Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^ Sanyo E6 Grubu ^ 24 kişi olduk, Bekleriz..!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: ^ Sanyo E6 Grubu ^ 24 kişi olduk, Bekleriz..! Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
murad2002

31 Ocak 2007; 13:28:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar sizlere bir site adresi veriyorum...burası SANYO XACTİ-E6 ye ait...BURAYI İNCELEYİN...

ÖRENEKLER VEREREK NASIL ÇEKİM YAPILMALI RESİMLİ ANLATILIYOR...BELKİ BANA HAYIR DUA EDERSİNİZ.... ............SELAMLAR

http://www.sanyo-dsc.com/english/products/vpc_e6/tips/index.html

|| Sanyo Xacti VPC-E6 & E60 Grubu ||
keek

31 Ocak 2007; 13:50:17 

evet murad2002 verdiğin siteyi ben incelemistim daha önce güzel bilgiler var.ingilizcem olmasada resimlerden anlaşılıyor.gece diyor muhakkak ayak kullanmak yada makineyi sabitlemek gerekli diyor. birde resim eklemeyi deneyeceğim siteye bismillahirrahmanirrahim diyerek

keek

31 Ocak 2007; 14:22:02 

sayfa 2 deki metinalhan' ın yapmış olduğu 10 adet resimi foruma ekleme işlemini bana öğretecek birini bekliyorum. o şekilde gayet iyi olmuş.tektek atmaktansa topluca atmak daha iyidir. imageshacktan yapılıyor zannedersem ama tam uygulamayı bilemiyorum.

keek

31 Ocak 2007; 14:59:53 

şimdi çok miktarda resim atacağım makineyi yazın almıştım ve hemen tatile gittiğimden hiçbir ayarını bilmiyordum neyazıkki fotoları 640*480 çekmişim.anladımki daha yüksekte çekmek gerekiyormuş neyse bunlarda gayet iyi ve şunu belirteyim ilk çekimlerim ve triport felanda kullanmadım. bakalım beğenecekmisiniz.

s8e0

31 Ocak 2007; 15:33:11 

Merhaba
bir aydır e6 kullanıyorum. bi kaç foto ekleyebilirim. sormak istediğim, fotoları bilgisayara aktardıktan sonra, hangi ayarlar ile çekildiğine de bakabiliyor muyuz, ilk aldığım zaman, kutudan çıkan CDyi olduğu gibi kurmuştum ve sanki bööle bir ekran görmüştüm de sonra çalışırım üzerinde demiştim.
Aynı pozu bir kaç farklı ayarla deniyorum ama sonra hangi ayarlarla çektiğimi unuttuğumdan pek işe yaramıyor.
Önerisi olan..

keek

31 Ocak 2007; 15:36:37 

yandaki reklamdan yazılanları tam olarak okuyamıyorum.kalkmıyormu o reklam

keek

31 Ocak 2007; 15:53:38 

s8e0 tam bilemiyorum sorduğun soruyu çünkü benim bilgisayarım baya eski olduğundan, makinenin cd sini kuruyorum ama kurduğum cd bir işe yaramıyor. Usb yi taktığımda pc görmüyor makineyi. hatta benim için zor olan birşey daha var. çektiğim resimlere bakmak için hafıza kartını çıkarıyorum kartı yazıcımdaki kart okuyucuya takıyorum oradan aktarıyorum pc ye, çektiğim fotoları da hangi ayarlarda çektiğimi , hava şartları ortam iso ayarları felan kağıda yazıyorum. başlardada dediğim gibi makineyi yeni yeni öğreniyorum. webcam olarak felan kullanılıyormuş ama hiç deneyemedim tanıtamıyorum pcye. kullanan varmı acaba webcam olarak

s8e0

31 Ocak 2007; 16:08:26 

Bir sorum daha var
Diyafram ayarını manuel olarak yapabiliyor muyuz?
Yoksa gece ayarına getirdiğimizde o zaten otomatik olarak açtığından mı f ayarı değişiyo (teorik olarak ışık azalınca diyarram değer de düşük tutulmalıymş-okuyup da öğrendiğim) ama biz kendimiz belirleyemiyor muyuz?

keek

31 Ocak 2007; 16:17:36 

s8e0 arkadaşım ilk sorunu cevabını buldum. bir arkadaş sitede adres vermiş ingilizce site ama anlaşılıyor resimlerle anlatmış. makinende çektiğin resimlere bakıyorsun ya resime bakarken menü tuşuna 2sn bas bütün çektiğin ayarlar çıkıyor.bende yeni öğrendim ilk senle paylaşayım dedim güzel oldu bu ya valla süper yazmayız artık.

adres bu : http://www.steves-digicams.com
güzel site öğrencek çok şey var anlaşılan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keek -- 31 Ocak 2007; 16:43:30 >

s8e0

31 Ocak 2007; 16:35:30 

teşekkürler, kurcalıcam siteyi

keek

31 Ocak 2007; 16:38:45 

rica ederim. bende inceledim şimdi. bütün makineler hakkında bilgi var maşallah güzel arşivlemiş adam.herkesin işine yarar

antony_costa

31 Ocak 2007; 17:50:18 

beyler benide bu grube ekleyin bari...bende e6 aldım...makina ingilizce...karışık kuruşuk bişi...bu makina ile kapadokya turuna çıkıcam..zaten kapadokyada oturuyorum yau trabzonda üniversite okuyorum tabii karadeniz resimleride çekecez inş.bu makina ile...

25.kişide benimmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antony_costa -- 31 Ocak 2007; 17:51:33 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
keek

31 Ocak 2007; 18:03:41 

hayırlı olsun makinen, ingilizce olsa bile gayet kolay çözeceksin emin ol. zaten kitapcığı türkçe :))

antony_costa

31 Ocak 2007; 18:45:44