Şimdi Ara

Gezz Modemi Olanlar veya Duyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 senedir ADSL kullanıyorum gezz 4 portlu bir modem ile birlikte.Genel olarak her zaman bir sorun vardı yavaştı, msn düşüyordu, oyunlarda yüksek ping -hemde 2MB kullancısı olmama rahmen çoğunlukla 256/512 kullanıcı ile aynıyım bazen ise onlardan daha kötü.
    En son çığırından çıkartan ise Battlefield 2142 oldu.Demo oynarken sürekli olarak EA serverdan düşüyordum.Oyun oynadığım serverdan değil accountumun bağlı olduğu serverdan düşüyordum.Oyunu orjinal aldım sorun devam ediyor.Gece leri sorun yok 2 den sonra.Bazen istikrarlı oluyor ama çok nadir

    3 format attım bişey değişmedi firewall vs vs de yok. . Tek şüphem santralimde sorun olması. . Yada akla diğer seçenek modem geliyor..Başka bir modemle deneme şansım da yok maalesef.

    Eğer gezz kullancısı iseniz bu tür sorunlarınız varmı ? Yada başkalarından duydunuzmu ?

    Modem almayı düşünüyorum (Zoom, Zyxel, Asus, C-Net) ..Tek korkum boşa gitmesi.. oyundan yine düşersem 70$ çöpe gitmiş olacak







  • biz okulun internetini gezz marka modemden veriyorduk. bizdede aynı sorunlar çıkoyordu. aynı sorunlar derken devamlı reset istemesi yani internetten düşmesiydi.bizde geek marka modem alıp değişikli olarak kullanmaya başladık. şu anda sorun yokmu var. ama biz değiştrerek kullandığımız için (bi geek bi gezz) işi hallediyoruz. değiştir derim çünkü Zoom x5 kullanan arkadaşlar çok memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.