Şimdi Ara

Bethesda Önümüzdeki E3'te Konferans Düzenlemeyebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Bu seneki E3 festivalinde konferans düzenleyen firmalardan Bethesda, festivale damgasını vuran firmalardandı. Fallout 4, Doom, Dishonored 2 derken oyuncuları oyun yağmuruna tutan firma önümüzdeki sene E3'te konferans düzenlemeyebilir.

Firmanın başkanı Pete Hines, Telegraph'a verdiği röportajda "Seneye bir tane daha düzenleyecek miyiz bilmiyorum. Bir daha hiç konferans düzenleyecek miyiz bilmiyorum. Bu sene böyle bir şey yapmak çok uygun göründü." cümlelerine yer verdi.  

• Yaptıkları konferans diğer firmların yaptığı 3 yıllık konferanslara eşdeğerdi nerdeyse.
    Mesela Ubisoft, 2013'de The Division' ı gösterdi, çok az grafikleri kısıp 2014'de de gösterdi, en son 2015'de oyuna bildiğin çağ düşürdü :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Demek istediği şu ;

Elder Scrolls u beklemeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın dediği gibi bu sene çok uygundu Bethesda için ama her sene böyle olacağını sanmıyorum. Zamanında Activision sırf COD ve Guitar Hero ile konferans yapıyordu gereksiz yere, onun gibi olacağına hiç olmasın.
  • Iyi olur. Mümkünse yeni grafik motoru geliştirmeden oyun falan duyurmasınlar tembel adamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 4 üzerine kuruluydu bu yaptıkları, önümüzdeki yıl başka proje yoksa gereksiz zaten konferans.
  • biz göstereceğimizi gösterdik bizden bu kadar 3 sene sonra görüşürüz demiş firma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.