Şimdi Ara

Samsung Netbook, orijinal Windows geri yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde Samsung NC111 model netbook var. Bilgisayar zamanla çok yavaşladığından format ihtiyacı doğurdu ve ben de "recovery" bölümünden habersiz, bir Windows 7 Ultimate imajı bularak
    formatladım. Fakat "Bu kopya orijinal değil." hataları canımı sıkmaya başladı ve "kırma" gibi bir işlem uygulamak istemiyorum. Cihaz kendi içinde Windows 7 Starter ile geldi. Cihazın altında serial kodunun bulunduğu
    etiket sağlam bir şekilde duruyor fakat bunun sonraki yüklemelerde çalışmadığını biliyorum. Bilgisayar açılırken "F4" tuşuna bastığımda başarılı bir şekilde "Samsung Recovery Solution 5"e başarılı bir şekilde erişebiliyorum.
    Sormak istediğim soru şu, cihazın fabrika çıkışında lisanslı gelen Windows 7 Starter sürümüne bu bölümden geçiş yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yaparım? Yoksa bu bölüm sadece mevcut sistemdeki dosyaları yedeklemek için mi?
    Buradan yapamayacaksam eski lisanslı Windows 7 Starter sürümüne nasıl geri dönebilirim? Teşekkür ederim.

     Samsung Netbook, orijinal Windows geri yükleme
     Samsung Netbook, orijinal Windows geri yükleme







  • Sorunumu hallettim arkadaşlar, bilgisayar açılırken F4 tuşuna basıp Samsung Recovery'e geçiş yaptım ve "Bilgisayarın durumuna göre" diye tek bir düğme var üstte, onu tıklayıp bilgisayarı tamamen sıfırlamak gibi bir seçenek vardı onu seçiyoruz. Daha sonra tam geri yüklemeye tıkladığınızda bende "2008" yılına ait bir geri yükleme buldu yani fabrikasyon çıkış işletim sisteminin yedeği, onu seçip devam deyince, sıfırlandı.
  • Windows 7 starter msdn iso ile format atip lisans anahtarindaki keyi girerekte orjinal bir yazilim elde edebilirdiniz. Recovery hasar gorurse bu yontemi denersin gelecekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.