Şimdi Ara

Galaxy Alpha için Android 5.1.1 güncellemesi hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Galaxy Alpha için Android 5.1.1 güncellemesi hazır 

     

    Günümüzde bir çok model Android 5.0.2'ye yükselerek Lollipop sürümüne geçişini tamamlamış durumda. Ancak bir çok kullanıcı daha iyi bir deneyim yaşayabilmek için Android 5.1.1 güncellemesini de dört gözle bekliyor. Bu konuda yaşanan son gelişmeler ise Samsung'un Android 5.0.2 geçişinde olduğu gibi yine ön plana çıkmaya hazırlandığını gösteriyor.

     

    Sim kilitli bir Galaxy Alpha modelini kullandığını belirten Fransız kullanıcının "Cihazım 5.1.1 güncellemesi alacak mı?" şeklinde yönelttiği soruya yanıt Samsung Fransa'dan geldi. Şirketin Fransa temsilciliği Twitter üzerinden soruya "Cihazınız kısa bir süre sonra Android 5.1.1 sürümüne güncellenecek" yanıtını verdi.



    Galaxy S6 modelleri için de bazı pazarlarda Android 5.1.1 güncellemesinin dağıtıldığını düşünürsek Galaxy Alpha için belirtilen "kısa süre" gerçekten çok da uzak olmayabilir. Bu durum ülkemizdeki Galaxy Alpha kullanıcılarının da yakın zamanda güncelleme alabileceğini gösteriyor. Ancak güncellemelerin yayınlanmasından önceki test aşamaları her ülkede farklılık gösterdiği için kullanıcıların bir miktar daha fazla beklemesi gerekebilir.








  • Güncellenme yayınlansa dahi bizde çok geç çıkacaktır yine mesela S4'e bakarsanız anlarsınız durumu
  • Daha Note 3 için türkiyeye 5.0 gelecek
  • Note 4 inki halen hazır değil. Şuana kadar Snapdragon 805 li Note4 hakkında birşey yapılıyor.

    Samsung amiral gemi telefonlarına önemsemiyor ! Note serisi hep unutulur ya da en geç alır ...

  • Terbiyesiz samsung 5 ay oldu s4'deki yazılım hatalarını çözemedin lan yazık ettim parama yazık ! ne ettiği belirsiz satılmayan telefona ölü yatırım yapan tek firma !!!!!!!!!
  • Samsung aldın mı ilk 3 ay full destek sonra foss
  • İptal edilmiş telefona 5.1.1
    Kullanıcıları için iyi bir şey hiç değilse

  • Samsung sürekli yeni ürün pazarlama stratejisinde özellikle samsung türkiye derin bir uykuda Note 3 için hala herhangi bir güncelleme yok.
    Rusya rom u kullanıyorum ama bunu yapmak zorunda değilim herkes bu konuda bilgi sahibi olmak zorunda da değil.
    Note 5 çıkınca note 4 bu durumda kalacak telefonumdan memnunum ama bir daha samsung düşünmüyorum açıkçası.

  • kardeşimde s4 var sensor problemi vardı birde fruit ninjayı bile kasıyor oynatmıyor diye 3 kere garantiye gönderdi. sensor problemini ekran değiştirerek çözdüler ama fruit ninjayı kasıyor telefon. Neyse oda baktı bişey yapmıyorlar dün rus romunu kurdu telefona şimdi biraz daha iyi çalışıyor dedi. Şimdi birdaha samsung almam diyor :)

  • Çok güzel bir haber... Bu telefona kısa zamanda sahip olacağım Exynos chipsetli olanına tabiide, çünkü emektar SII min anakartı değişme istiyor... DAC'ı çok iyi ve performansı da öyle. Tasarım olarakta tam istediğim telefon. :)

  • O gitmeyen şarjla isterse android 10 versin

  • Samsung'dan güncellemeyi bu kadar istememek lazım, genelde ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Telefonun üretildiği zamanındaki akıcılık bir-iki güncelleme sonra yerini takılmalara bırakıyor.

  • Valla s4'üm var ve şu anda özcan rom var ve çok memnunum kurarken wipe işlemlerini yapmanız gerekiyor temiz kurulum için. Samsung telefonlarını stabil hale herkes getiremiyor ne yazık ki. Çeşitli siteler var oradan yardım alın.
    Antutu'dan 33 bin puan alıyorum ve gayet iyi. Android 5 Panama lolipop romunu kuracağım yakında. Kullanan arkadaşlar gayet memnunmuş. Dediğim gibi Samsung'ların dilinden anlamak gerekiyor. Kolay bir iş değil.
    Konudan bayağı koptuk Galaxy alpha gerçekten güzel bir telefon. S4'ten sonra Alpha alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 25 Haziran 2015; 22:40:58 >
  • note 3 kullanıcısıyım ve hale 4.4.2 var ve hala bir güncelleme bilgisi anladım ki note 3 güncelleme gelmeyecek. bir samsung kullanıcısı olarak bir daha samsung almam bu son oldu

  • O DEĞİLDE GÜNCELEME SÖZ KONUSU OLDU MU HEMEN NOTE 3 KULLANICILARI ATLIYOR.TABİ BİR YANDAN HAKLILAR 2000 TL YE ALDIĞIN TELEFON 1-2 YIL İÇİNDE ÇÖP OLMASI.

    İPHONEYİ SEVMESEMDE GÜNCELLEME OLARAK YİNE İYİLER. YALNIZ SON ZAMANLARDA İPHONE DE SAPITTI. HERGÜN BİR GÜNCELLEME VERİYORLAR.

  • Galaxy Alpha kullanan NORMAL kullanıcılar hiç sevinmesin samsung TÜRKİYE size bu güncellemeyi 5 ayda zor verir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vlks

    note 3 kullanıcısıyım ve hale 4.4.2 var ve hala bir güncelleme bilgisi anladım ki note 3 güncelleme gelmeyecek. bir samsung kullanıcısı olarak bir daha samsung almam bu son oldu

    Note'e Lollipop geleli 6 ay oldu, samsung TÜRKİYE sağolsun halen daha üzerinde çalışıyor. Uçak yazılımı mı yapıyorlar ne anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy07 -- 26 Haziran 2015; 8:39:17 >
  • "TÜRKİYE"ye gerek yok güncelleme için. 3 adımda rahatça kullanıcılar telefonlarına çıkan son sürüm firmware'i flashlayabiliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeknolojiBaronu

    Galaxy Alpha kullanan NORMAL kullanıcılar hiç sevinmesin samsung TÜRKİYE size bu güncellemeyi 5 ayda zor verir

    Sen rahatına bak yeğen biz odin ile kurarız sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepestSea

    O gitmeyen şarjla isterse android 10 versin

    LG G2den geçtim arasında neredeyse 1 saat fark var ya yok.(ekran) ordan bilmeden atıp tutmayın herşey rakam değildir. Ki exynos kurtarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.