Şimdi Ara

hala denemediniz mi... artık sabit telefonları aramak BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
14.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işte muhteşem bir program internet üzerinden uluslararası dahil tüm ev telefonlarıyla bedava konuşun.Türkiyede şuanda bu programı kullanmak bedava.sizden herhangi bir ücret talep edilmiyor. test edildi tarafımdan hala kullanılmakta.

http://rapidshar e.com/files/5795126/arsana.rar.html
    rar şifresi: demrevi

programı kurduktan sonra yeni kullanıcı kaydı yapıyorsunuz.sadece şifre ve kullanıcı adından ibaret daha sonra dialpad kısmından uluslar arası alan kodu başa gelecek şekilde örn: +90312...... gibi numarayı giriyorsunuz ve mükemmel ses kalitesiyle konuşmanızı gerçekleştiriyorsunuz
    link ölmeden indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakif -- 2 Aralık 2006; 23:42:58 >

• Arkadaşlar hiç linke tıklamıyorum bile,
    deneyen bilen varmı acaba?
  • "belesara", adında hayır yok zaten, valla dostum kusura bakma ama bu insanlar yeteri kadar boş şeylerle oyalanıyor
  • VoipBuster da aylardır var bu olay.
    Dosyayı indirmedim ama Voipbuster olabilir program.
    Arama başı 1 dakika bedava toplamda 10 dakika bedava görüşme hakkı ister Türkiye ister yurtdışı tabi tüm dünya ülkelerini arayamazsınız kredi yüklemeden.
  • DENEDİM OLUYOR ARKADAŞLAR LÜTFEN HEMEN YALANLAMAYIN İNSANLARI
  • Yani sabit telefonları sınırsız arayabiliyoruz öyle mi? Ses aktarımında kesilmeler var mı peki?
  • ev telefonları bedava, cep telefonları için ücretli. süper bişi :) voip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarafımdan yurt içi ve yurt dışı aranıp denenmiştir... Gayet kaliteli iletişim sağlıyor...

Denemeden etmeden araştırmadan kafanıza göre yorum yapmayın... Gerektiğinde ön yargısız olmayıda bilelim...
  • Adakif senin açtığın konu buraya taşındı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_10659635/tm.htm
  • bi deneyelim bakalım çalışıyomu.
  • çoktandır var bu merak etmeyin.Hem 1dk da kesilme falanda yok.İstediğiniz kadar konuşun.Ben aylardır kullanıyorum.bağlantı hızınıza göre verim alırsınız.
  • Şehirlerarası 59 dakika 59 saniye konuşmada kesildi. Ve ücretli görüşme alternatifi sundu.
    Aynı numarayı tekrar çevirsem bağlanıcak mıydı bilmiyorum. Ya da günlük limit mi 1 saat onu da bilmiyorum.
    Bilen varsa söylesin.
  • Evet ben de denedim, 2 dakikalik bir konuşma yaptım.
    Bunun limiti nedir bilen varsa söyleyebilirmi arkadaşlar
  • ???

yukarı ..
  • haftada 200 dk bedava konusma hakkina sahipsiniz hesap basi. ama bittikten sonra yeni bir hesap alip tekrar devam edebiliirsiniz. fakat dikkat etmeniz gereken gereksiz yere bir cok hesap alip sonra kullanirim diye bosa harcamayin. o yuzden cep telefonlari bedava degil.
  • Az önce ingilteredeki bi arkadaşımla 20 dakika görüşme yaptım. Süper ötesi bu program ya.
    Ama insan yine de tereddüt etmeden duramıyor, lan bi şekilde patlamasın, bi yerlerden faturası bize kesilmesin
    diye, böyle bir şey olmaz dimi arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 30 Kasım 2006; 17:03:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell
    Az önce ingilteredeki bi arkadaşımla 20 dakika görüşme yaptım. Süper ötesi bu program ya.
    Ama insan yine de tereddüt etmeden duramıyor, lan bi şekilde patlamasın, bi yerlerden faturası bize kesilmesin
    diye, böyle bir şey olmaz dimi arkadaşlar...

hayir olmaz merak etme.
  • yaf arkadaşlar bu program ip mizi alıp faturada bize geçirmesinler ben tırstım açıkçası
  • İyide kardeş ip değişken bişey olduğuna göre ve belli bir süre içinde aynı ip'nin farklı kişiler tarafından alınma ihtimali olduğuna göre bu nasıl olabilir
  • beyler ben kendi evimi aradım denemelik. direct call kısmında benim telefon pat diye görünüyo ne iş ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.