Şimdi Ara

GENEL KİTAP TAVSİYE EDİYORUM 2016 lılara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
12
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler şimdi 2016 lı lara biraz tavsiye vereyim kitaplar hakkında az çok anlarız.

MAT1:Fem Konu Özetli veya Bilfen.Fazla kitaba gerek yok.gücünüzü ekonomik kullanın
    YGS Genel:Körfez yeni k.a. kitaplar çıkarmış güzele benziyo.Körfez en iyi olma yolunda olan yayınlardan haberiniz olsun kesinlikle takip edilmeli.Yoksa klasik simetriler bu yaz için iyidir.
    Mat2:Karekök, Bilfen, Birey C, F.B. Çizgiüstü(Opsiyonel) Birey C hariç kitaplar konuyu öğretir,parlatır yeter lys için.Birey C tüm konuların en klas sorularının toplandığı bi kitap gibi Cilalama işini yapar.Fantezi isteyenler Eksen Baba Sorulara baksın.Deneme DenGe yeterli isterseniz 345 apotemi falan bakın siz bilirsiniz(345 zaten 5 deneme bakın ileri düzeyine)ESAS olan konu soru da önemli tabi.Bu sene türevde herkes hüsrana uğramış çünkü genelde soru çözümü üzerinden ezbere yakın bi çalışma yapılıyo.türevin sözel kısımları da vardır.Yorumları vardır.matematikte tanımlar önemlidir.gözünüz korkmasın.sadece biraz konuya ağırlık verin konu çalışmak zordur.soru çözmek kolaydır.iyi hissettirir çalışıyorum ben dersiniz ama konu daha önemlidir bu seneki türev sorularında gördük bunu.konu önemli.Fem Simetri Mat4 başlangıç için çok iyi bi kitap.

geo:fazla çalışmadım bu sene boru geodan geldi.geo kaynak bilmiyorum çok.güvender ygs lys belli bi kıvama getirir.

fizik:K.A. Maltepe harika.Meb de çok iyi ama uzun biraz.Ders kitabının anlaşılır hale gelmiş özeti resmen maltepe.S.B olarak güvender kesin çözmek lazım yeni tarza çok uyuyo.Onun dışında fem körfez turuncu final olabilir.deneme çözmedim blmiyorum
    kimya: K.A. güvender iyi çok ayrıntı.maltepe de işi görür.organik körfez k.a. iyi palmeyi herkes bilir.soru bank f.b. çizgiüstü körfez birey c iyi gayet deneme çözmedim.Ders kitabı iyi ama biraz fazla ayrıntı
    biyoloji:K.A. simetri palme ama en önce meb biyo da meb gayet başarılı 1.sıraya yazarım.S.B. birey c fem banko yeşil final zordur körfez gayet tatlı çözülebilir.palme meşhur çözmedim.Deneme çözmedim.

kendinizi çok kasmayın en çok konu çalışın herkes konu çalışamaz kolay kolay.Oyle çılgın gibi deneme s.b. çözmeye gerek yok.Konu daha önemli ama en az pekiştirecek kadar da soru KESİNLİKLE çözülmeli.onu siz hissedersiniz.şimdiden ufak ufak kitap okur gibi modern fizik okuyun.Sistemleri sene içinde öğrendikten sonra her gün 30 dk falan hızlıca bi sisteme göz atın falan mesela kalıcı olur.take it easy.rahat olan avantajlıdır.bu biraz da kişilik işi.cool olun gerilmeyin :D allah yardımcınız olsun

Edit:O kadar anlamsız şeylerle boğuluyo millet KÖRFEZ 4x4 ÇOK NET HARİKA bi kitaptır.çözdüğüm en harika kitap bu kitabı kesinlikle çözün tüm konuları tekrar eder ve bir tane bile boş soru yok her soru bir inceyi hatırlatır cilayı bunla yapın.Pastanın çileğidir bu kitap.çözüm dvd si de var

soru alabilrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leviheichou -- 23 Haziran 2015; 4:55:05 >

• Benim tavsiyem fen derslerine meb kitaplarından çalışın. Siz piyasa kitaplarından fantastik duvara çarptırmalı atış sorusu çözersiniz adamlar size 2 formüllük aşırı basit atış sorusu sorar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle dusunme mesela maltepe ders kitabının özetini çıkarmış anlaşılır hale getirmiş süper bi kitap.senn dediğin gibi saçma sapan kitaplar da var millet onlara yönelmesin diye buraya yazdım işte adamakıllı kitapları.Son sene tüm d.k ları taramak üzer insanı biraz yıpratıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leviheichou -- 23 Haziran 2015; 4:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leviheichou

oyle dusunme mesela maltepe ders kitabının özetini çıkarmış anlaşılır hale getirmiş süper bi kitap.senn dediğin gibi saçma sapan kitaplar da var millet onlara yönelmesin diye buraya yazdım işte adamakıllı kitapları.Son sene tüm d.k ları taramak üzer insanı biraz yıpratıcı olabilir.

Taramak zorunda kitapları çünkü oradan soruyorlar hep. Ygs'de ki hücre zarı deney sorusu, lys fizik radyometre sorusunu kaç kitapta gördün sen ? Benzeri bile yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

oyle dusunme mesela maltepe ders kitabının özetini çıkarmış anlaşılır hale getirmiş süper bi kitap.senn dediğin gibi saçma sapan kitaplar da var millet onlara yönelmesin diye buraya yazdım işte adamakıllı kitapları.Son sene tüm d.k ları taramak üzer insanı biraz yıpratıcı olabilir.

Taramak zorunda kitapları çünkü oradan soruyorlar hep. Ygs'de ki hücre zarı deney sorusu, lys fizik radyometre sorusunu kaç kitapta gördün sen ? Benzeri bile yoktu.

Evet haklısın şöyle bi şey diyeyim.Ders kitapları konuyu çok güzel ve ayrıntılı işler sorulan soruların aksine boru gibi konu işler o kitaplar.ben son konuları modern fizik kuarklar falan ordan çalıştım 40 sayfa falan konular.Şöyle yapılabilir.Alırsın eline kitabı ilk aşamada tararsın kitapta ilk defa gördüğün şeylere bakarsın radyometre falan işte dikkatini çeker zaten daha önce hiç görmediğin bi şey böyle yapılabilir.yoksa o kitaplar gayet ayrıntı öyle sınav gibi kek değil

• Bu seneki Ygs nin feninden sonra ygs fen kitabı öneren olmaz herhalde
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    olm milletin gözünü korkutmayın.yapılırdı o fen kimya çok basitti fizikte terso sorular vardı biyo da vardı ama çalışan yapar.insanlar yanlış düşünmesin.çalışırısanız 2015 ygs lys de belli bi eşiğin altında kalmazsınız.yani bunu 2016 lılar söylüyorum yani kafanızı takmayın çalışıyoruz ama olcak mı diye.olur inşallah
  • leviheichou L kullanıcısına yanıt
    Gözlerini korkutmak için demedim zaten bence basitti ama kimse bu kadar basit beklemediği için o saçma Türkçe'den sonra afallayınca yapamadı. Sözel sorular biraz can yaktı, onun dışında çalışanın yapabileceği sorulardı hocam katılıyorum.
  • upp konuyu ters saatte açmışım faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leviheichou -- 23 Haziran 2015; 11:49:45 >
  • quote:

olm milletin gözünü korkutmayın.yapılırdı o fen kimya çok basitti fizikte terso sorular vardı biyo da vardı ama çalışan yapar.insanlar yanlış düşünmesin.çalışırısanız 2015 ygs lys de belli bi eşiğin altında kalmazsınız.yani bunu 2016 lılar söylüyorum yani kafanızı takmayın çalışıyoruz ama olcak mı diye.olur inşallah

Ne göz korkutması kitaplardaki fantastik mekanik sorularının benzelerinden, yakınlarından bile geçmeyen sorular soruyor ÖSYM.

• ya 2 3 sözel soru dışında ne yani o fizik çok mu zordu ? yapmayın.olacak o kadar
  • quote:

ya 2 3 sözel soru dışında ne yani o fizik çok mu zordu ? yapmayın.olacak o kadar

Hocam ben zor demedim ki. Göremeyeceğiniz soru tipleri var dedim. Soru bankalarında illa görmüşsünüzdür o saçma sapan mekanik sorularını. Onlardan çıkmaz demek istiyorum. Yıldızlar konusunda kitaplarda max 2-3 test ayrılırken ÖSYM itinayla sürekli bu konudan soruyor artık. O yüzden doğru kaynaklardan çalışmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.