Şimdi Ara

RESCUE: Heroes in Action en iyi itfaiye simülasyonu olmaya aday

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • RESCUE: Heroes in Action en iyi itfaiye simülasyonu olmaya aday


     

    Bilgisayar dünyasının beğenilen oyunlarından RESCUE: Everyday Heroes, simülasyon ve stratejiyi bir araya getirdiği RESCUE: Heroes in Action adındaki versiyonuyla yılbaşlarından bu yana mobil platformlarda varlık gösteriyor. 




    Oyun itfaiye ekibi olarak yangınlara müdahale simülasyonunu temel alıyor. Bir uçağın acilen inmesi, gaz patlaması, araba kazası ve petrol rafinerisinde meydana gelen bir yangın gibi pek çok gerçekçi itfaiye senaryoları içerisinde en stratejik müdahaleyi yaparak çözüme ulaşmanız gerekiyor. 




    Ekibinizi seçerken üyelerin çeşitli yeteneklerini gözönünde bulunduruyorsunuz. Ayrıca giderek daha da büyüyen görevler için araç filonuzu da genişletiyorsunuz. Oyunda olaylara müdahale yanında araç kullanma, yaralılara yardım gibi ek görevler de bulunuyor. 




    Daha büyük tanklar, iyileştirilmiş su ile söndürme gücü, arttırılmış motor performansı, daha uzun hortum, daha dayanıklı elbiseler ve daha fazla yangın söndürme kapasitesi gibi yükseltmelerin kilidini açarak ekibin gücünü artırabiliyorsunuz. 




    Grafikleri ile göz dolduran yapım dokunmatik kontroller açısından da başarılı sayılabilir. Oyun 6.5-8TL arasında değişen fiyat etiketlerine sahip. 


































     

     















  • Bilgisayar da oynamıştım baya, zevkli bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp ye bile çıkmış.
  • paralı olmasa indirecez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.