Şimdi Ara

Türk Yapımı Korku Oyunu No: 70'ten Yeni Bir Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Türk oyun geliştirici ekibi Old Moustache tarafından geliştirilen korku oyunun NO: 70'e ait yeni bir kısa video paylaşıldı.

Yayınlanan videoda oyunda yer alacak bazı mekanları görürken bazı Türkçe seslendirmelere yer veriliyor. Unreal Engine 4 ile geliştirilen bu yapımın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

• çok güzel hareketler bunlar..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir video olmuş. Ayrıca videoda dizi izliyormuş hissine kapıldım. Arkada hüzünlü müzik ve konuşma olunca kendimi Türkiye'de yayınlanan bir diziyi izliyormuş gibi hissetim. Hele yazılar çıktığında Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden falan dese tam olurdu. Yanlış anlaşılmasın, bu güzel bir şey kesinlikle. Bizden bir şeyler oyuna katılmış sonuçta. Ayrıca hiç de ilk oyununu geliştiren bir ekipten geliyormuş gibi durmuyor video. Gayet başarılı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 22 Haziran 2015; 16:57:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No70 oyunu geliştiricisi Volkan Demir ile yapılmış röportajı burada okuyabilirsiniz:http://www.yerli.ninja/no70-volkan-demir-roportaji/
  • Çok iyi bir video,bir arkadaş demiş dizi gibi diye hakkatende öyle galiba yanılmıyorsam oyun İstanbulda geçecek ,arka plandaki kule galata ya benziyordu,bekliyorum Türk oyun sektörü yavaştan ayapa kalkıyor,tek tük insanlar yakında bir firma kurdularmı 2.talewords ümüz olurlar

• Vaaauv! Trailer gerçekten etkileyici olmuş.Seslendirme güzel, ambiyans: bu kısa trailer'dan görülebildiği kadar güzel görünüyor.Bizim için aslında hep böyle bir şey düşünmüştüm.Hatta bir konuda yazmıştım, yapacak olsam ilk olarak konuya ve ambiyansa odaklı bir şey geliştirmek isterdim diye.Tercihen psikolojik gerilim yaratan, thriller tarzı bir şey.Zengin biri olsam şu anda tereddütsüz bu ekibe destek olurdum.Umarım amaçlarına ulaşırlar ve oyun tam istedikleri gibi olur.İlk alıcıları benim
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • gerçekten güzel duryo, inşaallah oyun da böyle derin ve atmosferik olur :) normalde oyunlarda türkçe seslendirmeyi beimseyemem pek, ama bu güzel olmuş, devamını bekliyoruz inşaallah :) ve umarım oyunun uluslararası piyasada da etki yapabilmesi için güzel ingilizce seslendirme sanatçıları da bulabilirler :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.