Sevimlican dostum, Balıkesir de faz 3-4 de yeni baz istasyonları olacak o da sanırım 2008 in ilk çeyreğinde devreye girecektir somut bilgiler edindiğimde bilgi paylaşımında bulunacağım
Arkadaşlar az önce şaşırdım trabzon merkezde evdeyken turkcell 3 çubuk çekti vodafone full du vede turkcellde bu aralar full çekimin bir aşşasında görüyorum genelde
Trabzon erdoğduda hayal kırıklığına uğrattı bilmiyorum yapım çalışmasıda ola bilir tam 1 saat boyunca 1 çubuk çekti.
O kadar kusur İngiliz de de olur Hoşgörmek lazım arkadaşlar. Çok kısa sürede çok fazla baz diktiler, Revizyon yaptılar, Planlama yaptılar. Normaldir yani arada sorun yaşanması kısa sürede hiç bir problemin kalmayacağına eminim. Vodafone çözdü kapsama problemini bence. Tabiki henüz mükemmel değil ama az kaldı bence.
vodafone avea'yı yakalasın öpün başınıza koyun geçen ISTANBUL'da gecenin bi vakti yolda kaldık beykoz ormanlık alanda vodafone sıfır çekim performansıyla bizi yolda bıraktı Allah'tan yanımızda Avea vardı ve fulldü. Arkadaşlar ben üç hattı da kullanıyorum. Şu anda Avea ve Turkcell kapsama konusunda oldukça iyi noktadalar ama vodafone daha çok çalışmak zorunda. Hatta işin garip Avea performansı ile şok ediyo bizi. Turkcell'in çekmediği ya da zayıf olduğu bölgelerde sorunsuz hizmet veriyo. Çok tuhaf ya. :)
vodafone önemlı yatırımlar yaptı dahada yapıyor ama tabıkı sebeke problemını daha cozemedı. aslında türkiyede ne cok baz ıstasyonu olan eskı adıyla telsımdır.ınanılması guc ama turkcellden fazla gıbıdır. ancak hepsi farklı marklar oldugundan .iki baz ıstasyonu kendı arasında bıle cekım gucu dusuyor. yanı yelefon ekranında 6 kademe dusunun.en az 2 sı farklı markalı baz ıstasyonlarının bırbırıne erısımnden gıdıyor.normal olarakda musterı faydalanımıyor.
.....::::BiZi BiLeN NeRDe BuLaCaĞıNı Da BiLiR!!::::......
velidesidero fena bombalamışın ya hani sallanırda bu kadr mı sallanır. turkcellin baz saysı vodafone'nun kinin nerdeyse 3 katı. avea bile nerdeyse iki kat istasyona sahip be.