Hali hazırda Tesla Model S sedan modelinin uygun ekipmana sahip versiyonlarında otomatik park etme veya kısmi eller serbest sürüş gibi yeni özelliklerin kablosuz güncelleme ile verileceği açıklanmıştı.  

     

     








  • yüzyıllık firmasın onyıllık firmayı geriden takip ediyorsun, sonra diyorlar neden battı...elektrikli otomobili de sen yapamadın o yaptı, fabrikanı da onlar almıştı yakında yerini de alırlar...

  • Yalniz isimler cok ironik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.