Şimdi Ara

FIFA 15'e Yeni Bursa Atatürk Stadı Modu Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      FIFA 15'te artık maçları Yeni Bursa Atatürk Stadında yapabilirsiniz. Normalde bitirdiğim zamanki planlanan ismi Timsah Arena idi sonrasında telif hakkı patlak verdiği için ismini böyle Yayımlamak zorunda kaldım. Erencan Özkan tarafından hazırlanan bir mod sayesinde Bursaspor'un bitmesine sayılı günler kalan stadı da oyuna eklendi.

Özellikle Bursaspor'lu taraftarların fazlasıyla ilgisini çekecek stadyum modunu BURADAN indirebilirsiniz. 30 Haziran doğum günüm, sizin bana hediye alacağınıza ben size vereyim :) Vodafone Arena'yı FIFA 15 için yayınlayacağım tarihtir.

Erencan Özkan

• süper be eline sağlık yasa bursasporum

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kale arkaları efsane yalnız. çift kat yerine tek kat yapılarak çok daha iyi olmuş dortmund'un stadı gibi.

• Arkadaş öyle bir başlık atıyorsunuz ki, sanki FIFA 15'e güncellemeyle EA Sports tarafından bu stad eklenmiş... Alt tarafı mod yahu. Ne resmi, ne de internetten maç yapabilirsin...

• Bu arada yanlış anlaşılma olmasın, modu yapan arkadaşın yaptığı işi küçümsemiyorum. Aksine modelleme zor bir iş. Eline emeğine sağlık. Benim burada sitemim alakasız başlıklar atanlara.

• aynen ya haber başlıklarına biraz dikkat edilse gazete başlığı gibi olmuş bu

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur89tr

Arkadaş öyle bir başlık atıyorsunuz ki, sanki FIFA 15'e güncellemeyle EA Sports tarafından bu stad eklenmiş... Alt tarafı mod yahu. Ne resmi, ne de internetten maç yapabilirsin...

Ben online oynuyorum oyunu, Bu Stadyumda rahatça oynaya biliyorum. Çünkü modu yapan benim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mod yapımında telif hakkı mı olur sonuçta parayla satmıyor ya modu saçmalık
  • lüzumsuz.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.