Şimdi Ara

Yazıcı Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zaman önce canon mp210 mu ne almıştım ama dolum yapılmıyor yapsam bile çıktı alırken yazının ortasından beyaz şerit geçiyor. Neyse bu sefer toner dolumu yapılabilen Wifi+Scan özellikleri de olan bir yazıcı almak istiyorum. Evde kullanacağım çok şaşalı bir şey aramıyorum.

    1-Fiyat limiti.................................................................................: 200-300+ civarı
    2-Aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: Belirsiz ama maksimum 100-150
    3-Çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili).....: Scan gerekli.
    4-Özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz..........................: Lazer.
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Gerekli değil.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?...............: Toner dolumu.
    7-Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Wifi öncelikli.

    Şimdiden herkese teşekkür ederim.







  • Limitlerinizi biraz arttırırsanız önerebileceğim iki yazıcı modeli var, bir tanesi hp laserjet m125, bu yazıcıda fotokopi özelliği mevcut, bu yazıcıyla benzer özelliklere sahip olan diğer bir yazıcı ise canon i sensys mf211, her iki modelde aynı alt yapıya sahip olup, muadil toner kartuşunda aynı toneri kullanıyorlar.
    Toner dolumu yapılmaya uygun, muadil toner kartuşları oldukça ucuz, orjinal kalitede baskı yapan muadil yazıcı tonerleri 35 lira civarında, internetten araştırma yaparak en ucuz olanı seçebilirsiniz, kartuşları %5 doluluk oranı esas alındığında 1500 sayfa civarı baskı yapabiliyorlar, Bundan iyisi şamda kayısı :)




  • murat erkartal M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz yazıcılardan birisinin fiyatı 550 lira, diğerinin ise Wifi (olmazsa olmazım) özelliği yok. Aylık alacağım maksimum çıktı sayısı 50-60, sizin bana önerdiğiniz yazıcılara bakın :)
  • 100-150 ile 50-60 arasında önemli bir fark var, yeni versiyon mürekkep püskürtmeli yazıcıların fiyatları ucuz ancak en hesaplısının dahi kartuşu 35-40 lira civarında ve büyük olasılıkla her ay yeni kartuş almanız gerekecek, yeni model yazıcı kartuşlarının dolum yapılmadığı düşünüldüğünde 550 liralık yazıcının üzerinde bulunan demo kartuş bitmeden siz zaten orjinal kartuşa o parayı ödemiş olacaksınız. Lazer yazıcılar alırken pahalı kullanırken ucuz maliyetli, para, keyif ve tercih sizin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.