valla sıralama soyle 1- turkcell 2-avea 3-vodafone vodafone bızım evde hala aynı tas aynı hamam izmirin hatay semtınde oturuyorum yazdıgım sıralamada turkıye capında boyle gıdıyor (forumu okudugum ıcın dıyorum) vodafone kablumbaga mısalı ılerlıyor bu hızda 2016 yılında turkıyede full ceker dıye tahmın edıyorum
valla sıralama soyle 1- turkcell 2-avea 3-vodafone vodafone bızım evde hala aynı tas aynı hamam izmirin hatay semtınde oturuyorum yazdıgım sıralamada turkıye capında boyle gıdıyor (forumu okudugum ıcın dıyorum) vodafone kablumbaga mısalı ılerlıyor bu hızda 2016 yılında turkıyede full ceker dıye tahmın edıyorum
izmirden tüm türkiye görünüyor galiba bir de avea forumunu tam takip etmemişsin yazdıklarına bakılırsa
izmirden tüm türkiye görünüyor galiba bir de avea forumunu tam takip etmemişsin yazdıklarına bakılırsa
bence arkadaş forumları gayet iyi takip etmiş. kapsama alanı sıralamasında şu anda vodafone 3. durumda. üstelik hem tcell hem de avea fark attı resmen. 3-5 yere baz dikmekle ve baz isimlerini değiştirmekle kapsama alanı ve kalitesi artmıyor!!! 2006 yılı temmuz ayında şikayet ettiğim bölgede diğer operatörler sorunsuz işlerken vodafone dan halen tık yok!
bütün avea lılar kapalı alanda çekmiyor mesajlarımız gitmiyor diye şikayet yağdırırken siz tam tersini söylüyorsunuz boşuna kendinizi kandırmayın kapsama alanında da abone sayısında da avea hiçbir zaman vodafone'u geçemez sadece kampanya yapar kampanyada vodafone'u geçer
bütün avea lılar kapalı alanda çekmiyor mesajlarımız gitmiyor diye şikayet yağdırırken siz tam tersini söylüyorsunuz boşuna kendinizi kandırmayın kapsama alanında da abone sayısında da avea hiçbir zaman vodafone'u geçemez sadece kampanya yapar kampanyada vodafone'u geçer
bizim kasabada 2 adet turkcell 1 adet avea baz istasyonu var.
Kapalı alanda Avea çekmiyorsa çekmiyordur..
Ama 1 diş bile çekerse seni konuşturur o kadar basit..
Aveanın kapsamasından şikauetçi olanlar çok azdır merak etme..
Önce Avea kullan öyle gel..
3 operatörüde kullanıyorum en çok Vodafone'nun iyi olmasını istiyorum bundan emin olöabilirsin ama yok yok yok
avea vodafoneyi çoktan geçti sevgili çok geç yani atı alan üsküdarı geçti eğer ben avea ile tek diş bile olsa konuşabiliyorsam avea vodafoneyi katlayıp ikiyle çarpmıştır
avea vodafoneyi çoktan geçti sevgili çok geç yani atı alan üsküdarı geçti eğer ben avea ile tek diş bile olsa konuşabiliyorsam avea vodafoneyi katlayıp ikiyle çarpmıştır
avea işte farkı burda konuşturuyor bende buna şahidim tek turla nile konuşturuyor vodafone ewde fuul çekmesine rağmen ses sürekli gidiyor geliyor avea sürekli baz değiştiriyor daha öncede söyledim yazdım buralara 15 yakın farklı bazdan çekiyor ve konuşurken sorun yaratmıyor
avea ve turkcelde edge sıstemınıde unutmayın vodafone sım kartını takınca benım tlf edge sınyal gosttergesı gorunmuyor benımde ıstegım avrupadakı gıbı cok guclu bır vodafone ama dedıgım gıbı bunun ıcın 2016 yılını beklemek gerekecek sanırım enkaza bınayı yenı yapmaya basladı vodafone ve sasılacak olay avea cok daha ıyı suankı vodafondan edge sıstemı bıle var aveanın bu seenede buyuk yatırım yapıyor avea vodafone neden hala gerı kaldı anlamıs degılım
1 çizgiyi bulsak konuşacağız zaten avea da 500 sms veriyor her yöne 200 tanesi zamanında yerine ulaşmıyor arama yapıyoruz o da ne hep aynı ses "dıt dıt dıt" tarifeler kampanyalar bedava smsler herkes aveaya geçiyor 9ytl 100 kontörlü hat satılıyor bütün kamu çalışanları aveada ama abone sayısı hala 10.5 milyon demek ki yanlış olan birşeyler var
1 çizgiyi bulsak konuşacağız zaten avea da 500 sms veriyor her yöne 200 tanesi zamanında yerine ulaşmıyor arama yapıyoruz o da ne hep aynı ses "dıt dıt dıt" tarifeler kampanyalar bedava smsler herkes aveaya geçiyor 9ytl 100 kontörlü hat satılıyor bütün kamu çalışanları aveada ama abone sayısı hala 10.5 milyon demek ki yanlış olan birşeyler var
iletilmeyen smslerden kontor yada bedava sms ten düşmüyo aveada geç iletildiği zamnı avea merkeze iletin inanın düzeltiyorlar bursada ben sorun taşamıyorum çoğu şehire yolladığım sms anında iletiliyor tek baz kullananlardada sorun olmuyor o durumlar eskiden di
Aynen katılıyorum
tek dişi bulamıyorum ki nerde konuşayım isntabul un göbeğinde evimde aynen katılıyorum
vodafone her ne kadar gıcık kapsamda lanet olusamda beni her yerde hayata bağlıyor gittiğim heryerde full çekiyor ve full kesintisiz saatlerce konuşturuyor ses de gayt kaliteli
kapsama alanı durumu herkesin yaşadığı şehir, şehrin yapısı, bina yapısı , bölge kalabalıklığı ( yoğunluğu ) gibi başlıca etkenlere göre dğeişiyor evimin bulunduğu noktada TURKCELL Ve AVEA ÖLÜÜÜÜÜÜÜ Hiç çekmiyor sürekli şebeke meşgul diyor arama tuşuna bastıkça ve call drop oluyor
Ama yine aynı adres ( evimde ) Vodafone hep full ve görüşme kalitesi de hep full hiç sorun yaşamıyorum
ben sokaklarda yatıp kalmıyorum ki avea sokaklarda çekiyordiye sokağa çıkıyom
2 il içinde yaşıyorum her iki ildede vodafone kusursuz benim açımdan
her ne kadar kafa ve yönetim açısından uyuz olsam nefret etsemde önemli olan benim iletişimim bunuda veriyorsa katlanıcam bazı şeylerine