Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: VODAFONE TELSİMİN ÇEKMEDİĞİ VEYA ZAYIF OLDUĞU YERLER-YENİ KONULAN VERİCİLER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Cevap: VODAFONE TELSİMİN ÇEKMEDİĞİ VEYA ZAYIF OLDUĞU YERLER-YENİ KONULAN VERİCİLER Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mustafa_(87)

1 Mayıs 2008; 0:22:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

Vodafonenun bazının fazla olması zerre kadar ilgilendirmiyor beni. full çekerken bile sorun çıkaran, 7506 sı,7038 i ,7501 i sürekli çalışma içinde olan, ararken arkadan sesler gelen bir operatör gerçeği var halen..

Ses kalitesi ile övünen zamanın telsimi artık yok yok yok

Geride kaldı :)

Avea konusundada çok belirttim. Evet bazı az diğerlerine göre. Çekim konusunda problemleri elbette vardır ama çektiğiyerde konuştutur insanı. Tek diş bile çekse

aynen hocam turkcell hiç kullanmadım konuşmak içn fazla bilmiyorum sadece msn bedava sırasında msn için almıştım zaten şuan hat iptal aşamasında zaten
ama telsim yeni adıyla vodafone full çekmesine rağmen seste bozukluk var doğru
ve avea kullanıcısıyım diğer operatörlerin full çektiği yerde avea bazen çekmiyor ama kalite işte 1 tur bile çekse ses bozulmadan konuşturuyor burası kesin

size tamamen katılıyorum avea konuşturuyor baba voda ya göre tek diş bile olsa avea da NO PROBLEM

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
hepsi1lesme16

1 Mayıs 2008; 0:49:51 

yeniliyolar zaten mail yolluyosun çekmeyen yerleri zaten gereğini yapıyorlar

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
basturkemin

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 0:58:05 

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

yeniliyolar zaten mail yolluyosun çekmeyen yerleri zaten gereğini yapıyorlar

ilk 3 mailimi dikkate aldılar, işlem yapıldı dedi halen bazda bi değişim yok. ana cadde üzerinde oturan bir kiracımız var, vodafone'lu kim ararsa konuşamıyor, açık alanda bile. sabit duruyorum diyor, bugün şey dedi, bi metal alaşım mı ne koymuş odasına sinyaller yansısın diye, bende 2008'de bi sen dert çekiyosun yahu dedim gülüştük felan :)

defalarca talepte buldundum, il merkezindeki mahallemde vodafone hiç iş görmüyor. Turkcell'le evim basık olduğu için ses bazen gitmiyor ama net geliyor. Avea'da şortumu giyip kulaklığı takıp evin her tarafında gezip muhabbet ediyorum. %100 gerçektir.

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
hepsi1lesme16

1 Mayıs 2008; 1:01:48 

ben bu mail olayını avea için söylemiştim sadece gereğinide yaptılar
vodafone çekmediği konusunda mail atmadım hiç senden başka virisi daha mail yollasın farklı e posta ve numra vererek 1 kaş kişiden talep glrse değerdirilir

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
tunvcer

1 Mayıs 2008; 9:41:39 

avea 2007 senesinde inanaılmaz yatırım yaptı 2008'de de devam ediyo. çekmeyen yerleri söyledin mi mutlaka en geç bi kaç ay içinde oraya yatırım yapıyolar. 2 sene önce çekmeyen 20 küsür yer belirttim şu an hepsine istasyon kurdular bu yerlerin ve süper çekiyo. hatta nişantaşı'nda sorun yaşıyodum bi kaç haftaya kadar. yeni bi yer kiralamışlar. mail atmıştım. şu anda orada da sorunu çözecekler. avea ile artık kapsama konusunda sorun yaşamıyorum.

ayrıca vodafone da yeni istasyon kurmaya devam ediyo. ama turkcell ve avea istasyonlarının senelerdir hizmet verdiği bölgelere yeni istasyon açıyo. inşallah o da ii çeker. rekabet tüketicie yansır.

mustafa_(87)

1 Mayıs 2008; 13:24:28 

avea bence sorunu çözdü gibi değerlendiriyorum yakın zamanda turkcellin yanında aveada heryerde çeker anlayışı yerleşecek zihinlere vodanın işi zor kanımca çünkü full çeken yerde bile konuşturamıyorsa çeksin gitsin buradan

sevimlican

1 Mayıs 2008; 13:33:31 

vodafone neden kapsama alanı haritası yayınlamıyor sanıyorsunuz daha kendide memnun değil halinden de ondan..
ama çalışmalar hızla devam ediyor..

KARAKARTAL 1903
sevimlican

1 Mayıs 2008; 14:01:17 

mirage yeni istasyonlarla ilgili bilgi geçmiyor mu hiç eline...eskiden ne güzel liste verirdin illerle ilgili

KARAKARTAL 1903
magellan1923

1 Mayıs 2008; 21:52:21 

vodafone'nun kapsama alanı haritasını güncelleştirmeme sebebi tüm ülkelerede uyguladığı bir politikadır.biraz araştırırsanız bunun türkiye'de çekip çekmemekle alakası olmadığını çok rahat görürsünüz.

quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

vodafone neden kapsama alanı haritası yayınlamıyor sanıyorsunuz daha kendide memnun değil halinden de ondan..

netcii

1 Mayıs 2008; 22:14:21 

quote:

Orjinalden alıntı: magellan1923

vodafone'nun kapsama alanı haritasını güncelleştirmeme sebebi tüm ülkelerede uyguladığı bir politikadır.biraz araştırırsanız bunun türkiye'de çekip çekmemekle alakası olmadığını çok rahat görürsünüz.

quote:

katılmıyorum bu görüşe çünkü ingilterede çok ayrıntılı bir şekilde gösteriliyor kapsama alanı...

utku
sevimlican

2 Mayıs 2008; 8:29:45 

vodafonenun diğer ülkelerdeki sitelerine veya gsmworld sitesine bakarsan yani kısacası biraz araştırırsan görebilirsin güncelleyip güncellemediğini..bir sürü ülkede haritaları güncel..yani politikasıyla falan alakası yok...

KARAKARTAL 1903
Asia Eagle

2 Mayıs 2008; 9:24:04 

Yahu yeter arkadaslar Turkcell=Kazikcell birakin bu hayranligi adamlar milleti soyup sogana ceviriyor. Ne var bu Vodafone 'da cekmiyo cekmiyo diyorsunuz ya benim hizmet anlayasim farkli yada bizim millet kaziklanmadan cok hosuna gidiyor! Vodafonun GPRS 'den tutun tum hizmetlerini full kullaniyorum ve cok yerede gidiyorum problem yok Turkcell neden Vodafone kampanya baslatinca tarifeleri indiriyor bos verin bunlari adamlar hizmet veriyorum diyor ne hizmeti aynisi Vodafon'da var. 1 baz istasyonu kurmak o kadar zorki enaz 6ay-1sene degisiyor gerekli yasal izinler vs. vs. . Zamaninda belki hatirlayaniniz vardir Uzan gurubu Tansu Ciller hukumeti zamaninda takistiginda Telsime 1,5 sene devlet hic bir yatirim yaptirmadi sirf sahsi sorun yuzunden Kadin Uzanlara gicikligindan olan vatandasimiza oldu.Bu sirada Turkcell firsattan istifade tekel oldu fiyatlari hep max. seviyede 1 Dk. : 10 kontor. Ne zaman Telsim veya Vodafone ses getirecek kampanya yapsa Turkcell hemen korkudan abone kaybederiz diye fiyati asagi cekti arkadaslar bence Vodafone tesekkur etmek lazim Turkcell ve Avea'nin fiyatlarini indiriyor. Umarim onumuzdeki senelerde milletimize bu rekebet yansimasi. Vodafone 'da en kucuk ornek 1dk: 1kontor heryone kutlamak lazim diger operatorler kendi arasinda konusturmuyor 1 kontore. Ogrenci hatti 5dk. = 1 Kontor. Diger konu kapsama icin sayet sorun yasanan yer icin mh@vodafone.com.tr mail atilirsa muhakkkak ilgileniyorlar.

Butun basin tiras En Buyuk Besiktas (Alayina Gider) ÇARŞI TURKCELL'E KARŞI

ELBET BİR GÜN TOPRAK OLUP GİDECEĞİZ , BEŞİKTAŞLI DOĞDUK BEŞİKTAŞLI ÖLECEĞİZ!!!
tuGGy

2 Mayıs 2008; 17:41:47 

çoğu ülkede vodafone kapasama haritaları günceldir.

quote:

Orjinalden alıntı: magellan1923

quote:

mustafa_(87)

3 Mayıs 2008; 0:36:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Asia Eagle

Yahu yeter arkadaslar Turkcell=Kazikcell birakin bu hayranligi adamlar milleti soyup sogana ceviriyor. Ne var bu Vodafone 'da cekmiyo cekmiyo diyorsunuz ya benim hizmet anlayasim farkli yada bizim millet kaziklanmadan cok hosuna gidiyor! Vodafonun GPRS 'den tutun tum hizmetlerini full kullaniyorum ve cok yerede gidiyorum problem yok Turkcell neden Vodafone kampanya baslatinca tarifeleri indiriyor bos verin bunlari adamlar hizmet veriyorum diyor ne hizmeti aynisi Vodafon'da var. 1 baz istasyonu kurmak o kadar zorki enaz 6ay-1sene degisiyor gerekli yasal izinler vs. vs. . Zamaninda belki hatirlayaniniz vardir Uzan gurubu Tansu Ciller hukumeti zamaninda takistiginda Telsime 1,5 sene devlet hic bir yatirim yaptirmadi sirf sahsi sorun yuzunden Kadin Uzanlara gicikligindan olan vatandasimiza oldu.Bu sirada Turkcell firsattan istifade tekel oldu fiyatlari hep max. seviyede 1 Dk. : 10 kontor. Ne zaman Telsim veya Vodafone ses getirecek kampanya yapsa Turkcell hemen korkudan abone kaybederiz diye fiyati asagi cekti arkadaslar bence Vodafone tesekkur etmek lazim Turkcell ve Avea'nin fiyatlarini indiriyor. Umarim onumuzdeki senelerde milletimize bu rekebet yansimasi. Vodafone 'da en kucuk ornek 1dk: 1kontor heryone kutlamak lazim diger operatorler kendi arasinda konusturmuyor 1 kontore. Ogrenci hatti 5dk. = 1 Kontor. Diger konu kapsama icin sayet sorun yasanan yer icin mh@vodafone.com.tr mail atilirsa muhakkkak ilgileniyorlar.

Butun basin tiras En Buyuk Besiktas (Alayina Gider) ÇARŞI TURKCELL'E KARŞI

SİZE BİR ÖLÇÜDE KATILIYORUM HAKİKATEN VODAFONE GELİNCE TURKCELL FİYATLARI AŞAĞIYA ÇEKTİ AMA ŞU AN KAZIKMI TURKCELL KESİNLİKLE DEĞİL KAZIK OLAN VODAFONENİN TA KENDİSİ YANİ SENİN KULLANDIĞIN HAT SAYGILAR ÇARŞI PAHALILIĞA KARŞI DAHA DOĞRU OLUR BENİM RENKDAŞ DOSTUM

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Mayıs 2008; 10:41:32 

Çarşı kelimesi buradada mı geçiyor :)

Çarşı önce neye karşı olduğuna karar versin öyle Turkcele karşı olsun :)

Yada birilerinin maşalığını yapmaktan vazgeçsin

Herneyse

Turkcell Vodafone geldi diye fiyatları çekmiş ve bu yüzden kullanmayacağım komik bir ifade diye düşünüyorum. Zamanında Telsim babasıunın hayrınamı fiyatları düşürdü..

Telsimin dakikası 4 kontöre indirme sebebini hatırlıyormusun?

Yok tabi. Dur hatırlatayım..

Aveanın çıktığı gün Turkcell Biz Bize Cell i duyurdu ve dakikası 4 kontöre indirdi konuşmanın..

Telsim halen 10 dk sunarken 1 hafta sonra gazetelerde boy boy yazılar çıkmıştı

"Sevgili Turkcell

Seninle çok zor günler geçirdik.Bir çok aytırım yaptık :) Aramıza yeni bir arkadaş daha katıldı, bizler ona destek olmalıyız yol göstermeliyiz

Çok uzun sürüyordu :)

En sonunda şöyle yazıyordu..

Ama sevgili arkadaşım sana üzücü bir haberim var, senden çok daha iyi bir tarife ile geliyorum

Kardeşin
Telsim"

İki gün sonrada CEPTRANSFER tarifesini yayınlamıştı ve faturasız hatları dakikası 4 kontöre indirmişti..

Yani fiyatlar kafasına göre düşmüyor.. Zaamnında Telksim yaptı, şimdi Turkcell yapıyor..

Neden yapar niye yapar umrumdamı

Değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 3 Mayıs 2008; 10:51:43 >

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
mustafa_(87)

3 Mayıs 2008; 11:53:26 

ama s.volkan işte vodafone gelince oldu o çok da iyi oldu nedeni bence vodafonenin gelmesinden.Bugün vodafone 40 kontöre 500 sms verse turkcellde hemen çıkaarmazmı böyle bir tarife çıkarır kesin çıkarır diyorum

hepsi1lesme16

3 Mayıs 2008; 16:06:11