Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: VODAFONE TELSİMİN ÇEKMEDİĞİ VEYA ZAYIF OLDUĞU YERLER-YENİ KONULAN VERİCİLER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Cevap: VODAFONE TELSİMİN ÇEKMEDİĞİ VEYA ZAYIF OLDUĞU YERLER-YENİ KONULAN VERİCİLER Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Tech. Türk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Şubat 2007; 12:22:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İncek'teyim, burada sadece İncek yazıyordu, şimdi arada bir Çevreyolu yazıyor. (Site içerisinde değişiyor :)

Bir de metro ve ankaray istasyonlarında gözle görülür değişim oldu. Vodafone çalışıyor

sevimlican

19 Şubat 2007; 10:28:16 

internette güncel veya güncele yakın bir vodafone kapsama alanı haritası bilen var mı?
gsmworld deki bildiğiniz üzere 2 sene öncenin haritası ve gerçeği yansıtmıyor?

KARAKARTAL 1903
sevimlican

23 Şubat 2007; 17:03:51 

internette güncel veya güncele yakın bir vodafone kapsama alanı haritası bilen var mı?

KARAKARTAL 1903
SKELETER

23 Şubat 2007; 19:38:13 

Atila Vitai amca yatırımlarımızı tamamlayıp sistemi tam oturtmadan abone sayısı ve teknik altyapı hakkında bilgi vermeyecekleri açıklamıştı. Sanırım bir süre beklemek gerekecek.
quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

kleber_777
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Şubat 2007; 23:30:17 

arkadaşlar zeytinburnunda mükemmel çekiyor oliviumda çekmiyordu şimdi hem full hem olivium yazıyor:) vodafoneye çok güveniyorum fakat gprs olayını çözeceklermi bunu bilmiyorum çünkü ayda 750 kontör çok
satcell

27 Şubat 2007; 23:48:49 

KARADENİZ BÖLGESİNDE TELSİM VODAFONE HERYERDE FUL ÇEKMİYOR(ŞEHİR MERKEZLERİ VE İLÇE MERKEZLERİ HARİÇ) FUL BIRAK HİÇ ÇEKMEDİĞİ YERLER VAR ŞİMDİLİK TURKCELL VAR SADECE O YERLERDE

satcell.spaces.live.com
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Şubat 2007; 0:56:25 

Düzelmeler gözle görülür oldu..

Zeytinburnudan Taşocağı yazısı çıktı o bölgedeki sorun düzeldi.Yıkılan evin olduığuı yer..

Ayrıca şu an evimde zburnu-2 yazısı bugün itibari ile değişti sadece zburnu oldu..Full

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
SKELETER

28 Şubat 2007; 1:39:00 

GPRS konusunda sanırım yazın bezı değişimler olucak. Bir konuşmasında nokia ile anlaşma yaptıklarını internet ıvır zıvır konusunda yeni sistemler kurucaklarını söylemişlerdi ama tam olarak bilmiyorum yanıltmış olmayım

sevimlican

28 Şubat 2007; 9:58:32 

s.volkan senin oradaki problemin düzeldiğinde sevindim dostum

KARAKARTAL 1903
kleber_777
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Şubat 2007; 18:12:01 

inşallah gprs sorunu çözülür avea ve türkcell de ne güzel msn ye giriyorum ama telsimde bu mümkün değil çünkü 750 kontör istiyor düzeleceğine inanıyorum fakat vodafonenin öncelikli hedefi şebekeyi iyileştirmek ve zeytinburnunda çok rahat bir iletişime sahibiz ve de çok ucuz umarım ucuzluğuda bozmazlar yoksa turkcelle olan nefretşm vodafone ye de geçer
s.volkan

28 Şubat 2007; 22:15:40 

GPRS elbette değişecek ancak sanırım Vodafone Live ile birlikte değişecek

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
kleber_777
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Şubat 2007; 22:25:21 

vodafone live mi biraz açıklasana
SKELETER

1 Mart 2007; 1:21:01 

Vodafone live, vodafone un yalnizca kendi abonelerine sunduğu üstün teknolojik hizmetlerdir. Örnek vermek gerekir se dünyada ilk sms i Vodafone bulmuştur ve abonelerinin hizmetine sokmuştur. Mms vs gibi teknolojilerde de vodafone her zaman olduğu gibi küresel ekonominin verdiği güçlede olsa gerek rakiplerine göre çok üstündür. (Reklam gibi oldu :)

nebuzaradan

2 Mart 2007; 16:51:41