Şimdi Ara

WoW Ölmüş Blizzard Bunu Gizlemeye Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun eskisi kadar dolu değil, cross realm zımbırtısı olmasına rağmen mapler bomboş. 10 milyon abone olayı hikaye DG finderda 1 adet DG bile bulamıyorum. Normal zamanlarda gezinirken 3-5 oyuncuya rastlıyorum, onlar da 100 level sahiplerinin yan hesabı. Oyuna yeni başlayan kimse yok, oyuncu yok, gold satıcıları, item satıcıları var buna rağmen Blizzard oyunu satıyor. Sırf abonelik ücreti ve nadiren oyuna başlayanlar için oyunu devam ettiriyorlar. Mesela battlechest diye bir şey var, WoD hariç tüm paketleri alıyorsun 1 ay da oyun süresi veriyor. Eskiden tüm paketler tek tek satılıyordu, neden şimdi WoD hariç birleştirdiler sizce? Çünkü oyuna yeni başlacak adam hem abonelik ücreti verip hem de yüzlerce lira ek pakete vermez. Oyun parkına dönmüş, tüm binekleri açmışlar boş boş geziniyorlar. Blizzard oyuncuyu düşünmüyor, sunucu masraflarını karşıladıkları sürece her bir abone için oyunu açık tutarlar. Çocuğa şeker verir gibi binek vs. hediye edip oyuna bağlamaya çalışıyorlar. Bağımlıları da afedersiniz her ay m*l gibi gametime alıyor. Ben de bu oyunu yıllarca oynadım lakin 2 aylık prepaidi hesaba gömüp oyunu siliyorum. Blizzard iyice paragöz olmuş, LoL çakması falan çıkarmış onda da parayla şampiyon satıyor.
    Nostalrius diye bir private sunucu var bilirsiniz, o sunucuda 8.000 online var imiş. Her yer dolu, Hoggar için 30-35 dakika beklediğimi hatırlıyorum. 10 milyon abonesi olan üstelik cross realm olayı olan sunucuda neden her yer bomboş? Doğru düzgün insan yok, botlar ve illegal satıcılar var. Çünkü 10 milyon abone yok.

Aylarca bu oyuna para gömdüm, herşeyimi yok ederek oyunu siliyorum, bu vakitten sonra başlamak isteyen kesinlikle başlamasın. WoW altın çağını bitirdi yıkılma döneminde şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f310 -- 22 Haziran 2015; 6:19:01 >

• 10 milyon rakamı WoD release'e ait ki doğrudur muhtemelen o, bu kadar boş bir oyunun reklamını güzel yaptılar. Mart'ta 7 milyon olduğu açıklandı şimdi çok daha düşüktür. Oyuncu görmemenin sebebi Garrisonlar. Garrisondan çıkmak için herhangi bir sebep yok, herkes tek başına takılıyor. Ashran'a (Warspear/Stormshield) gitmek için de herhangi bir sebep yok ama buna rağmen yine de oldukça kalabalık. Dungeonlara girmek için de sebep yok, 50 GR yeterince teşvik edici değil. Leveling sırasında diyorsan MoP zamanından pek bir farkı yok queue sürelerinin.
  • Yukardaki arkadaş fake. Kendi realminin reklamını yapmak için orjinal serverları kötülemiş. He deyin geçin boş ver.....
  • Şuanda muhtemelen 6 milyon civarı oyuncu var. Bizim gibi ne olursa olsun wow oynamaya devam edecek elemanlar olduğu sürece wow bitmez. Oyunda content yok hala oynuyorum. Neden oynuyorum bilmiyorum.
  • iyi yapmışsın zaten tıklım tıklım olup senin gibi tipler kalabalık yapacağına şu oyunu seven adamlar kalsın yeter.
  • TN horde outland ally hala dolu oyuncu sayısı azalmış olabilir ama hala benzersiz bir oyun kendi dalında. 5-6 sene daha bitmez gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlandde Alliance aç farkı gör , level kasarken okadar kalabalıkki pc kasıyor insanlar birbirine ''Hi'' yazarken mavi ekran veriyor pc okadar kalabalık
    Stormwinde giriyorum falan npclere tıklanmıyor kalabalıktan , gidip RP serverindemi açtın bu nasıl bir konu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum yine şeyi yemiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu bitiren bir şey varsa oda şu garrisonlar. Kimse garrisonundan dışarı çıkmıyor, eskiden ne güzel sokaklar tıklım tıklım olurdu.
  • WoW un sadık kitlesi varken kesinlikle bitmez bu oyun. Ben bile boş boş duruyorken mutlu oluyorum oyunda bu hissi yaşattıkça oynamayada devam edicem. Ha tek olsam sıkılırım ama gayet samimi bir guild ile birlikte inanılmaz zevkli bir hal alıyor oyun.

• Arkdaslarimizinda dedigi gibi emekar kitle oldugu surece bitmez bu oyun carsamba gunu yine hep beraber gorecegiz oyuna giriste 10 15 dk sira bekleriz kalabaliktan...

• Yok öyle bir şey oyuncu sayızı eskiye göre azda olsa yinede çok,fakat şöyle bir sıkıntı var garrisonlar nedeni ile kimse bir yere gitmiyor ashran diye dandik bir yer yapmışlar orayada insanlar gidesi gelmiyor.Yapsalar şöyle dalaran gibi bir yer dreanora iyi olurdu garrisonlarıda bir dahaki pakette devam ettirmezler umarım ve ek olarak low ve medium population olan serverlar birşemlei high altı server olmaması lazım oyunda.
  • ya bi git wow mu ölçek
    onlarca sorunu olabilir umrumda değil
    wow bağımlılık yapıyor uyuşturucu gibi oynarken kafan güzel oluyo eğleniyon
    haritada gezerken bile eğleniyorum ben grafikleri bağımlılık yapiyo bence

her ay 40 lira benim için bise değil oyun süper eğlendiriyor blizzard çandır pis fakir senin wow alçak paran yok sanırım ahahahaha

wowa verdiğim herbi kuruş değer oynamayı bwceremediginden kötülemişsin

sen oyun oynama wow gibi trenli zeplinli şahgagalı motorsikletli goblinli bi oyuna kötü demek be haddine heehh?

wowda uçma falan süper bikere sorunsuz oyun zıplama var bitek grafikleri biraz masalsin ultrada oynuyom bağımlısı oldum günde 13 saat falan giriyom wow çandır

çarın adı xHoLYPaLA17 ekle konuşak

• @0RK @Gece Şarkısı @Artyom Khan @Karıncayiyen Yiyen Adam @PendroZ
    Token olayı neden geldi sizce, düşündünüz mü? Çünkü oyuncu sayısı azaldı insanlar onlarca euro ek paketlere verdikten sonra her ay ne için abonelik verecek ki? B2P oldu bir nevi, WoD ile gelen garrison olayıyla çoluğu çocuğu sevindirdiler zaten, 5-6 tane 100 level karakterle sınırsız altın kazanıyorlar. Şu anda oyunu oynayan kitlenin oyunun bağımlaları olduğunu düşünüyorum. Blizzard bu bağımlılar olduğu sürece sömürmeye ve para kazanmaya devam edecek. Ne olduğu belirsiz private sunucuları da oynamıyorum, 2 aylık oyun süremi de yakıyorum. Umarım bu gidişata bir dur deyip, para hırsından vazgeçip oyunu düzgün bir hale getirirler. Bu bağımlılar olduğu sürece bir ilerleme olacağını sanmıyorum ya neyse. Biraz da diğer Blizzard oyunlarından bahsedeyim. Hearthstone diye bir oyunları var mesela P2W. Deste satın alan her türlü avantajlı, 1 cana 20 can bile rahatlıkla kazanabiliyor. Heroes of the Storm diye bir oyunları var mesela DotA, LoL çakması bir şey, onda da şampiyon satışları, kostüm satışları vs. insanları tırtıklamayı amaçlıyorlar. WoW'da token ile gametime alanları da bineklerle tırtıklayacaklar. Aynen böyle devam edin.

• Şu konuyla, insanları germek için hesap açan tiplere mahal vermeyin. Ramazan ayına özel seçilip gönderiliyor bunlar diye düşünüyorum ben. Çünkü çok saçmalayan gördüm ama bu ay içinde çıtayı hep yükseltiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Şu konuyla, insanları germek için hesap açan tiplere mahal vermeyin. Ramazan ayına özel seçilip gönderiliyor bunlar diye düşünüyorum ben. Çünkü çok saçmalayan gördüm ama bu ay içinde çıtayı hep yükseltiyorlar.

egoya bakkkk
    wowu sevmem zoruna mı gitti 1ader??
    gelmişin burda wowu kötülüyon insanlara yanlış tanıtıyon ayıp ayıp
    wow candır günde 24 saat oynasam bıqmam hele raidler yanada ventro açıcan oh mis gibi sesli raid yapıyon
    kız oyuncularda var mesela bizim guildde sarışın afet gibi bi hatun var ventroda ama faklı falan konuşuyo herkes rahat aile ortamı gibi
    bu oyunu kötülemeyin hiç tüm oyunları ezip geçer
    hearthstone türünün ilk örneği 1 kere wowa aylık 40 lira az bile bence 100-200 falan olsa da sigaradan da kurtulsak
    işyerinde fırsat buldukça açıyom wowu bi dungeon atıyom çıkıyom çok keyifli bikerede sıkılmadım şu oyundan

gelip burda wow kötü wow ölmüş demeyin bana!!!!!!! hala oynayan var

WoW yıllarımın oyunu candır canandırrr
    az mı liseyi asıp wow oynamaya gelmediydik vay bee zamann

• wowmop kullanıcısına yanıt
    Git bi yüzünü yıka. Ya oruç çarpmış, ya da güzel bi kimyasalın eserisin.
  • kınayt bile ölmemişken wow'a ölmüş demek komique
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

quote:

Şu konuyla, insanları germek için hesap açan tiplere mahal vermeyin. Ramazan ayına özel seçilip gönderiliyor bunlar diye düşünüyorum ben. Çünkü çok saçmalayan gördüm ama bu ay içinde çıtayı hep yükseltiyorlar.

Okullar kapandı yaz geldi ya onunda etkisi var biraz

okullar kapanmış demekki çocuklar burda wowu sevmiom diye ağlıyo
    yok wow ölmüş falan yalan hep akılları sıra blizzardı batırcaklar
    wow ölmedi mis gibi oyun grafikleri süper bikere açıyom ultraya bilgisayar ısınmıyo bazen gece 3 e kadar oynuyom sabah işe zor uyanıyom ama oyun süper
    skyrim ddenedim botlara karşı oynuyon npcler falan var hep oyuncu yok ezik oyun grafikleri de kötü
    wow dünyası ise muhteşem goblin zeplin falan tren geliyo biniyon
    gidip metin2 mi oyniyim tabikide wow oynıcam
    iş arkadaşlarımın hepside wow oynuyo guildimiz var raid giriyoruz falan acayip keyifli

son olarak retri pala candır onu denemediysen gir onla oyna hem heal basıyo şifa atıyo falan mütiş
    wow candır kimse aksini idda etmesin dünyanın en iyi oyunu retri paladinimle saygılarımla
    by xHoLYPaLA17

• wow eski sevgili gibidir evlensende unutamazsın benim için eski sevgilim neyse wow da odur (evlendim)
    saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wowmop

quote:

Orijinalden alıntı: aschil

quote:

Okullar kapandı yaz geldi ya onunda etkisi var biraz

okullar kapanmış demekki çocuklar burda wowu sevmiom diye ağlıyo
    yok wow ölmüş falan yalan hep akılları sıra blizzardı batırcaklar
    wow ölmedi mis gibi oyun grafikleri süper bikere açıyom ultraya bilgisayar ısınmıyo bazen gece 3 e kadar oynuyom sabah işe zor uyanıyom ama oyun süper
    skyrim ddenedim botlara karşı oynuyon npcler falan var hep oyuncu yok ezik oyun grafikleri de kötü
    wow dünyası ise muhteşem goblin zeplin falan tren geliyo biniyon
    gidip metin2 mi oyniyim tabikide wow oynıcam
    iş arkadaşlarımın hepside wow oynuyo guildimiz var raid giriyoruz falan acayip keyifli

son olarak retri pala candır onu denemediysen gir onla oyna hem heal basıyo şifa atıyo falan mütiş
    wow candır kimse aksini idda etmesin dünyanın en iyi oyunu retri paladinimle saygılarımla
    by xHoLYPaLA17

Bu eleman gibi bağımlılar olduğu sürece WoW'a her şey müstehak.
    WoW kafa yapmış sanırım bu adamda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.